tiistai 1. maaliskuuta 2016

Lumene Samettiyö

Tein tosi kivoja alelöytöjä! No niistä ostamistani alehuulipunista ei puhuta, kun ei niitä huulimeikkien himohamstraaja saa käyttää mutta tein kivan kynsilakkalöydön :)

Lumenen syyskokoelma New Neutrals oli kerrassaan ihastuttava huulipunien ja kynsilakkojen osalta. Pyörittelin monesti näitä mattalakkoja käsissä mutta jätin ostamatta. Yritän ostaa järjen kanssa kun yli 740 kynsilakan omistaja ei aina tarvitse uusia. Mutta jos se löytyy alesta niin eikös se ole ihan eri juttu? Niinkuin lupa ostaa?
Löysin Lumenen Samettiyö mattalakan alekorista. Olen tykännyt tosi paljon Lumenn matta- ja satiinilakoista. Samettiyö yhdistää modernisti ruskeaa ja viininpunaista. Lopputulos on hyvin tyylikäs olematta vanhanaikainen.

P2030021.ORF

Tämänkin mattalan alla Essie First Base. Mattapinnassa näkyy helposti kaikki jäljet, kannattaa lakata ihan ajan kanssa. Onneksi mattalakka kuivuu tosi nopeasti joten nämä sopivat hyvin kiireisiin iltoihin. 

P2030015.ORF

Samettiyö pysyi nättinä pari päivää. Sen pidempään en jaksanut katsella :) mutta kyllä tuo First Base on rakkautta. Mattalakat pysyvät huomattavasti paremmin sen kanssa. 

Muita Samettiyön faneja?

6 kommenttia:

 1. Ite tein saman löydön alesta ja oli kyllä hurmaava. Kotivalossa ruskeampi ja töissä selkeästi punaiseen taittava. Harmi, kun kesto on niin heikko.. Joskin sitten on vaan perusteltua tehdä enempi lakkauksia per viikko. Hih!

  VastaaPoista
 2. Ihan kuin kynnet olisivat nahkaa! :)
  Jännä mutta ei ehkä kuulu suosikkeihini kun oon tämmönen vaaleanpunaisten ystävä ;)

  VastaaPoista
 3. First Base on selkeästi parantanut mattalakkojen kestoa mutta eihän ne hirmu montaa päivää siltikään pysy ;)

  VastaaPoista
 4. Mattalakkojen taikaa ;) pinta on jännä ja hauska ihoa vasten joten siksi tykkään mattalakoista :)

  VastaaPoista
 5. Piti käydä ostaa tuo First Base, kun se oli halvennuksessa Anttilassa. Oon lukenu siitä viime aikoina paljon hyvää! Täytyy kokeilla Samettiyön kaverinakin..

  VastaaPoista
 6. Kiva kun K-ryhmissä on noita Essie tarjouksia. First Base on kyllä loistava aluslakka ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3