torstai 10. maaliskuuta 2016

Rakkautena Faby

Sain pitkästä aikaa ihania Faby lakkoja esiteltäväksi blogiini! Faby lakkojen edustaja antoi minun valita mieluisia sävyjä ja noh...arvaatte millaisia valitsin :) tummia ja mystisiä. Otin myös yhden lakan uudesta Illusion kokoelmasta. Faby julkaisee vuodessa muutaman kokoelman mutta tuntuu että kokoelma on aina tosi tarkkaan harkittu. Illusion kokoelman promokuvissa on taikuutta ja pelikortteja. Todella hauska kuva :) ja ihana kokoelma :)

77afbc86243f8269d76bab3399feaff9

Minun valitsemani lakat ovat See You In Florence, Sakiko´s Time, It´s Not Black It´s Dark ja Faby Is The Great Magician.

P2230065.ORF

Herkkuglittereinä Glittering Chlorophyll ja Nuit De Mystéres. Aluslakoista Nourish joka on kynttä kosteuttava, sellaisia kun ollaan etsitty :)

P2230068.ORF

P2230074.ORF

Fabyn lakat ovat 5-free ja eläinkokeettomia eivätkä ne sisällä formaldehydiä, formaldehydihartsia, dibutyyliftalaattia, tolueenia eivätkä kamferia. Fabyllä on myös Nature kokoelman jonka lakkojen ainesosista 87% on luonnollista alkuperää. Fabyn lakat ovat pigmenttisiä mutta ohuita levittää. Ohuet kerrokset takaavat sen ettei lakka kupli ja voit lakata useamman kerroksen. Ohuet kerrokset antavat manikyyrille myös paremman pysyvyyden.

24645348934_1ca63f72ff_c

Ensimmäisenä testasin It´s Not Black, It´s Dark lakan. En oikein saanut selvyyttä minkä värinen tämä edes on! Ilmeisesti ei musta vaan hyvin tumma :) näen tämän kuitenkin lähes mustana, päivänvalossa hieman harmahtavana ja jossain valossa hieman purppuranpunaisena. Tässä on esimerkki tosi mystisestä lakasta joka näyttää olevan musta mutta ei sittenkään ole :) koostumus olisi saanut olla hitusen paksumpi. Ensimmäisellä kerroksella jää laikuille, toisella kuitenkin peittää ihan kunnolla. Kolmas kerros oli sellaista varmistelua ettei mihinkään jää vaaleampia kohtia. Testasin tässä myös ensimmäistä kertaa Fabyn Nourish aluslakkaa joten voi olla että sillä oli vaikutusta levittyvyyteen. Pitää testailla Nourishia enemmän levittyykö lakka sen päälle aina vähän huonosti.

25275221825_d755a2345e_c

Koristelussa Wiino Shopista tilaamiani isoja strasseja, Color Club Sugarplum Fairy ja MoYou Gothic 01 laatta. Leimaus Color Club On The Rocks lakalla. Tuli kyllä tosi mieleiset kynnet! En suunnitellut mitään teemaa, ajattelin vaan leimata uudelle laatalla. Tuo kellotaulukuvio on kyllä hieno, onneksi tilasin nyt Gothic 01 laatan jota olen himoinnut pitkään ;)

P2240002.ORF

P2240006.ORF

Minulla on myös tarjolla alekoodia Faby lakkojen ystäville. Alekoodi käy kaikkiin Kauneutta.com verkkokaupan tuotteisiin. Koodi on CHARMING ja sillä saat jopa -20% alennuksen tilauksestasi. Aleprosentti on hyvä ja kannattaa tosissaan tutustua Fabyn lakkoihin, ne_ovat_ihania. En saa koodin käytöstä mitään provikkaa. Koodi on voimassa 31.3 saakka. Kauneutta.comin valikoimasta löytyy mm. Kubiss Londonia ja Bellápierren mineraalimeikkejä.

25182834131_cc5c292d66_c

Fabyn lakoista ovat postanneet ainakin SanNails, NailOxTail, NenaSofia, Dixi, Janet ja Neiti Kameleontti.

Faby suomenkieliset sivut, Faby Facebookissa ja jälleenmyyjillä.

6 kommenttia:

 1. Hienot kynnet ja kuvat! :) Minä en ole testannut noita Fabyja. Niistä tuli joskus 2-3 vuotta sitten kyselyä testailuun, mutta en silloin ottanut.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Minna :) uskon että tykkäisit. Ovat sen verran laadukkaita ja mullehan ei kelpaa mikä tahansa ;))

  VastaaPoista
 3. No johan on kauniit kynnet! Tumma lakka, hopeiset leimauskuviot, holottava lakka ja vielä strassikoristelut päälle näyttävät yhdessä upeilta. Toi leimauskuvio on ihan huikea :).

  VastaaPoista
 4. Kiitos Tintti, nämä olivat minunkin mielestäni älyttömän kivat :)

  VastaaPoista
 5. Näissä on draamaa (: haluun ton laatan , upeat kuviot.

  VastaaPoista
 6. Laatta on upea, pitkään mietin sitä. Ja Faby lakat <3 <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3