torstai 31. maaliskuuta 2016

Kevät on vihreän merkki

Minä odotin kevättä ja nautin raikkaista, aurinkoisista ilmoista. Ihanaa kun ei ole kylmä eikä lenkille tarvitse vuorautua. Koirapuistossakaan ei tule kylmä ja maantie on sula ja pystyy kävelemään asfaltilla. Mieli on ehkä vähän virkeämpi ja suunnittelen jo kesäkukkasia ja pihahommia...

Olen vähän hämmästynyt ja pettynyt itseeni, minusta taisi tulla takinkääntäjä. Olen aina sanonut miten tykkään tummista lakoista ja voisin käyttää niitä koko ajan. Kevätkokoelmille sanon yleensä pyh, säästyypähän rahat, kun syksy taas on kallista aikaa lompakolle tummanpuhuvien kokoelmien takia.
En yleensä syty kevätkokoelmien pastilliväreille ja hempeille hempukkalakoille. Mutta sellaiset ärhäkät tai murretut värit kyllä vetävät puoleensa. Vihreät lakat ovat yllättävän kivoja ja sopivat kyllä mihin vuodenaikaan vaan. Essie tekee upeita kokoelmia ja onnistui taas tämän kevään Lounge Lover kokoelmallaan.

P3170062.ORF

P3170041.ORF

Lounge Lover kokoelmassa on perinteiset kuusi cremelakkaa. Kaikki ovat taas ihanan värisiä ja olisin kelpuuttanut vaikka kaikki. Piti kuitenkin valita yksi ja tottakai se oli vihreä Off Tropic. Tumma vihreä creme, jo yksi kerros peittää. Levittyy kapeallakin sudilla erinomaisen hyvin. Kyllä vaan Essie on lempimerkkejäni, se ei petä koskaan!

P3170037.ORF

Aluslakkana tuttu kombo eli Trind Nail Repair ja Essie First Base. Koristelut vähän mietityttivät. Kevätaurinko kutsuu hololakkoja joten etu- ja keskisormeen A England Dragon. Hieno vihreä hololakka! Peukaloon ja keskisormeen leimaukset Konad Square 08 laatasta, leimattu valkealla MoYou London lakalla ja piCture pOlish stamperilla.

P3170021.ORF

P3170010.ORF

P3170002.ORF

Essie Lounge Lover kokoelma / CesarsShop, saatu
Essie First Base aluslakka / CesarsShop, saatu
A England Dragon / CesarsShop
MoYou White Knight / CesarsShop, saatu
piCture pOlish Jelly Stamper / CesarsShop, saatu

P3170026.ORF

Onko vihreä eri sävyissä se varma kevään merkki?

14 kommenttia:

 1. Vihreä on kyllä luonnossa ehdottomasti merkki siitä, että aletaan taas heräillä talvikoomasta ja -kaamoksesta. Kevät on ihanaa aikaa <3 Omille kynsilleni tosin keväisin ehkä enemmän niitä hempeän pastellisia sävyjä etsiytyy kuin vihreitä :)

  VastaaPoista
 2. Hempeät pastellit ovat välillä nättejä ja kuuluvat ehdottomasti kevääseen :)

  VastaaPoista
 3. Vihreät on pikkuhiljaa noussut myös omiinkin lakkauksiin, vaikken muutoin väristä välitäkään liiemmin :) Nätti lakkaus tämä sun tekemä, ihanan harmoninen ja keväinen :3

  VastaaPoista
 4. Oi tosi hienot ja tuo holon kimallus, ahh <3 Mulla taas on vihreä semmonen väri kynsille, että melko harvoin lakkaan. Muilla näyttää kivalta, mutta ite joudun vähä pakottaan lakkaan sillä. :D

  VastaaPoista
 5. A Englandin Dragon on mielettömän hieno lakka, eikä tuo Essiekään näytä pahalta. Toi leima on muuten ihana! Mun on jotenkin vielä vaikea ymmärtää, että sä olet täällä purkkimafiassa. En osaa vielä etsiä sua täältä, mutta kyllä mä opin =)

  VastaaPoista
 6. Kiitos :) huomasin että vihreä on hieman pujahtanut vaatekaappiinkin, sehän näyttää tosi hienolta punaisen tukan kanssa ;)

  VastaaPoista
 7. Kiitos Satu :) ehkä sun pitää löytää ne omat vihreän sävyt niin saatat innostua enemmän?

  VastaaPoista
 8. Kiitos :) jotenkin nuo eläinleimat sitten sopivat vihreän lakan kanssa kivasti. Laitat minut sinne Bloggerin syötteeseen niin ei tarvitse etsiä ;) mutta kiva kun vierailet täällä <3

  VastaaPoista
 9. Tän sävyn määkin ottaisin uudesta kokoelmasta, iiiiihana! Ja ihana leima ♡

  VastaaPoista
 10. Tykkäisit varmasti, leimasta että lakasta ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3