sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Clarins Garden Escape kevätmeikki osa 2

Jatketaan Clarins kevätmeikkilookin esittelyä. Halusin tehdä toisenkin meikin Garden Escape luomiväripaletilla. Esittelen tänään myös kokoelman poskipunan ja ihan uudenlaisin huulituotteen!


Toisen meikin tein ohjelappusen mukaan. Tähän meikkiin ei tule vihreää vaan tässä käytetään valkeaa, viileämpää vaaleanpunaista ja taupea. Laitoin kyllä molempia vihreitä vielä alaluomella, se toi kivan keväisen säväyksen muuten ehkä tavanomaiseen meikkiin. Ruskeat rajaukset pehmentävät ilmettä ja vaikka värit ovat hohtavaa laatua, ne ovat raikkaat ja sopivat myös meille hiukan iäkkäämmille ;D

P2050010.ORF

Koko meikissä käytin Everlasting Foundationia, kokoelman Sweet Rose poskipunaa ja Raspberry huuliöljyä.

P2050006.ORF

Luomen pohjustajan käytin MUFE Eye Primeriä + MAC Paint Pot Painterlyä. Rajauksena Clarins 3-Dot Liner ja sisärajaus Maybellinen MasterDrama. Kulmissa Clarins kulmapaletti.

P2050012.ORF

P2050024.ORF

Mulla oli itsellä tässä silmämeikissä tosi pirteä olo! Ei liian värikäs vaan juuri sopivaa vaihtelua välillä. Garden Escape paletti sopii kaikenikäisille ja värit ovat helppoja käyttää. Kuten aiemmassa Garden Escape postauksessa mainitsin; paletti on Wet & Dry laatua joten näitä voi käyttää myös kostealla siveltimellä voimakkaampaan lopputulokseen. Kannattaa ottaa kostealla siveltimellä väri aina napin reunasta jottei nappi mene kovaksi.

Kokoelman poskipuna on nimetään Sweet Rose. Keijumaisen heleä ja keväisen raikas. Tällä ei oikein voi epäonnistua. Ihana pinkki sävy, todella kaunis tuote. Puna pysyy hyvin iholla koko päivän ja ilme on naisellinen ja nuorekas.



Uutuustuote huulille on huuliöljy! Ensimmäinen ajatus saattaa olla yyyyh, valuuko se huulilla? Ei valu, ei todellakaan! Tämän nimi voisi olla huulihyytelö. Jellymäinen koostumus on superhauska, megakiiltävä ja ihanasti oikean vadelman tuoksuinen. Väriä Raspberry sävystä tulee niukasti mutta ihanaa tuntua senkin edestä. Aplikaattori on jännän iso mutta helppo käyttää. 


Clarinsin huuliöljy kierreputkilo on laadukas, kiilto ei tursua reunoille kiiltoa avatessa ja kiinni laitettaessa. Kiilto on muutenkin tosi tyylikkään näköinen. Kyllä tälläistä kelpaa käyttää!

P2030045.ORF


Toivottavasti jaksoitte lukea :) voisin kirjoittaa meikeistä ihan loputtomiin mutta on pakko vähän ajatella postauksen keskimääräistä pituutta. 

Mikä kevätkokoelma on kiinnostanut eniten? Joko olet hankkinut keväisiä meikkituotteita?

Kaikki postauksessa käytetyt Clarins tuotteet on saatu blogin kautta.

20 kommenttia:

  1. huulihyytelö kiinnostaa! Tuo magakiiltävyys!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä on myös hunajainen versio :) hyytelö on ihanan tuntuinen huulilla vaikka ei väriä paljoa annakaan.

      Poista
  2. Huulihyytelö tänne kiitos <3! Upea kiiltävyys :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin, nämä myös pysyvät nätisti ja kiilto kestää haalistumatta huulilla ;)

      Poista
  3. Oi tuota poskipunaa 💚
    Voisitko mitenkään kuvailla mitä eroa tällä poskipunalla on syksyn kokoelman punaan? Onko pinkimpi (onko tuo sana?)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se sana ainakin mun mielestä :D tämä on pinkimpi ja tyttömäisempi. Keväisen heleä, uskaltaa laittaa reippaasti kun on kuitenkin nätin luonnollinen poskilla. Syksyn poskipuna on selkeästi ruskeampi ja paljon tummempi :)

      Poista
  4. On kyllä todella kaunis meikki! Sopii sulle tosi hyvin. :) <3

    Onko tuo huuliöljy jotenkin hoitavakin? :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) huuliöljy on hoitava, sisältää hasselpähkinä-, mirabelle- ja jojobaöljyä. Kosteuttaa ja korostaa huulten omaa väriä. Ihanan tuntuinen, jellymäinen ja ei valu tai tahmaa :)

      Poista
  5. Silmämeikki on todellakin kaunis! Huulihyytelö on kyllä kiinnostava tuote :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) varmaan olisi itseäkin alkanut kiinnostaa, voi olla että kotiutan sen hunajan tämän kaveriksi :)

      Poista
  6. Mäkin olin yllättynyt, että tuo huuliöljy oli jopa hyytelömäistä, erikoisen kiva koostumus. Ehkä olisin odottanut aavistuksen enemmän väriä, mulla se on huulilla kans ihan väritön. Varmaan riippuu huulten omasta sävystä antaako yhtään sävyä vai ei.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin se lupaa korostaa huulten omaa väriä, mulla kun on niin vaaleat huulet että ei niissä ole mitään korostettavaa :) peruna-jauhelihalaatikko muhii uunissa, slurps ;))

      Poista
  7. Mä ootin kanssa sitä pigmenttiä hieman enemmän mutta tykkäsin niin paljon tästä et haluun sen hunajaisenkin ittelleni :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin tykkäsin ja käytän mielelläni..tietysti ei olisi haitannut jos pigmenttiä olisi ollut enemmän mutta hyvä on näinkin :)

      Poista
  8. Mitäh? Sinä, iäkäs? :D
    Tuo huuligeeli alkoi kovasti kiinnostamaan!
    Olenko ostanut meikkejä... Saattoi muovikassillinen tarttua perjantaina Tallinnasta mukaan. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooh kuulostaa hyvältä, tekisi mieli tulla penkomaan sitä kassia :)
      Eihän tässä enää nuoria olla mutta ei mitään kriisejä silti :D

      Poista
  9. Upea meikki jälleen kerran! Paletti ei ole kyllä ihan mua varten, mutta tuon poskipunan olisin kotiuttanut erittäin mielelläni :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Sweet Rose on ihan täydellinen kevääseen ♡

      Poista
  10. Ihan ohi on männynnä tää postaus. Ihana lookki ja hyytelöjuttu täytyy käydä kokeilemassa , ei liian paljon väriä töihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sokkarilla on. Ostin hunajahyytelön, se on väritön ja tää vadelma antaa vähän sävyä. Molemmat menee töissä ;)

      Poista

Kiitos kommentista <3