maanantai 23. helmikuuta 2015

Minun versioni MAC An Amorous Adventure paletista

Blogipiirissä kouhkattiin pientä huumaa MAC Novel Romance kokoelman ilmestyessä kesällä 2014. Seurasin postauksia kokoelman paletista An Amorous Adventure. Se on jännä miten se huuma vähän tarttui ja mulle tuli olo että tarvitsen kyseisen paletin. Mutta aloin miettimään että mulla on paljon MACin luomivärejä ja tyhjiä paletteja että miksi en vähän järjestäisi paletteja uusiksi, ehkä saisi vähän intoa käyttää niitä enemmän.

Jos et tiedä millainen paletti An Amorous Adventure on niin käy kurkkaamassa Temptalian postaus siitä. Nelikosta löytyy harmaanturkoosi, kaksi ruskeaa ja yksi musta. Niin perusvärit että vastaavat minulta kyllä löytyvät. Ja ehkäpä vielä kauniimmat vai mitä sanotte tästä "An Amorous Adventure" nelikostani?


Vaalea terracotta Texture, turkoosi Shimmermoss, luumuun taittava ruskea Blackberry ja turkoosilla kimalteella säväytetty musta Top Knot. Aivan täydellinen paletti! Kaikissa napeissa on ihan unelmakoostumus eikä liikaa shimmeriä!

Meikin tein laittamalla turkoosia luomella, mustaa luomen loppupuolella ja molempia ruskeita varjostukseen. Mielettömän ihana meikki, tämän myötä muistin taas rakkauteni MAC luomiväreihin. Tämä paletti on kuin uusi ja kaupasta ostettu vaikka on vanhoista koottu. Eipä tarvinnut tuhlata isoa summaa ( vajaat 40 e ) kun mietti vähän kokoonpanoa uusiksi. 

 P2100085.ORF

 Pohjustus MUFE Eye Prime + Gosh Love That Dolphin. Rajaus Lumene Blueberry eyeliner ja ripset Rimmelin käärmeripsari.

 P2100083.ORF

Mitä tuumitte meikistä? Amorous paletin omistajat? Kelpaako kopioksi?

18 kommenttia:

  1. Täydellinen paletti! Tulee mieleen yksi Kat VonD:n ihana paletti, jota olen kuolannut. On se kyllä jännä miten usein sitä löytää omista kokoelmista sävyt, joita ihastelee uudessa paletissa :). Kuten sanoitkin, näissä on tuo shimmerin määrä osattu laittaa aikalailla nappiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja sitten kun omaa aika laajan kokoelman niin on aika varma että lähes dupeja löytyy ;) onneksi ei tarvitse enää ostaa jokaista Diorin viisikkoa kun nuo uudet on aikamoista kierrätystä vanhoista. MAC kierrättää myös ja ei tarvitse enää todellakaan ostaa niin paljoa. Pitää osata nauttia vanhoista!

      Poista
  2. Mä en omista Amorous-palettia, mutta tää sun versio näyttää kyllä paljon mielenkiintosemmalta! Ottaisin omaan kokoelmaan ;) Ja muutenkin on suorastaan ihailtavaa ja arvostettavaa löytää omista kokoelmistaan samantyyliset värit ja tuotteet sellaisten "onpa ihana" -palettien ostamisen sijaan. Ne holyshitmatafaka-paletit pitää tietenkin hankkia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahahha onneksi mulla on noita holyshit -paletteja, juurikin vaikka Hello Kitty MACit :D se pahin MAC -huuma on ohi. Mulla on hirmu hyvä kokoelma nyt. Toivon tietysti joskus tässä pääseväni MACin pisteelle mutta aika paljon tulee kausipaletteja joiden värit tai osa niistä mulla jo on. Tai ovat korvattavissa ;) pitää osata nauttia vanhoistakin!

      Poista
  3. Multa ei kyllä tuota palettia löydy, mutta miten upea meikki! Sopii sulle hurjan hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Janet :) niin minunkin mielestäni sopi, Shimmermoss on tosi ihana väri!

      Poista
  4. Oo, aivan ihana meikki! Turkoosi on ihan mun suosikkeja, varsinkin ruskean kanssa. Wau!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) turkoosi/sininen ja ruskea/kupari toimii aina! Etenkin kesällä :)

      Poista
  5. Katselin sitä palettia viä pari viikkoo sitten Hesan pisteellä.. melkein sorruin, mutta kun ainut sävy jonka siitä tosissaan haluaisin oli juuri se Sex & the Oyster, enkä raaskinut maksaa periaatteessa "vaan" siitä neljääkymppiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai onpa jännä että on ollut vieläkin! Minun MAC aikoinani kaikki paras loppui parissa tunnissa!! Sepä just, seksiosteri on "se" sävy paletissa. Joka kyllä melko varmuudella on kuitenkin korvattavissa. Sama kuin legendaarinen MAC Parrot, sitä himosin ihan hulluna mutta nyt mulla on sillekin kaksi täysin identtistä korvaajaa; Bare Mineralsin jauheluomiväri ja L´orealin Showy duo. Niin, ja kumpaakaan en melkeinpä ikinä käytä ;D ääh, pakko korjata tilanne!

      Poista
  6. Kauniit sävyt tuossa on ainakin :)

    VastaaPoista
  7. Ihana meikki! Turkoosin ja ruskean yhdistelmä on älyttömän kiva :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :) tykkään turkoosista ja erilaisista ruskeista :)

      Poista
  8. Tämä on kyllä parempi kuin se clarins meikki. Sulle sopii niin hyvin vahvat värit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) nämä ovat mattaisempia kuin Clarinsit, eivät korosta ryppyjä :) ja lähikuvassa näkyy kaikki, livenä Clarins meikki oli ihana!

      Poista
  9. Palettia en tunne, mutta meikki on hieno!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3