tiistai 22. maaliskuuta 2016

Faby Nourish aluslakka

Minun kynteni ovat aina olleet liuskoittuvat ja aina pituutta saadessaan, ratkenneet sivusta. Eli hyvin perisuomalainen kynsilaatu. Liuskoittuminen on tuttu ongelma varsin monelle. Liuskoittuminen johtuu kynnen kuivuudesta jonka seurauksena kynsilevyt irtoavat toisistaan. Kynnet sain kuntoon Trind Nail repair kynnenkovettajalla joka liimasi kynsilevyni takaisin yhteen. Mutta Nail Repair sisältää formaldehydiä joka on myrkkyä kynsilakoissa. En halua käyttää myrkkylakkaa joka päivä eikä kannatakaan. Tiesithän ettei kynttä kannata totuttaa yhteen ja samaan aluslakkaan vaan sille pitää antaa vaihtelua?

P3080007.ORF

Yksi hyvä ja suositeltava vaihtoehto on mahdollisimman myrkytön, kosteuttava aluslakka. Kynsi tarvitsee kosteutta pysyäkseen kunnossa. Haluan esitellä tuoreimman löytöni; Faby Nourish aluslakan. Faby kynsilakat ovat niitä parempia vaihtoehtoja. Niissä on TPO / 5-free koostumus eivätkä ne sisällä formaldehydiä, tolueenia, DBTta, formaldehydihartsia tai kamferia. Faby lakkoja ei testata eläinkokein!

P3080003.ORF

Fabyn Nourish aluslakka on geelimäistä ja levittyy kynnelle hyvin. Kuivuu nopeasti. Se palauttaa kynsillesi luonnollisen hydrolipidisen tason. Samalla se ravitsee ja suojaa kynsiä kasvipohjaisella lipidisellä koostumuksella. Minun kynteni ovat hyvässä kunnossa ja vieläkin paremmassa tämän kanssa. Tykkään käyttää tätä Nail Repairin rinnalla jolloin kynsi saa myös kosteutta eikä kuivu myrkkyjen takia.

Oletko sinä löytänyt sen täydellisen aluslakan vai jatkuuko etsiminen edelleen?

Fabyn suomenkieliset sivut, Faby suomi Facebookissa ja Kauneutta.com Facebookissa. Kannattaa tykkäillä noista kun välillä on kivoja arvontoja! Alekoodilla CHARMING saat Kauneutta.comin tuotteista -20% alennuksen, koodi on voimassa maaliskuun loppuun. Nourish aluslakka maksaa normaalisti 15 e joten kannattaa hankkia alekodiin kanssa ;)

6 kommenttia:

 1. Trind on kyllä paras! Toinen löytö oli paesen ns. Second nail. Oli edullinen (5€) löytö.
  Mistähän johtuu kun peukalon kynsi repeää sivusta? Mulla taas sellainen ja sehän tietää armotonta lyhennystä. Olisko vinkkiä johonkin vitamiinilisään tms. Mikä olis hyvä? Ja edullinen... ;) taidan käydä kurkkimassa kauneutta. Comissa...

  VastaaPoista
 2. Kiva tutustua uusiin aluslakkoihin ja hyvä tietää että Fabylla on toimiva aluslakka :). Essien First Base on mun luottoaluslakka ja Nubarin Foundationiakin tulee satunnaisesti käytettyä.

  VastaaPoista
 3. Mulla oli joskus tuo ärsyttävä ongelma että kynsi ratkeaa sivusta :/ yritin aina suojata lakalla mutta silti se ratkesi. Nyt se on loppunut..kun tietäisi miksi. Nyt en syö mitään vitamiinilisää mutta Piimax on aina ollut hyvä ja halpa :)

  VastaaPoista
 4. First Base on kyllä hyvä. Mulla on nyt tämä Faby Nourish + Essie First Base + Trind Nail Repair kärkikolmikkona, vaihdellen käytän :)

  VastaaPoista
 5. Mä käytän aluslakkaa niin harvoin, että mulle käy oikeastaan mikä vain. Alelaarit on tulleet noiden osilta tutuiksi. :D

  VastaaPoista
 6. :) mulla on niin vaativat kynnet ettei niille kelpaa mikä vaan :) koska haluan pitää pitkinä...

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3