sunnuntai 22. helmikuuta 2015

EOTD: Clarins Colours Of Brazil

Olin hyvin maltillinen taannoisissa aleostoksissani. Kieltäydyin kaikesta, pysyin kovana enkä ostellut mitään turhaa. Mutta sairasloman aikaisista ostoksista ei puhuta, homma repesi kyllä ihan totaalisesti...

Clarinsin Colours Of Brazil luomiväripaletti on kummitellut vähän mielessäni. Nyt kun näin sen alessa niin päätin sitten hankkia. Ruskeille ja nudeille kun on tuntunut viime aikoina olevan entistä enemmän käyttöä ;) 
 

Brazil paletti sisältää kolmea ruskean eri sävyä, yhden korallioranssin ja sinisen rajausvärin. Rasia ja nappien pintakuviointi on niin jumalattoman nätti ettei sitä millään raaskisi aloittaa.



Meikin pohjalla käytin MUFEn Eye Primeriä ja MAC Painterly Paint Potia. Luomella käytin vaaleinta, korallia ja tumminta, varjostusta nostin ylös keskiruskealla. Paletin napit on melkein mattapintaisia, pientä elävää hohtoa löytyy. Mutta paletti on todellakin minun makuuni, erittäin hyvä ostos! Minua ei olisi haitannut vaikka sininen olisi ollut puuterimainen väri. Sillekin olisi ollut enemmän käyttöä kuin tälle pehmeälle rajausvärille. Se on vähän hankalaa levittää mutta asettui kuitenkin nätisti alaluomen rajaukseen. 

P2070032.ORF

 P2070029.ORF

Kasvoilla käytin blogin kautta saamaani Bellápierren mineraalipohjaa. Mikäli sarja ei ole tuttu, Bellápierreen voi tutustua heidän omilla sivuillaan josta löytyy kattavasti tietoa. Tai Kauneutta.com verkkokaupassa joka on minun silmääni vähän mukavamman näköinen :)


Mineraalipohjan levitin Bellápierren kabukilla joka on valmistettu taklon-kuidusta ja sopii erinomaisesti mineraalipohjan levitykseen. Tämä kabuki ei ole yhtä tiivis kuin käyttämäni Ecotoolsin kabuki mutta kyllä tälläkin saa levitettyä pohjan kauniisti ja lopputulos on hyvin häivyttynyt. Kabuki on miellyttävän tuntuinen iholla ja se pakkaa meikkijauhetta hyvin sisäänsä. 


Mineraalipuuterini on sävyä Ultra eli se on kaikkein vaalein. Mielestäni tämä näyttää hieman keltapohjaiselta mutta on kyllä juuri sopiva vaalealle talvi-iholle. Meikkipohja on riittoisan tuntuista ja levittyy kauniisti iholle. Bellápierren mineraalipohjalla on samat ominaisuudet kuin peite- ja aurinkovoiteella. Tomii myös viimeistely- ja peruspuuterina. Oma ihoni on pintakuiva sekaiho, alkaa helposti kiiltämään päivän mittaan. Iltapäivästä tämä alkoi jo kiiltämään kasvoilla, tämän ehkäisen painelemalla puuterivipalla.


Bellápierren mineraalimeikkipohjaa suosittelen kuivalle iholle, en usko että toimii hirmu rasvaisella. Koostumus tässä on eläväinen, hieman hohtoa sisältävä mutta ei liiaksi. Korostaa aika paljon ihohuokosia. Mattapohjaa etsivälle tämä ei ole oikea puuteri. Itsekin tykkään mieluummin mattapohjasta mutta yllättävän hyvin tulin tämänkin kanssa toimeen. Kiva käyttää välillä toisenlaista pohjaakin. Peittokyky tällä on hyvä, vähän kerrostamalla saa ihon huonommat kohdat piiloon. Hyvin huonokuntoiselle (akne)iholle tämä ei sovi peittävyyden puolesta. Normaalille iholle juuri sopiva ja kevyen tuntuinen.

Onko kellään kokemuksia Bellápierrestä? Clarins Brazilin omistajia siellä on ainakin muutama, mitä pidätte paletista? Sopiiko ympäri vuoden vai onko enemmän kesäpaletti?

14 kommenttia:

  1. Ihanan näköinen paletti!! Mua kiinnostaisi nähdä tuota rajausväriä! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Alaluomella käytin sinisen kynän kanssa, yläluomelle ei oikein tarttunut. Yleensä en tykkää paleteissa olevista rajausväreistä kun ei ne oikein toimi :)

      Poista
  2. Kaunis paletti , sopiihan tuo milloin tahansa, jättää korallin pois sydäntalvella.

    VastaaPoista
  3. Nätti meikki, mä rakastan tuota palettia, jos haluan siniset rajaukset teen melkein aina ne tuolla paletilla, saa märkänä tosi intensiivisen sävyn. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokeilin vähän kostuttaa mutta ihanku ei oikein irronnut siltikään. Tai sitten pitää olla vielä märempi! Kyllähän sininen rajaus on hieno :)

      Poista
  4. Ihan on kyllä sun värit paletissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ruskeista tykkään ja sininen sekä koralli korostavat silmiäni ;)

      Poista
  5. Upeasti tuo ruskean sävyillä tehty meikkikin pukee vihreitä silmiä. :) Tykkään!

    VastaaPoista
  6. Tsiisus miten upea paletti! :o Mun pitää selvästikkin alkaa hommaamaan näitä Clarinsin paletteja, kun ovat niin nättejä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti :) minäkin olen koukuttautunut Clarinsiin, parit huulimeikit piti tuossa hommata ;D

      Poista
  7. Voi , taas niin upea meikki kerrassaan ♥

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3