lauantai 14. helmikuuta 2015

Yves Rocher ystävänpäiväkampanja

Oletteko huomanneet tuossa ---> sivupalkissa Yves Rocherin bannerin? Vinkkaan teille koska osalle ei varmaan näy mainokset. Tämä ystävänpäivä kampanja on samanlainen kuin Halloweenin aikaan ollut eli ensimmäinen ostoskoriin lisätty tuote ilmaiseksi. Kampanja on vielä voimassa huomiseen.


Sain Yves Rocherilta muutamia tuotteita joilla tein meikin tähän ystävänpäivään. Mitään erityistä emme tee, ei mitään romantiikkajuttuja meillä ;)

Olen monesti kehunut Yves Rocherin ripsivärejä ja tällä kertaa otin kokeiluun Volume Vertige ripsivärin. Vertigessä on kumiharja ja se lupaa dramaattista kaarevuutta ja tehokasta volyymia. Tämähän kelpaa mulle, mulla kun on universumin onnettomimmat ripset :) Vertigesta en osaa vielä kertoa enempää, hyvältä toki vaikuttaa juuri avattuna mutta kerron tästä myöhemmin lisää. Muita hyviä ovat olleet tuuheuttava Elixir ja pidentävä Sexy Pulp. Molemmille annan suositukset, ovat jääneet mieleen hyvinä YR ripsareina.  


Tein ystävänpäivän kunniaksi meikin Brun Incandescent luomivärikvartetilla. Tässä paletissa on joka neidin luottovärit; lämmin vaalea kulta, hohtava perusbeige, satiininen kullanruskea ja matta kaakaonruskea. Kullanvärinen pakkaus on kerrassaan ihastuttava meikkipussissa. Rasia on myös kevyt ja kapea, sisältää aplikaattorit ja peilin joten kulkee myös kätsysti mukana.



Tämä paletti sopii kaikentasoisille meikkaajille. Värit eivät varise, ne ovat helppoja levittää koska eivät ole liian voimakkaita. Mutta silti tarpeeksi näkyviä erottuakseen luomella. Käytin meikissä kaksoispohjustusta: MUFE Eye Prime + MAC Paint Pot Painterly. Rajaus Clarins 3-Dot Liner ja ripsissä postauksen alussa esiintynyt YR Vertige.

P2140111.ORF
 P2140110.ORF

Huuliin laitan meikkiin natsaavaa Litchi huulipunaa.YR:llä on erilaisia huulipunasarjoja ja tämä onkin ensimmäinen punani Sheer Botanical sarjasta. Tykkään kiiltopunista joista ei tule liikaa väriä ja lopputulos on luonnollisempi kuin normaalissa huulipunassa. Näitä kyllä haluaisin lisää, harmi kun tuota kampanjaa ei voi hyödyntää kuin kerran ;D 


Äääks, minä ja minun ostohimot...näitä uskaltaisi ostaa tummempana, YR sivujen värikartan kautta kun on aina riski valita punaa, eri näytöillä kun väri voi näyttää eriltä. Tämän kiiltopunan koostumus on läpikuultavan heleä ja tummatkin värit näyttävät luonnollisen läpikuultavilta. 

 P2140097.ORF

^Käytän muuten ylpeänä LivBoxissa tullutta Salkkarit -kaulakorua :) se on ihana! 

Olen tosi pitkään halunnut kosteuttavan Hydra Végétal -sarjan Intense Hydrating naamiota. Se on vaan aina ollut loppu kun olen ollut aikeissa tilata. Nyt sitten sain sen ja laitoin eilen saunan jälkeen testiin. Geelinaamio tuntuu iholla aivan ihanalta ja kosteuttaa tosi tehokkaasti. Tuntui vievät iholta vähäisiä epäpuhtauksia pois ja iho oli naamion jälkeen kirkkaampi eikä niin samea. 

Sarjan tehoaineina ovat vaahteranmahla ja sininen agave. Tämä on hyvä sarja YR:ltä, tilasin sarjan kasvoveden jonka toivon olevan hyvä. Toinen hyvä sarja on Organic Cosmetic josta kannattaa ostaa se päivä- ja yövoide. Käytin omani loppuun ja voisin ostaa joskus lisää. Hyvä voide kesäksi, ei ole liian rasvainen mutta kosteuttaa silti hyvin.


Oliko tuttuja tuotteita? Tuleeko kampanja hyödynnettyä, minkä tuotteen otat kaupan päälle?


Kiitos muuten lukijalleni vinkistä; tilasin itsekin tästä kampanjasta ja otin mukaan sen värittömän huultenrajauskynän :)

Kaupallinen postaus toteutettu yhteistyössä Yves Rocherin kanssa. Ajatukset ja mielipiteet tuotteista omiani. Kuten aina ;) linkit mainoslinkkejä.

20 kommenttia:

  1. Toi paletti vois olla just omiaan Cialle, tarviipas laittaa se harkintaan :)
    Väritön huulenrajaus kynä?? mulla on nyt menny jo ihan kokonaan ohi... :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. http://m.yves-rocher.fi/control/product/~product_id=06816

      Lip Product Addict -postauksessa harmittelin kun en ikinä saa aikaiseksi ostaa sitä IsaDoran väritöntä huultenrajauskynää. Se kun kävisi ihan kaikkien huulimeikkien kaveriksi. Lukijani kommentoi että Yvesillä on myös vastaava kynä. Kommentti jäi mieleen ja nyt sitten tilasin sen :)

      Poista
  2. Tuo luomiväripaletti houkuttaisi, just niin käyttökelpoiset sävy ja kaunis ulkoasu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haluaisin ne kaikki, ehkä se vihreä ja punertava täytyy joskus kotiuttaa :) en ole ennen ollut kovin innostunut YR luomiväreistä mutta nämä uudet kvartetit on kieltämättä laadukkaita ;)

      Poista
  3. Ihan hirveän vaikea päättää, minkä tuotteen ottaisi. ;) Minua ehkä kiinnostaa eniten Voile d'Ambre -hajuvesi. Mutta toisaalta myös nuo ripsivärit ja luomivärinelikot olisivat kivoja. Tai ehkä joku ihoseerumi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä otin sen vanilja hajuveden minkä sinäkin viimeksi :) kun sitä ei tulisi ikinä ostettua! Mutta ripsiväri tai kvartetit myös hyvä valinta. Mihin päädyit lopulta?

      Poista
    2. Hajuvesi vei voiton. :) Ne on kuitenkin sen verran arvokkaampia. Nyt vaan odottelemaan pakettia. Ostin sitten samalla aika paljon matkakokoisia tuotteita mahdollista reissua ajatellen, koska niitä on välillä vähän vaikea löytää.

      Poista
    3. Hyvä valinta! Ei niitä raaski muuten ostaa. Tosi hyvä kampanja, olispa useammin :D

      Poista
  4. Tilasin tuon naamion tässä vähän aiemmin, ja vasta sen saatuani huomasin etteihän se olekaan kuivalle iholle tarkoitettu. Yr:n sivuilta en löytänyt tätä tietoa vaikka kuinka katselin ennen tilaustani :)
    Mun herkkä, kuiva iho ottaa itseensä tästä pohjolan jäätävästä talvesta, ja varsinkin tää kevättalvi on pahinta aikaa.
    Ruti ruti vali vali :D
    Aion kuitenkin hyödyntää ystävänpäivä tarjouksen ja tilata vaikkapa jonkun seerumin kun en raaski niitä muuten ostaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin luulin sen olevan kuivalle iholle, tässä siis lukee normaali/sekaiho, tiedoksi muille. Mutta mun pintakuivalla sekaiholla kosteuttaa silti hyvin :) joku seerumi tai hintavampi tuote mitä ei raaski muuten ostaa, on hyvä valinta kaupan päälle ;)

      Poista
  5. Hmm.. luomivärit houkuttelee kyllä. Oon samaa mieltä laadusta. Ostin halloween kamppiksesta sen violetin ja ajattelin sen ensin äidille joululahjaksi mutta pidin itse ☺
    Väritön rajauskynä voisi kanssa olla hyvä ostos.. onneksi on huominen aikaa 😁

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Väritön huultenrajauskynä on varmasti tosi kiva. Onneksi tuli nyt vihdoin hommattua se :)

      Poista
  6. Mulla on tuo sama paletti, tykkään kun on nimenomaan tosi nopea ja helppo käyttää. :) Pitääkin miettiä jos tilaisin jotain, YR:n vartalovoiteet, shampoot ja hoitoaineet on hinta-laatu -suhteeltaan aivan mielettömän hyviä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen tykännyt ripsiväreistä, huulimeikeistä ja hajuvesistä ehkä ihan eniten :) onneksi YR:llä on laaja valikoima, varmasti löytää mieleistä :)

      Poista
  7. Onko tuo huulipuna huulillasi sama kuin puikoissa? Ei voi olla...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se :) siksihän niin yllätyin ja haluan ostaa näitä lisää! Puikossa tuollainen vaalea koralli joka puikon perusteella ei sovi mulle. Mutta huulille se tuo hyvin vähän väriä, tuollaista kivaa nudea. Tälläisiä kiiltopunat ovat, tuovat enemmän kiiltoa kuin väriä. Siksi tykkään esim.Diorin kiiltopunista todella paljon :)

      Poista
  8. Tulipas hyvä mieli kun sait sen värittömän rajauskynän tilattua vinkistäni. :) itse otin kampanjasta arvokkaamman anti-age yövoiteen, se valko-hopeinen purkki-hyvä sarja kuivalle ja herkälle iholle. Olen ollut lukijasi jostain v. 2009 asti, ja edelleen käyn säänöllisesti katsastamassa blogisi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä :) onpa kiva kuulla että olet tykännyt lukea jo monta vuotta, kiitokset siitä ♡

      Poista

Kiitos kommentista <3