maanantai 14. maaliskuuta 2016

Vähän uutuusherkuista ja mattalakoista

Huomasin että elevenissä on tosi hyvin vanhempia IsaDoran matta- ja sokerilakkoja. Tilasin pari IsaDora Velvet Matt Nails lakkaa itselleni, jostain syystä nämä ovat vähän lipsahtaneet minulta ohi.

P2160014.ORF

Upeita, tummanpuhuvia sävyjä; minä tykkään! Vielä jäi pari lakkaa kutkuttelemaan mutta pitää yrittää malttaa mieli ;) jotenkin tykkään tosi paljon mattapinnasta. Vieläkin enemmän kuin cremelakasta. Mattalakka ei vaadi koristeluja, se on niin upea ja erikoinen sellaisenaan. Mutta tiedän että mattapinta jakaa mielipiteitä; siitä joko tykkää tai ei.

P2160011.ORF

Moody Blues - Sähkönsininen satiinilakka. Levittyy kauniisti ja pigmenttirikkaasti Essie First Base aluslakan päälle. Yksi kerros peittää mutta lisäsin vielä toisenkin varmuuden vuoksi. Upea sininen, safiirimainen sävy.

P2180025.ORF

Green Planet - Tummanvihreä satiinilakka. Kauniisti hohtava, ylellisen tuntuinen satiinipinta. Levitin kaksi kerrosta jotka kuivuivat nopeasti. Kolmen päivän kesto Essie First Basen kanssa.

P2160017.ORF

Onko teillä näitä Velvet Matt lakkoja? Nämä vanhemmat mattalakat ovat ihan mattapintaisia, mutta ne tämän kevään mattalakat ovat satiinipintaisia ;)

elevenin matta- ja sokerilakkoja löydät tästä! Linkit ovat mainoslinkkejä.

Taisin myös mainita herkut :)



Kevät on siitä kamalaa aikaa että juuri kun on päästy joulukonvehdeista, kauppoihin tulevat uutuusherkut. Ja kun minä olen makean perään, en voi vastustaa uutuussuklaita ja -jäätelöitä. Mikäli lempimerkkini Ben & Jerry´s tuo jotain uutta, sitä on saatava! Postasin näistä kuvan Instagramiin ja heti tuli toivomusta, voisinko arvostella tuotteita. Lupasin yrittää.

P3120032.ORF

Minulla on vain yksi herkkupäivä viikossa enkä halua lipsua siitä. Nyt kyllä jouduin teidän takianne, en jaksa maistella yhtenä päivänä montaa eri herkkuja. Joillain on se ongelma ettei herkut sitten säily mutta mulla ne säilyvät. Ei ole ongelma että kaapissa on suklaata tai pakkasessa jätskiä, säilyvät kyllä vaikka kuukausia ;)

P3120037.ORF

Ben & Jerry´s toi uuden keksijäätelösarjan valikoimiin. S`wich Up on vaniljakermajäätelöä ja kaakaokeksinpaloja, suklaapikkuleipätaikinan paloja ja suklaista keksiraitaa. Jos tykkää Cookie Doughtista, tykkää melko varmasti tästäkin. Tämä on melko hässäkkä mutta makujen ja keksien ystäville tosi jees! Hyvää!

Son Of A...`Wich on samaa settiä keksin välissä. Paketissa on 8 pientä keksijäätelöä. Tavallaan hyvä idea mutta huono niille joilla pakkasen luukku aukeaa turhan helposti. Nämäkin hyviä mutta en varmaan osta toiste. Pidän Ben & Jerry purkeista siksi etteivät ne sula nopeasti ja kestävät puolen tunnin ajomatkan kotiin. Haluaisin ostaa pieniä tuutteja mutta on aina riski että sulavat matkalla kylmälaukusta huolimatta. Onneksi meidän lähikaupasta saa joitakin uutuuksia :)



Kina vehnämurosuklaat eivät olleet kovin kummoisia. Kaipaisin ihan rehellisen hyvää riisisuklaata, vaikkapa patukassa. Sellaista kunnollista riisisuklaan tuntumaa, tässä sitä ei ollut. Ikävä Milkan popcorn ja riisisuklaalevyjä. Kina ei jatkoon. Minä en muuten muista että olenko nähnyt näitä ennen tai ikinä syönyt? Onko tämä teille nostalginen suklaa?

Marianne puikkojäätelö. Aaaah niin ihanaa! Harmi että puikko on aika pieni, oikeastaan yhdestä tulee vaan paha mieli. Onneksi näitä on lähikaupassa, ostan kyllä lisää. Piparminttu rouskuu kivasti suussa tuosta kuorrutteesta, sisältö on suklaata jossa suklaaraitaa seassa. Oikein hyvä, Marianne maistui vielä pitkään suussa. Todella onnistunut, parempi kuin Marianne karkki.

Joko olette maistelleet uusia herkkuja? Mattalakkaherkkuja tai jäätelöitä?

34 kommenttia:

  1. Keksihyllystä löytyy tällaisia riisisuklaapaloja
    http://www.k-ruoka.fi/pirkka-tuotteet/pirkka-suklaa-riisipala-225g-gluteeniton/
    Ovat tosi hyviä :)

    VastaaPoista
  2. Vähän turhan herkästi itselläkin uutuusherkkuihin tulee sorruttua - niin kosmetiikan kuin sokeriherkkujenkin puolella :D

    VastaaPoista
  3. Oijoijoi...nuo näyttävät juuri sellaisilta mitä olen etsinyt! Tuli mieleen, miksen ole tajunnut katsoa keksihyllyjä riisisuklaan toivossa :D

    VastaaPoista
  4. No niinpä...nyt kyllä alkaa laihdutuskuuri loman jälkeen ;D

    VastaaPoista
  5. Oletko kokeillut Brunbergin riisisuklaata, riisipaloja? Karkkihyllystä löytyy. Minusta tosi hyviä, vaikka eivät pärjää lapsuuden irtoriisisuklaalle?
    http://www.brunberg.fi/tuotekategoria/riisisuklaa/

    VastaaPoista
  6. Voi jätski olisi kyllä varmasti niin hyvää! Harmi, että ei vaan sovi mulle :( (Miten niin katkera..)

    Mä olen just niitä joilla herkut ei todellakaan pitkään säily :D Ennätys taitaa olla merkkaripussin kestäminen viikon verran ja se oli kyllä saavutus! Siksipä yleensä ostankin karkkia tai jätskiä sen verran kun kerralla syödään.

    VastaaPoista
  7. Kina-patukoita myytiin joskus 90-luvun alkupuolella, muistan ne hyvin. Harmitti, kun katosivat kaupoista.

    VastaaPoista
  8. En tykkää noista :/ ostin viimeksi mutta ei oikein napannut vaikka Brunbergin suklaista muuten tykkään :)

    VastaaPoista
  9. Ei ne sovi mullekaan, arvaa onko maha kipeä näistä jätskimaisteluista :D suklaa tuntuu nykyään olevan pahin, harmi :( onneksi mulla säilyy, saan tässä lomalla nauttia toisenkin kerran Wich jäätelöstä :)

    VastaaPoista
  10. Ilmanko en muista, olin silloin nuorempi enkä käynyt kaupassa itsenäisesti. Ja kuten juuri kommentissani totesin, maalla kun asuttiin niin se oli viikon kohokohta kun isossa kaupassa käytiin mutta ei me karkkia sieltä saatu :)

    VastaaPoista
  11. Oooo, täytyy päästä maistamaan tota Marianne-jäätelöä!

    VastaaPoista
  12. Marianne jäätelötuutti on mun suosikki, joten on pakko kokeilla tätä puikkoakin :)

    VastaaPoista
  13. Puikko on kyllä paljon parempi kuin se tuutti, se oli mielestäni vähän vaisu :)

    VastaaPoista
  14. Mulle on alkanut pukata viljoista sen verran ikäviä iho-oireitakin, että on vähän pakko alkaa totaalikieltäytyjäksi :( Mutta onneksi suklaata voin sentään syödä ihan ongelmitta. Lohtu se on laihakin lohtu :D

    VastaaPoista
  15. Mä ihan diggailin tuosta s`witch upista, perusmaku tosi hyvä, mutta vähän liikaa keksimössöä ja liian vähän varsinaista jäätelöä mun makuun. :)

    VastaaPoista
  16. AAAA!! KINA KARKKEJA SAA SUOMESTA! Heti lähti äitille viesti, ku nää on sen ehdottomia suosikkeja ja niitä pitää aina tuua Haaparannasta. On se jännä miten joitakin Fazerin karkkeja myydään Ruotsissa, muttei Suomessa. Sit kns ku meillä muut ei ihan nii paljo niistä välitä, nii äiti saa syyä ne ihan rauhassa.
    Hei minikokosia Ben & Jerry's Sandwiacheja :3 Noitahan on isompina yksittäispakkauksina kans. Omnom ne on hyviä. Ja toi Marianne puikko. Mä tykkään Marianne tuuteista tosi paljon. Ne on iha tärkeen hyviä nii nyt on korkeet odotukset tälle. Jännä et tuodaan sama karkkimaku uutuutena puikossa.

    VastaaPoista
  17. Voi harmi :( mulla ei ole iho-oireita ja toivottavasti ei tulekaan. Mutta maha on niin järkyttävä pallo ja olo on kuin norsulla. Ei pitäisi syödä mitään Fodmapin ohi mutta...nuo Ben & Jerryt kutsuvat. Oma syy tietysti, ei pitäisi valittaa.

    VastaaPoista
  18. Niin saa :) K-kaupoista löytyy. Kina suklaita kai pidettiin vähän rasistisina, kuten neekerin suukkojakin. En itse koe niissä sen kummempaa, ihan klassikkotuotteita.
    Minä en bongannut niitä isompia versioita muutakuin Ärrältä. Mutta muistan että joitakin vuosia sitten oli jotain B&J keksijätskejä, juurikin niitä isompia. Nämä ovat hyviä. Jotenkin se Marianne tuutti oli erilainen, tässä puikossa on onnistuneempi Mariannen tuntu ja maku :)

    VastaaPoista
  19. Joo se on kyllä todella tuhtia. Ei voi syödä paljoa kerrallaan. Söin tuota sunnuntai iltapäivällä ja en kyllä voinut syödä enää loppupäivänä muuta ;) mutta onnistunut jäätelö on B&J ystäville.

    VastaaPoista
  20. Tykkään ehkä enemmän niistä satiinilakoista kuin näistä mattalakoista. Niissä on heti kaunis pinta. Ja tuo keksijäätelö näyttää aika herkulliselta! Täytyy kyllä myöntää, että en osta, ihan siksi, että tulisi sitten syötyä liian helposti!

    VastaaPoista
  21. Mä en osaa sanoa kummasta tykkään enemmän; täysmatasta vai satiinista. Molemmat viehättävät :)

    VastaaPoista
  22. Onpa ihania nuo mattalakat! Ja herkut ne vasta ihania onki... :D <3

    VastaaPoista
  23. Mitä, Kinaa taas Suomesta? Jee! Oon joutunut roudaamaan niitä Ruotsista työmatkoilta, en varmaan kohta mahdu edes ovista jos noita saa lähikaupasta ;D

    VastaaPoista
  24. Kina-pussin näkeminen vei heti muistoissa ala-asteelle, kun yhden kaverin kanssa syötiin niitä! Kivaa, että näitä vanhempia tuotteita tuodaan uudestaan markkinoille. Haluaisinkin, että joku tajuais tuoda Pastirolit takaisin myyntiin! :D

    VastaaPoista
  25. Voi ei :DD mä löysin nämä Citymarketista, kuulema pienemmissä K-kaupoissa on myös ;)

    VastaaPoista
  26. Mitähän karkkeja minä kaipaisin...no ainakin BREJK patukoita!! Niin hyviä ja yhtäkkiä huomasin ettei niitä saa enää mistään :((( Maraboun paras patukka. Ja Fazerin minttucrisp pieni patukka, sekin häivisin mitään ilmoittamatta. Milkan hyvät levyt, nuo nykyiset on pahoja. En muista yhtään mitä silloin nuoruudessa syötiin. Lionia ainakin muttei se maistu enää yhtä hyvältä sekään.

    VastaaPoista
  27. Hei joo, Fazerin minttucrisp! Harmi ettei sitä koskaan (kai?) saanut levynä :(

    VastaaPoista
  28. Ei minustakaan, oli vain viiden palan patukka :/

    VastaaPoista
  29. ai että, mariannejäätelö lähtee ehdtottomasti testiin ! oliko kauhean kallis ? :) kiitos tästä postauksesta <3

    VastaaPoista
  30. Sininen ID on hieno ja molemmat B&J on maustettu, nam!

    VastaaPoista
  31. Ole hyvä <3 kiva kun toivoit! Olisiko ollut 1,70 e suunnilleen?

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3