torstai 17. maaliskuuta 2016

Ihanat Kure Bazaar lakat!

Sivusin aiemmin blogin kautta saamiani Kure Bazaarin uutuuslakkoja. Lakat ovat Spring 2016 kokoelmasta jonka sävyt lanseerataan Pariisin ja New Yorkin Fashion viikoilla, yhteistyössä Muglerin kanssa. Keski-Euroopassa kynsilakka on yhä enemmän accessoire jota vaihdetaan jopa päivittäin aivan kuten muita asusteita. Kure Bazaar on ensimmäinen kynsilakkabrändi joka yhdisti ekologisen koostumuksen, korkean laadun ja muodin. Kuren lakkojen yksi luojista, huippumalli Kartika Luyet onkin kotiutunut Ranskaan.

P2200010.ORF

P2220029.ORF

Kartika ei raskaana ollessaan halunnut käyttää kynsilakkoja jotka sisältävät kovia kemikaaleja. Siksi hän lähtikin kehittelemään luonnonmukaisempaa kynsilakkaa, sellaisia kun ei markkinoilla liiemmin ollut. Hän sai kehittelyyn mukaansa Euroopan arvostetuimman valmistajan. Kahden vuoden uurastuksen jälkeen oli syntynyt Kure Bazaar kynsilakkamerkki.

P2200018.ORF

On puhuttu paljon ympäristöystävällisemmistä ja luonnonmukaisimmista lakoista. Kure Bazaar on yksi parhaita merkkejä käyttää. Minä tykkään siitä etteivät ne haise, Kuren lakoissa liuottimet on tehty rypäleistä! Muutenkin lakkojen koostumus on mahdollismman pitkälle luonnollinen. Lakoissa käytetään mm. puuvillaa, maissaia, selluloosaa, perunaa ja vehnää. Lakat onkin saatu 85% luonnonmukaisiksi. Koostumuksessa ei ole formaldehydiä, tolueenia, ftalaatteja eikä kamferia.

Minun ihanat Kure lakkani ovat pistaasinvihreä Pistache ja purppura Prune. Molemmat ovat upeita yksinään mutta jotenkin näin nämä heti yhdessä ja minulle tuli vastustamaton himo laittaa molemmat lakat samaan manikyyriin. Ne sopivatkin tosi hyvin yhteen! Molempien koostumus on moitteeton. Cremelat levittyivät hyvin nätisti ja peittivät kahdella kerroksella. Olen käyttänyt useampaa Kuren lakkaa ja pakko todeta että laatu on kyllä kohdillaan! Tulee mieleen se että kun koostaisin kokoelmani vain laatulakoista, nämä kuuluisivat eliittiin ihan ehdottomasti.

P2220035.ORF

Samalla sain tilaisuuden kokeilla Born Pretty Storen yllärinä lähettämiä laaattoja sekä läpinäkyvää stampperia. Laatassa on minulle tuttua kukkakoukeroa mutta valitsin tällä kertaa erilaisen kuvion, kuin minkä yleensä ottaisin! Tämä laatta on QGirl - 041 ja se toimii hyvin. Myös BPS Clear Jelly Stamper oli varsin mainio. Se on samankokoinen kuin original Clear Jelly Stampperi. Mutta se on hieman pehmeämpi ja pyörähtää hyvin kynnellä. Tervetullut lisä kokoelmaani, stamppereita ei ole koskaan liikaa ;)

P2220004.ORF

P2220008.ORF

Kure Bazaar lakkoja myyvät mm. Jolie ja Greenlips. Kaikki suomen jälleenmyyjät löydät tästä.

P2220045.ORF

Miltä Kure Bazaarit lakat vaikuttavat? Käyttäisitkö mieluummin luonnollisempaa vaihtoehtoa, oletko pohtinut asiaa enemmän?

14 kommenttia:

 1. Itselläkin tulee sen verran tiheään tahtiin lakkauksia vaihdettua, että voisi ehkä olla hyvä hieman luonnollisempaan suuntaan senkin suhteen mennä - vaikka edes osittain. Kestävyys näillä lakoilla kai on hyvä luonnollisuudesta huolimatta? Oliko tällä merkillä muuten alus- ja päällyslakkaa vai käytätkö luottotuotteidesi kanssa näitä?

  VastaaPoista
 2. Kure Bazaarilla on alus- ja päällyslakka sekä pikakuivattaja. Minulla ei ole niitä, haluaisin kyllä kokeilla. Olen siis käyttänyt omia luottotuotteita ja Kuren lakat ovat pysyneet hyvä 2-3 päivää jolloin ei ole tullut mitään huomattavia lohkeamia. Pientä kärkikulumaa. 2-3 päivää on minulle normaali lakkoja vaihtoväli, en ole testaillut pysyvyttä sen enempää :)

  VastaaPoista
 3. Mä rakastan noita murrettuja sävyjä, kauniita. <3 Mä olen itse sekakäyttäjä myös kynsilakoissa niin kuin muussakin kosmetiikassa.

  VastaaPoista
 4. Mä haluisin kans kokeilla tämän merkin lakkoja. Kuulostaa meinaan todella hyviltä :)

  VastaaPoista
 5. Aivan ihana tuo Pistache! Tuon väristä lakkaa olen himoinnut jo kauan. Pakko laittaa hankintalistalle!

  Itse kun käytän vain luonnonkosmetiikkaa, vain kynsilakat ovat vielä normiversioita. Niitä on tullut hamstrattua joskus niin paljon, että olen päättänyt käyttää ne ensin loppuun, ennen kuin ostelen taas uusia. Muuten ne jää varmasti käyttämättä, jos Kuret, ym. astuu kuvioihin.

  Oletko muuten kokeillut muita luonnollisempia lakkoja, Benecosia tai ihan sertifioitua Logonaa? Tuo Logona kiinnostaisi erityisesti sertifikaattiensa puolesta. Tietääkseni ensimmäinen kynsilakka, joka on sertifioitu... :)

  VastaaPoista
 6. Lime on ihanan raikas ja keväinen. En ole vielä hirveästi kevätkynsiä tehnyt, nämä voisivat olla ensimmäiset :)

  VastaaPoista
 7. Onhan nämä ihania, kivat isot pullot ja harvinaisen ihanat värit :)

  VastaaPoista
 8. Hauska väriyhdistelmä, kauniita värejä! Nää näyttää kyllä tosi kivoilta ja olen lukenut niistä käytännössä pelkästään hyvää.

  VastaaPoista
 9. Minäkin iskin silmäni siihen heti. Mullakaan ei ole tismalleen toista tuon väristä. OPI Shrek kokoelman lakka oli aika lähelle tuota. Tosi keväinen väri!
  Ihan hyvältä ajatukselta kuulostaa. Minä voisin koostaa kokoelmani vain tietyistä merkeistä jolloin hinta ei olisi esteenä. Mutta kun niitä ihania merkkejä on monta niin hyvä idea kyllä levähtää käsiin ;)

  Minulla on Benecosin lakkoja ja niitä voi selailla sivupalkin tunnisteen alta. Niissä on hyvä hinta-laatusuhde. Ehkä pullon muoto ja korkki eivät ole niin mieleeni mutta itse lakat ovat tosi symppiksiä. Levittyvät hyvin ja pysyvät. Logona on minunkin tietääkseni ainoaa luonnonkosmetiikan kynsilakkaa, harmikseni en ole päässyt kokeilemaan. Sannin blogista vain lukenut :)

  VastaaPoista
 10. Kiitos :) minulla on 6 Kure Bazaarin lakkaa ja kaikissa on hirmu hyvä koostumus. Pullot ovat isoja ja lakat tietysti hintavia mutta kyllä niillä saa rahoilleen vastinetta. Se on myös plussaa ettei värit ole tylsiä vaan juurikin näin ihania!

  VastaaPoista
 11. Hih, tuo Benecos on mennyt multa ihan huti, vaikka sivupalkkia tutkiskelin. Taisi toinen silmä katsoa itään ja toinen länteen :)

  Mutta kiitos Benecos-vinkistä, ehkäpä nekin tulevat olemaan tulevaisuuden kynsilakkakopassani hyvin edustettuna!

  Mukavaa viikonlopun alkua!


  P.S. Logona-postausta odotellessa.... ;)

  VastaaPoista
 12. Olipa hyvä kun vinkkasin :) olen kuitenkin aika paljon käyttänyt Benecosin lakkoja ja kosmetiikkaa. Kivaa viikonloppua, toivotaan että pääsee tutustumaan Logonaan ;)

  VastaaPoista
 13. Ihanan värisiä lakkoja , upea trio.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3