sunnuntai 8. tammikuuta 2017

Vuoden 2016 parhaat kosmetiikkatuotteet

Vuosi 2016 oli kosmetiikan saralla mielenkiintoinen. Paljon uusia tuttavuuksia, kivoja kynsilakkoja ja must-have meikkejä. Nostan nyt esiin ne parhaimmat ja omalta osalta mielenkiintoisimmat tuotteet :)

Kosmetiikka

mattahuulet

Mattahuulet
Hurahdin mattahuuliin viime vuonna ihan totaalisesti. Milani antaa kunnon Kylie Jennerit mutta on näistä kaikista kuivattavin. IsaDorat ovat sellaisia joita kannattaa ensikertalaisena lähestyä. Viva La Divat ovat edullisia mutta hyväntuntuisia huulilla, niin hyviä kuin mattapunat olla voi. NYX Lingeriet vaikuttavat hyviltä, tosin eivät pysy hirmu pitkään. Värit on kuitenkin kivoja joten näitä hamstraan lisää.
 

Smashbox 24 Hour Photo Finish Shadow Primer

Smashbox 24 Hour Photo Finish Shadow Primer

Olen käyttänyt monia silmämeikinpohjustajia ja löytänyt hyviä korvaajia UDPP:lle. Kuopioon avattiin Kicks josta ostin kokeiluun Smashboxin tuubissa olevan silmämeikinpohjustajan. Tämä on luomella väritöntä ja asettuu iholle hyvin. Pitää meikin paikoillaan iltaan asti eikä ole pettänyt kertaakaan. Hvin riittoisaa, hintaa on päälle pari kymppiä. 

Make Up Storen isot luomiväripaletit

Ostin näitä viime vuonna kaksi; Jungle Feverin ja Midnight Hourin. Näissä on kyllä hinta-laatusuhde kohdillaan. Olen ostanut nämä tarjouksista, ihan 99 e normihintaa en maksaisi. Mutta näissä on hirmu hyvin mietityt värit ja monivärisen meikin saa tehtyä nopeasti. Sopivat myös kiireisiin aamuihin jolloin ei jaksa miettiä sen enempää vaan haluaa vain sutia ;)

Kynnet

Aluslakka liuskoittuville kynsille

Essie Millionails aluslakka

Kivaa saada vaihtoehto Trind Nail Repairille. Formaldehydiä sisältävä Millionails pitää minun lohkeilevat ja liuskoittuvat kynteni kurissa. Siihen ei oikein mikä tahansa aluslakka pysty. Plussaa siitä että tätä saa ihan kaupasta eikä tarvitse tilailla mistään.


NCLA Cesarsshop

NCLA värilakat

NCLA lakkoihin on ollut ilo tutustua. Heillä kun on koostumusta cremeistä holojen kautta glitteriin. Hintaa on mutta sillä saat vastineeksi uniikin, ylellisen lakan. Kokoelmani helmiä! Mukavaa kun suomeen tuodaan uusia ja kiinnostavia kynsilakkamerkkejä jotka ovat maailmalla hyvin suosittuja.

Seche VIVE

Faby Thinner 
Oikeastaan kynsiharrastaja tarvitsee vain yhden ohentajan, mitäpä sitä muita enää etsimään. Faby sopii kaikille lakoille koska on 5-free merkki. Tätä saa Kauneutta.comista 15 e hintaan. Pullo kestää ikuisuuden ja tällä pelastaa monet seittimäiset pikakuivattajat ja liian paksut aluslakat. Ja tämä toimii eikä sisällä myrkkyjä.

Seche Vive Instant Gel Effect Top Coat
Taas yksi päällyslakka joka sopii leimausten päälle! Niitä kun ei tosiaan liikaa ole. Vive ei ole pikakuivattaja mutta kuivuu kyllä nopsasti. Tämä ei levitä leimauksia kunhan tietysti otat varovasti ja varot koskettamasta siveltimellä kynnen pintaa. Leimojen on myös hyvä antaa kuivahtaa hetkinen. 
Viven hyvä puoli on myös erinomainen soveltuvuus Milvien päälle, ei rypistä tarrojen reunoja eikä pakkaannu liian näkyvästi kynnen reunalle. Monipuolinen päällyslakka ja upea geelimäinen pinta. Viveä saa Cesarista tai Kicksistä.

Ihonhoito


Kirkastava kasvonaamio

Mádara AHA Hedelmähappokuorinta 

Kirkastaa ihon todella nopeasti ja on jännän tuntuinen käyttää. Auttaa myös ikääntymisen merkkeihin ja niitähän tässä pitää alkaa ehkäisemään. Tätä olin halunnut kokeilla pitkään ja oli kyllä kirkkaasti vuoden kiinnostavampia naamioita. Olen todellinen naamio- ja kuorintafriikki!

60 sekunnin naamiot

Lumene aloitti pikanaamiohuuman ja Neutrogena kiirehti loppuvuodesta perässä. Näitä ehtii käyttää, eivät tosiaan vaadi kuin minuutin. Toimivat hyvin siinä ajassa!

Sosár muta- ja turvenaamio
Hiekkalällyleikeistä pitäville nämä luonnonmukaiset muta- ja turvenaamiot on ihan huippuja! Mikään ei vaan ole ihanampaa kuin hieroa naamaansa ihan oikea turvetta tai mutaa! Niin ihania käyttää vaikka ovat vähän sotkuisia :)

Hiukset


Crestol hiusnaamio Biozell öljyhoito

Biozell öljyhoito

Sen jälkeen kun otin tämän käyttöön, päänahkani kutina loppui kuin seinään! Mikään muu tuote ei ole siihen kyennyt! Tämä maksoi jotain 7 e, todella loistava tuote kyllä! Nimensä mukaan öljyhoito mutta on enemmän crememäinen, ei öljyinen ja valuva. Käytän yleensä pikahoitsikkana suihkussa, on ihanan viilentävä ja rauhoittava.

Crestol hiusnaamio

Olen tykännyt näistä hiukan öljyä sisältävistä Crestolin naamioista. Minusta toimivat muhittelussa luonnonkiharan ja kuivan tukan kanssa erinomaisen hyvin. Joka viikko käytettynä pitää punaisen värin punaisena ja tuo vivahdetta sävyyn. Eivät valu niin herkästi kuin KC:n naamiot.

Mitä suosikkituotteita sinä löysit vuonna 2016?

20 kommenttia:

  1. Biozellin öljyhoito kuulostaa hyvältä! Saako sitä ihan normikaupasta? Ei oo osunut mun silmään. ☺

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ostin isommasta S-marketista, Prismassa on varmasti :)

      Poista
  2. Mä löysin madarasta seuraavan eli supermoodin luxury peel naamion. Kokeile! 😉 parempi kuin madara.
    Mulla oli epäonninen luomiväripohjustajien vuosi. Ostin dermosilin isadoran ja udpp.n vain todetakseni ettei ne toi ollenkaan minulla. Udpp. Jotenkin ehkä jos ei tee rajauksia tms lopulta sain kuinenkin tfsi.n ystävältäni 💜
    Voisin smashboxia kokeilla kun luotan että meillä vähän samanlaiset ongelmaluomet 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on vähän hintavia..katsoo jos jossain vaiheessa raaski sijoittaa, sitten kun on entiset käyttänyt pois ;) Höh, onpa outoa ettei UDPP toimi ollenkaan. En ole hirveän monen kuullut siitä huonoa sanovan. Olihan se se original versio, esim. se Eden versio ei toimi mulla ollenkaan. TFSI on kyllä hyvä, se toimii mulla kanssa. Ja Smashbox, se toimii :)

      Poista
    2. Original joo. Ei levitä vedenkestävää rajausta mutta luomivärit rullaantuu.
      Suoermoodin naamiot on sokoksen alessa 😉 n 24e

      Poista
    3. Käytätkö tuplapohjustusta? Eli voidemainen luomiväri pohjustajan päälle? Kannattaa kokeilla, mullakaan ei mikään pohjustaja ihan yksinään pysy :) no eipä ole pahan hintaisia...pitää tutustua, kiitti vinkistä :)

      Poista
  3. Kivoja tuotteita, vaikka MUS:in isoilla paleteilla on tosi paljon hintaa, niin onhan niissä 12 eri sävyä eli rahalla saa hyvin tavaraa, itseäni kiinnostaa noi ja voisin hyvin tosiaan pienellä alelle ostaakin. Siinä missä ihonhoitotuotteesta voin 100€ maksaa hyvästä tuotteesta paljoakaan miettimättä, meikeissä kynnys on itselläni isompi, tiedän, että monella voi olla toisin päin. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on just toistepäin että meikeissä 100 e ei ole paljoa :D mutta voiteissa kyllä. Toisaalta käytän melko edullisia luonnonkosmetiikan voiteita niin hintavammat tuntuu kalliilta.

      Poista
  4. Tuo Lumenen naamio on ehdottomasti omien suosikkieni joukossa <3 Oletko muuten testannut OPIn ohentajaa, onko mistään kotoisin? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En muistaakseni ole :) onhan se varmasti hyvä koska on OPI ;)

      Poista
  5. Tuota biozellin öljyhoitoa pitää kokeilla. Saman merkin therapeutic shampoo (3) pelasti mun rupisen päänahan. Suihkuun löysin ceralan pesuöljyn apteekista ja se on estänyt atopian roihahtamisen. Meikeissä ihastuin Lancomen teint idole ultra meikkivoiteeseen ja smashboxin irtopuuteriin. Ja niin joo kasvojen ihonhoito meni ihan uusiksi, kun Dermalociga tuli jäädäkseen. Oon ollu aina vaihtajatyyppiä, mutta nyt tuntuu että näitä tuotteita ostan jatkossakin. Kaverit kyllä pettyy kun en enää jaa virheostoksia pois;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa hyvältä! Mulla on vähän himotuslistalla ostaa Smashboxin meikkivoide, joskus sitten kun nuita entisiä käyttelee pois ;)

      Poista
  6. Tänä vuonna löysin Makeuprevolutionin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on niiltä muutama tuote, se neonpaletti ja hohtotuotteita. Tykkään!

      Poista
  7. Ihania suosikkeja sulla kyllä kerrassaan :) Huomaan samanlaista painottumista omissakin vuoden lemppareissa, ja ihan samoja tuotteitakin voisin mainita! Esim. Viva la Divan mattahuulilakat, NCLA:n kynsilakat, Essien Millionails, Fabyn thinner... Haha, ja kaikki mitä mainitsit on sellaisia, mitä ainakin mielelläni kokeilisin :D

    VastaaPoista
  8. Madaran naamio on mun suosikki jo parin vuoden ajalta. Se vähentää ihon kuorimisen tarvetta, enkä olekaan kuorinut kasvojani moneen viikkoon. Sosarin turvenaamio odottaa vielä testausta :)

    VastaaPoista
  9. Midnight Hour on kyllä yks parhaimpia paletteja, onneksi ostin sen..! :))

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3