lauantai 19. maaliskuuta 2016

Lifestyle Lauantai - Hippu testaa; Purina Adventuros

Hippu pääsi testaamaan Purinan uusia Adventuros herkkuja. Kannattaa osallistua kaikkiin Facebookin ja Instagramin kilpailuihin, ollaan päästy mukaan jo muutamaan eri testiryhmään ;)Olen ostanut näitä kaupastakin, nämähän tulivat markkinoille ihan hetki sitten. Mieluiten annan koiralleni erilaisia raakaluita mutten uskalla jättää sellaisen kanssa yksin kotiin työpäivän ajaksi. Työpäiviin ja lähtöhetken tuskaa ( :D ) annan helpottamaan erilaisia herkkuja aktivointipalloissa ja jotain tosi herkkuja, jonka kanssa se juoksee sohvalle ja minä pääsen livahtamaan ovesta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Purina Adventuros herkut mainostavat sisältävänsä paljon lihaa ja vähän rasvaa. Toki minä luen aina sisällysluettelon ja huomaan näidenkin sisältävän kuitenkin pääasiassa viljoja ja eläinperäisiä tuotteita 8 % + kaikkea muuta skeidaa :) Meillä on villisian makuisia nugetteja ja metsäkauriin makuisia liuskoja. Hipun kokoiselle koiralle ihan sopivan kokoisia, näitä ei tarvitse pieniä.

Tuoksuhan näissä on tosi herkullinen ja ilmeisesti pitkälle tuoksuva, koska testitilanteeseen tuli mukaan kutsumattomia vieraita. Rakenne on sopivan pehmoinen eikä sitkeän oloinen. Mielestäni nämä ovat juuri sopivia pikku herkkuja eikä näihin voi tukehtua. Siihen syömiseen ei mene kuin hetki mutta näistä ei irtoa mitään tikkuja koska nämä ovat ihan pehmeitä.

Hintaa näillä on n. 1,50 e pussi. Mielestäni hyvä hinta-laatusuhde, koira tykkää näistä eikä maha ole mennyt kuralle tms. hyviä herkkuja joita tulee napattua aina kauppareissulla mukaan. Pieniin hemmotteluhetkiin ja mainoksen mukaan Koiralle jotka ovat luonnostaan seikkailijoita :)SAA OTTAA!Onko teillä kokeiltu Purinan Adventuros herkkupaloja?

13 kommenttia:

 1. No on! Koska mun mies ostaa kaikkia mahdollisia koiranameja kaupasta aina kun menee ostamaan jotain roskaa itselleen. Mitään hyödyllistä se ei sitten ikinä ostakaan, vaan yhtä lailla kasapäin turhuuksia itselleen ja eläimille:D

  Hyvin kelpasivat, tosin itsekin suhtaudun vähän skeptisesti tuoteselosteeseen ja mun mielestä kaikki nuo sarjan tuotteet olivat liian isoja. Mä siis käytän nameja lähinnä palkkana ja siihen tarkoitukseen ovat liian suuria. Missä tilanteessa tuollaisen voi koiralle kokonaan antaa? Huvikseen hemmotellakseen? Siihen varmaan sopivatkin, mutta mä tahdon pieniä nopasti annettavia nameja, joita voi syöttää koiralle paljon. Onneksi nuo olivat kyllä helposti pilkottavissa...

  VastaaPoista
 2. Huomenta Tiia, mukava kun seurasit Purkkimafiaan :)
  En ole kokeillut näistä niitä pienempiä, olisivatko parempia teille? Herkkupaloina ja hemmotteluhetkissä käytetään meillä. Voi olla että laitan myös Sumon sisään. Onneksi näitä voi pieniä ja lastusta antaa paloja :)

  VastaaPoista
 3. Meillä ei vielä oikein anneta edes muuta kun ruokaa ja jos annetaan niin hyvin pieniä määriä. Ihana kuva tuo missä annetaan lupa. :D Voi kun meidänkin koiruus osaisi jo kaiken tarvittavan, mutta pitkä matka on vielä edessä. Kyllä se tästä!

  VastaaPoista
 4. Söpö Hippu <3
  Aika vähän tulee annettua nameja koiralle. Luita lähinnä. Hampaiden hoitoon.
  Nauratti sun sanavalinnat ;)

  VastaaPoista
 5. Toisaalta on ikävä sitä vauva-aikaa mutta ei niitä tuhoja ja pissejä :) mutta nauti nyt pienestä, ne hujahtaa niin äkkiä ❤️

  VastaaPoista
 6. Hippu on ❤️ hammastikkuja ja raakaluita saa myös. Kaikki herkut kyllä maistuu :)

  VastaaPoista
 7. Mun mielestä ne oli kaikki yllättävän isoja. Koirat eivät valita, niille kelpaa kaikki:D Olenkin pieninyt niitä taskuun mukaan. Yleensä ostan itse kaupasta sellaisia nameja, missä olisi mahdollisimman vähän turhia lisä- ja väriaineita ja mahdollisimman paljon lihaa. Esim sellaisia kuivattuja kanafileitä.

  VastaaPoista
 8. Kanafileitä on maisteltu meilläkin ja kyllä olivat herkullisia :)

  VastaaPoista
 9. Niin joo. Ja tottahan toki seurasin mukana:) Mä luen tätä blogia, eikä siihen vaikuta se, missä sitä julkaistaan! Ehkäpä tännekin portaaliin yksi hörö tyhmien kyselijä/kommentoija mahtuu:)

  VastaaPoista
 10. Mahtuu kyllä :) kiva kun aina kommentoit!

  VastaaPoista
 11. Pipsa ♡ , hyviä kuvia. Useimpia herkkuja pitää leikellä , siksi meillä on harvoin barffi-luita tai mitään kuivattua kun ne ovat niin isoja että menisivät kolmen päivän aterioista.

  VastaaPoista
 12. Totta, pienemmille niissä on hurjasti syömistä. Pitää minunkin vähän katsoa ettei koko ajan syötä herkkuja, neiti pyöristyi kovien pakkasten ja minun sairasloman aikaan kun vähän laiskoteltiin ;) mutta nyt on laihtunut kun on lenkkeilty ja koirapuistoiltu hyvien kelien aikaan. Itse kun vielä vähän laihtuisi ;DD

  VastaaPoista
 13. Mullekin vois joku tulla syöttämään sen tietyn verran , nimimerkillä lomalla tulee mässäiltyä =D

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3