torstai 5. helmikuuta 2015

Biodelly ja Benecos vinkkejä

 Biodellyn nettikauppa on uudistunut, huomasitteko? Uusi kauppa avattiin eilen. Nyt kannattaa shoppailla koska postikulut ovat aina ilmaiset. Postauksen lopusta löydät myös alekoodin lukijoilleni ;) nykyinen kanta-asiakasohjelma on myöskin reilu, siitä voit lukea lisää tästä. 50 senttiä on yksi piste. Pisteet voit lunastaa etukuponkina ostoskerran yhteydessä.

Ostin joku tovi sitten Benecosin kivipuuterin. Toiveissa oli mattapinnan antava ja päivän pysyvä kivipuuteri. Hinnan piti tietysti olla kukkarolle sopiva.

 
Benecosin puuteria löytyy kahta eri sävyä; Porcellaine ja Beige. Hintaa on 9,30 e. Pakkaus on hieman heppoisen oloinen eikä mukana ole vippaa. Mutta ei haittaa koska itse tuote on loistava! Porcellaine on täydellisen vaalea sävy ihollani, levittyy nätisti, ei ole kasvoilla jauhoinen eikä tummu iholla. 

En oikein voi muuta toivoa. Pitää ihon mattana puolet päivästä, sitten joutuu lisäämään vähän mutta lienee ihan tuttua kaikille. Pitää kuitenkin kasvot todella pitkään mattapintaisena ja siistinä, pidempään kuin muut tähän mennessä kokeilemani! Todella loistava puuteri edullisella hinnalla, tälle iso peukku, tykkäys ja suositus!


Kivipuuteria saat ostettua tämän mainoslinkin takaa. Biodellyn sivuille voit jättää myös kokemuksia tuotteista, kannattaa lueskella.

 

Teen joskus kaverini kanssa kosmetiikkavaihtareita. Hän saa minulta kynsilakkoja ja joskus meikkejä. Nyt sain vaihtareissa Benecosin korostuspuuterin joka oli hänelle liian glitterinen. Tämä kyllä antaa glitteriä mutta hohteen seassa se on ihan kivan näköistä. Tämäkin on edullinen ja hyvä highlighter sellaista etsivälle. Tätä on yhtä sävyä, iholla se ei ole vaaleanpunainen vaan enemmän sellainen vaalea ja hohtava. 


  Benecosin meikit ja kynsilakat ovat muutenkin edullisia mutta loistavia. Olen käyttänyt aika paljon Benecosin tuotteita ja pääasiassa kaikista tykännyt oikein paljon :) yksi bloggaajien suosima tuote on ollut Pink Rose huulipuna. Se on kyllä ihana. Ei liian pinkki eikä punainen. Sitä välimaastoa! Sopi minulle tumman tukan kanssa mutta on myös nätti punaisen pään kanssa :D



 P1030060.ORF

Onko sinulla kokemusta Benecosin kosmetiikasta? Onko löytynyt mitään hyviä tärppejä joita haluaisit suositella muillekin? Mitä tuumitte Biodellyn uudesta ulkoasusta? Minusta se on selkeämpi ja houkuttelevampi ehdottomasti :) lisäksi ilmaiset postikulut ovat aina plussaa!

Alekoodini on VRJ2YCYX ja sillä saat 10% alennuksen tilauksesta. Alekoodi on voimassa helmikuun loppuun.

Avajaistarjoukset vaihtuvat joka keskiviikko. Nyt alennuksessa on mm.Konjac sieni, Hurraw huulirasvoja ja Lily Lolon meikkipohja ja kaikkea muuta! Kannattaa nyt ostaa niitä vakkarituotteitasi alesta :)

Biodellyä voit seurata Instagramissa @biodellynatural sekä Biodellyn blogista.

Käytetyt linkit ovat mainoslinkkejä.

17 kommenttia:

  1. Heh, juuri eilen sorruin ostamaan Biodellystä tarjousjuttuja. :D Biodelly kuuluu meikäläisen vakionettiostospaikkoihin, ekan tilauksen tein muistaakseni v.2011 Karkkipäivän suosittelujen perusteella.

    Minullakin on ollut tuo Benecosin kivipuuteri. Tykkäsin tosi paljon, koska ei ole sellainen kuivan jauhoinen, niin kuin osa mattapuutereista on. :) Noissa kuvissa vaan tuo Porcellaine-sävy näyttää tosi tummalta? Tilasin nyt myös tuon korostuspuuterin, koska olen kuullut siitä paljon hyvää. Pakettia odotellessa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin olen tilannut vuosien mittaan useamman kerran Biodellystä. Lily Lolon mineraalipohjaa ja puuteria enimmäkseen :) kuvat on ihan luonnonvalossa otettuja. Tietysti eri näytöissä voi näyttää eriltä. Olen itse ihan kalvakka ja Porcellainen on sopiva, olen myös lukenut monien tykkäävän siitä :) ei se auttanut kuin tilata ja kokeilla, onneksi oli sopiva sävy!

      Poista
  2. hmmm...interesting! This is my first time to hear about Benecos cosmetics and it impressed me. Great products in an affordable price. Will def gonna check on these......

    VastaaPoista
  3. En oo vielä ehtinyt käydä kurkkaamassa uutta nettikauppaa, mutta tarkoitus olisi.

    VastaaPoista
  4. No mutta hyvä, että tein jättitilauksen viime yönä töissä ENNEN tämän postauksen ilmestymistä:)
    -Tiia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei :D mutta muista seurata joka keskiviikko vaihtuvia tarjouksia ;)

      Poista
    2. No joo. Oli kyllä sen verran hyviä tarjouksia, että ei edes harmita!!!
      -Tiia

      Poista
  5. Biodellyssä on ilahduttavan monta Animalian kosmetiikkalistalta löytyvää merkkiä, kiva nimittäin että samasta paikasta voi tilata noita eikä haalia yhtä sieltä, toista täältä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mielestä Biodellyssä on hyvä skaala monen hintaluokan merkkejä :) ei tosiaan ole mitään ärsyttävämpää kuin tilata yksi sieltä, toinen tuolta...

      Poista
  6. Huulipuna on , tykkään kovasti . Oiskohan Just red tjsp värin nimi. Hinnan ja laadun suhde on oivallinen. Tuosta puuterista olen lukenut kehuja muualtakin. Täytyy pitää mielessä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on muitakin Benecosin punia ja olen tykännyt. Pink rose on kuitenkin paras ja kosteuttavin, ne frostmaiset punat kuivattavat vähän. Puuteri on ihan huippu!

      Poista
  7. Jee, ilmaiset postikulut, tulee varmasti jotain tilattua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ilmaiset postikulut on kyllä ihan maaginen sana :) tuli tilattua itsekin!

      Poista

Kiitos kommentista <3