tiistai 3. helmikuuta 2015

Orly - Rock It

Minulla ei ole montaa Orlyn lakkaa mutta ne mitä minulla on; ne ovat sitäkin ihanampia. Rock It on yksi talvikauden punaisista jota pitää käyttää kerran vuodessaan. Kuulostaapa pahalta! Joskus ahdistaa lakkamäärä ja juurikin tämä että ehdit käyttää jota vain kerran vuodessa..

 P1270013.ORF

Toisaalta tämäkin on niin sädehtivä ja juhlallinen että liitän tämän talveen ja pikkujouluihin eli sinällään en osaa käyttää tätä kesällä. Rock It on mahtava tummanpunainen glass fleck lakka kultaisella shimmerillä. Kultaisuus on melko hillittyä eikä se vie lakkaa liiaksi "pukkimaisuuteen". Eli tämä on enemmän syksylakka kuin suoranainen joululakka. Kaksi kerrosta, koostumus on hyvä.

 P1270004.ORF

Koristeluiksi tosi nopeat jutut. Nämä oli muuten sellaiset hiustenpesupäivän -kynnet :D niitit nimettömään ja keskariin leimaus Konadin laatasta m101 ( saatu ).

En oikein keksi enempää tarinointia. Ei vaan aina keksi ja joistakin kynsistä tai lakoista ei ole enempää kerrottavaa. Mutta on se vaan kiva nauttia vanhoista ihanista lakoista! Kyllä sitä omistaa nimittäin suoranaisia aarteita, tämäkin niin nätti punainen ettei saa hyljeksiä ;)


Joudun taas olemaan sairaslomalla käden takia. Ei ole vieläkään kunnossa. Päätin sitten piristää itseäni pienellä kosmisshoppailulla :D eikös se auta aina? Mulla oli lahjakortti sekä S-lehden mukana tulleita alelappuja joten pitihän ne hyödyntää. 

Oikeasti tarvitsin vain Nail Repairin. Sitten halusin uusia huulimeikkejä Clarinsin kevätkokoelmasta mutta sitä ei ollut vielä esillä. Tuo huulikiilto on vakkarivalikoimasta. Kyllä se korvasi äkknäisen huulimeikkihimon. IsaDoran kevätkokoelmasta jotain sekä IsaDoran poistuvasta kokoelmasta huulipunat 5,90 e/ kpl. Esittelen ehkä nuo lähemmin Lip Product -haasteessa jonka yritän nyt saikulla ehtiä tekemään :)

22 kommenttia:

  1. Eikä. Oletko taas saikulla, voi kura! :/ Tsemppiä ja pikaista paranemista.
    Täytyypi kehaista. Tein eilen aivan hitsin hienon lakkauksen. Musta-valkoinen liukuvärjäys ja päälle seepraraidat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Pipsan kanssa parannellaan. Ei saisi tehdä oikealla kädellä mitään :/
      Voi vitsit tuo liukuvärjäys kuulostaa mielettömän hyvältä! Tekisi mieli kokeilla :)

      Poista
  2. IHanat kynnet! Ja tsemppiä käden kanssa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) jo pari kuukautta odotellut että pääsisin hermoratatutkimukseen...jospa joskus..

      Poista
  3. Nätit kynnet ja paranemisia
    Kivoja ostoksiakin =)

    VastaaPoista
  4. On muuten pirun hyvän värinen lakka! :)
    Ja toivottavasti saat kätes kuntoon pikapuoliin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) lakka on upea ja toivotaan että käsi tokenee :)

      Poista
  5. Vastaukset
    1. Eikö vain <3 punaisia ei ole koskaan liikaa, etenkään näin upeita!

      Poista
  6. Tosi kivat kynnet kaikessa "helppoudessaan" :))) Minuun iskee kyllä nämä! Ja ostoksiaha on saatava, kun siltä tuntuu ;) Pikaista paranemista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, helpot mutta näyttävät :) en olekaan nyt paljoa shoppaillut mutta piti tuo lahjakortti käyttää ;D kiitos :)

      Poista
  7. Todella kaunis lakka! Tuleeko sulle mieleen Opilta mitään suunnilleen vastaavaa sävyä? Suunnittelen Nailsavelle tilausta ja olis kiva saada mukaan joku vähän tummempi peruspunainen. Tämä näyttää just sopivalta sävyltä (ei ole liian kirkas punainen), mutta Nailsavella ei tätä ole. - Kyllä muutkin merkit kelpaa, mutta oon kokenut Opin lakat niin hyviksi että olen vähän merkkiuskollinen :)

    Aloitin lakkahommat monen vuoden tauon jälkeen viime syksynä ja oon siinä onnekkaassa asemassa, että omistan kahden käden sormilla laskettavan määrän lakkoja. Tämä tuntuu kivalta näin, kun valinnanvaraa ei ole liikaa. Uusien lakkojen ostaminenkin on mukavaa, ei tule morkkista, kun näitä ei nyt (vielä) ole mitenkään liikaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yritin miettiä mutta harmi, ei tule mieleen samanlaista OPIlta! Yritin nopsasti katsella Nailsaven valikoimaa. Ehkä noista syyskokoelmista voisi löytyä tälläistä punaista. Tämä on aika viileä väri, kullankimallusta on tummanpunaisen seassa. Aloin myös miettiä että Zoyalta voisi myös löytyä koska Zoyalla on paljon tälläisiä glass fleck lakkoja. Nailsavella näyttää olevan paljon Zoyan tummanpunaisia. Ulkoa en osaa sanoa sävyä koska mulla on aika vähän Zoyan lakkoja mutta googlettelu ja oikean sävyn etsintä on ihan kivaa :)
      Kokoelmasi kuulostaa ihanan simppeliltä. En kyllä millään pystyisi valitsemaan omasta kokoelmasta jos kuvitellaan että pitäisi luopua kaikista ja pitää 10 lakkaa. Mahdoton ajatus. Mutta on mahdoton ajatuskin että omistaa yli 500 lakkaa...en jaksa edes laskea miten paljon niitä on!!

      Poista
    2. (Ohoh, oli jäänyt näköjään nimi pois tosta aiemmasta kommentistani. Ei ole kiva olla vain anonyymina, joten kommentoin tällä kertaa ihan omalla nimellä.)

      Kiitos paljon vastauksesta! :) Pitkään harkitsin ottavani tilaukseen Opin Show Must Go Onin tai Don't Toy with Me:n. En tiedä onko kumpikaan nyt niin tämän Rock Itin kaltainen, mutta miellyttävät silti silmääni. Päädyin kuitenkin jättämään punaisen pois, koska en ollut ihan varma, mitä ottaa. Teen joka tapauksessa keväämmällä tilauksen Cesarsille ja sieltä tulee jotain punaista tilattua, ainakin A Englandin Rose Bower ja ehkä myös Perceval. (A England ja Opi on tällä hetkellä ainoat merkit joilta omistan lakkoja, näistä merkeistä tykkään kovasti.) Punainen tuntuu minusta vähän hankalalta väriltä, usein punaiset lakat on jotenkin liian "hyökkääviä" minun makuun :)

      Pahoin pelkään, ettei munkaan kokoelma kauaa pysy näin pienenä... Mutta oon päättänyt että yritän pitää lakkamäärän kohtuullisena, parissa kymmenessä lakassa. (No, tästä se kaikkien keräily kai alkaa. Ei kai kukaan ajattele että "mä haluan kaikki laatikot ja nurkat täyteen kynsilakkaa".)

      Toivottavasti kätesi on jo parempaan päin. Ja kiitos hienosta blogista! Tämä blogi on aika pitkälti syyllinen siihen että ylipäätään olen taas alkanut lakata kynsiä :) En oikein tiedä, miksi edes aloin alun perin seurata blogiasi, kun en ollut mikään kynsiharrastaja. Kai näitä koristeluja oli vaan kiva katsella. Ja nyt niitä tekee mieli tehdä itsekin :)

      Poista
    3. Arvaa mitä :) meinasin ehdottaa The Show Must Go Onia mutta se on lämpöisempi ja kultashimmerisempi niin en ehdottanut. Koska arvelin että haet juuri tälläistä tummaa. Olisi helpompi suositella juurikin kullankimalteista tai pinkimpiä mutta tälläistä tummanpunaista, selkeästi viileämpää ei niin tule mieleen. Don´t Toy With Me on kyllä tummempi ja viileämpi, tosi nätti lakka!

      Jos sulla on mahdollisuus käydä Cesarin avoimilla ovilla torstaisin niin siellä pääsisi livenä hiplailemaan A Englannin punaiset lakat. Oi ne ovat niin nättejä. Mulla on monta ihanaa punaista A Englantia. Jos haluat tietää enemmän tietyistä niin voin vaikka vertailla :)

      Mulla on aina ollut kiinnostus kynsilakkoja kohtaan. Sitten kun meni töihin ja alkoi olla vara ostaa enemmän ja tutustui ulkomaislta tilaamiseen niin homma lähti käsistä. Siitä kai se kokoelma karttui, en edes tajunnut että joku päivä voi olla pulassa näitten kanssa ;D no ei, en ole pulassa ja rakastan kaikkia lakkojani :) tämä on niin kiva harrastus! Toivottavasti saat pidettyä määrän kohtuullisena ;) ja noin "pienessä" kokoelmassa on se hyvä puoli että kaikkia lakkoja ehtii käyttää jolloin ne vajuvatkin ahkerasti.

      Kiitos kivasta palautteesta <3 tuli hyvä mieli :) tänään taas lääkäri. Käsi ei ala parantua. Soitin eilen Kysiin kun olen liki 3kk odottanut pääsyä tutkimukseen niin selvisi että lääkäri ei ole lähettänyt sinne lähetettä silloin lokakuussa vaikka päin naamaa mulle sanoi niin tekevänsä. Kyllä suututtaa!! Olen turhaan odottanut ja ollut kipeän käden kanssa.

      Poista
  8. Paranemisia sulle sinne! Kosmetiikkaostokset on omiaan piristämään päivää. :) Mullakin ois nyt tilaa uusille huulipunille, nimittäin heitin eilen noin 15 kpl roskiin... :D Opettelen luopumaan vanhentuneista tuotteista, kun en niitä kuitenkaan uskalla käyttääkään.

    On muuten todella kaunis lakka! Ansaitsisi tulla ulos pullosta useamminkin kuin kerran vuodessa. Mut samahan se on täällä, kun alkaa oleen lakkoja joka vuodenpäivälle... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) just tein tässä postausta huulituotteista ja apua...vähän vanhoja löytyy kyllä täältäkin. Mutta ei ne pilalla vielä ole ;D uskaltaa käyttää! Ja uusia vaan hamstraan...
      joo, siinä vaiheessa kun joka päivälle olisi kaksi lakkaa niin alan huolestua :)

      Poista
  9. Saikulla pitää lohduttaa itseään , mikäs sen kivempaa kuin kosme (:

    Nätti on tuo Orlyn lakka , siinä olis merkki jota voisi myydä meidänkin kaupoissa.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3