maanantai 2. helmikuuta 2015

Käärmemäistä

Lukijani muistutuksesta sain vihdoin ja viimein testattua Wiino Shopista ostamani käärmedecalit. Kiitos vaan kannustuksesta :D en tiedä miksi munin näidenkin kanssa, en vaan mukamas keksinyt yhtään mitään? Pää kyllä löi vähän tyhjää ja en keksinyt mitään. 


Pähkäilin vähän ja keksin että mustaa laitetaan ainakin. Tällä hetkellä mulla on oikeastaan vaan yksi hyvä musta, OPI Who Are You Calling Bossy?!? tämä musta jelly ilmestyi Peanuts kokoelmassa. Sain lakan CesarsShopista josta sitä vielä saa isona tai minilakkana setissä. Sitten keksin että toisaalta käärmeen värimaailmaan voisi kuulua kultainen ja nimettömään laitoin Color Clubin Dirty Money tekstuurilakkaa Seven Deadly Sins kokoelmasta

 P1280033.ORF

Decalit olivat helppoja leikata pienemmiksi ja irtosivat taustapaperista helposti. Asettuivat nätisti eivätkä ruttaantuneet. Hyviä siis! Laitoin käärmeet vinottain kynsille. Mietin että nämähän voi laittaa pituussuuntaankin tai kärkiin tai miten vaan keksii! Tämä nyt oli tälläinen eka ratkaisu vaan :) kaipasin kynsiin vielä vähän kultaa joten kultaisia pyöreitä niittejä kiekosta. Päällyslakkana Glisten & Glow HK Girl

P1280024.ORF

Kivathan näistä tuli! Tykkään käärmekuosista ja kynsissä se on ihan hauska. Millaiset käärmekynnet sinä olisit tehnyt? Vai onko käärmekuvio ihan kamala, etkä huolisi sitä kynsillesi?

Cesarsiin linkitetyt tuotteet saatuja.

40 kommenttia:

  1. Love it! Love the colors used and the design is simply amazing. Great job and great choice indeed!

    VastaaPoista
  2. No niin! Siinähän ne nyt on :) Jotain vastaavanlaista mäkin ajattelin ja nyt kun näin nämä, niin tosi hyvältä näyttää mustan kanssa. Nyt tiedän millaiset kynnet teen suraavaksi ;)
    Yllättävän vaikea keksiä miten näitä käyttäisi, mutta tää nyt ainakin on hyvä. Mä ajattelin myös kokeilla pitkittäin, mutta mulla on n iin kapeat kynnet, että epäilyttää että näyttäiskö hyvältä..
    Tarabel

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä arkissa on erikokoisia tarroja. Kyllä mä uskon että hyvältä näyttäisi. Voihan niitä laittaa vaikkapa pelkästään toiselle puolelle kynttä, voisi muuten kokeilla sitä seuraavaksi :)

      Poista
  3. Aika hauskat kynnet! Eläinkuoseista en niin pahemmin välitä, mutta nämä on kivan erilaiset, että menisi hyvin mullekin! :)

    VastaaPoista
  4. Nää on makeet! Tykkään tosi paljon vaikka elävät käärmeet vähän pelottaakin :') Hyvin keksit käyttötavan, yleensä se toinen on se huonompi päätös :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) joo käärmeet hyi ja kaikki sellaiset iljetykset hrrrrr...

      Poista
  5. Nämä on tosi kauniit. :) Haluan samoja decaleja!

    VastaaPoista
  6. Onpa kivan näköisiä siirtokuvia! Toimii hyvin just noin poikittain.:) Kaunis kokonaisuus!

    VastaaPoista
  7. Vau, onpas tosi kivat kynnet! :)

    VastaaPoista
  8. Käärmeet on aina <3. Bongasin nämä aamulla Instagramista ja olin heti ihan innoissani. Todella tyylikkäät kynnet!

    VastaaPoista
  9. Oikein hauskat ja huolisin kynsilleni, vaikka käärmeet onkin todella kammottavia :P :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) käärmeet ovat inhoja mutta kuvio kyllä ihana :)

      Poista
  10. No nämä on hienot ja sellaiset jotka voisi itsekin yrittää kokeilla !

    VastaaPoista
  11. Vaaaaau! Kerrassaan upeat kynnet. :)

    VastaaPoista
  12. Ihanan yksinkertainen design ja noi käärmedecalit näyttää kyllä upeilta! Täälläkin kynsi-intoilija, jolla ei noita hyviä mustia lakkoja löydy :D ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on yksi hyvä musta, jellykoostumus tekee siitä niin upean ja superkiiltävän :)

      Poista
  13. Hienot! Jotkut seepra raidat ois mun makuun.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3