sunnuntai 27. maaliskuuta 2016

Sanomalehtikynnet

Nyt alkaa olla kaikki uudet Faby lakat esitelty; viimeisenä shimmermusta  Faby Is The Great Magician. Tämä lakka on uudesta Illusion kokoelmasta. Ihania värejä, tykkäisin kaikista :D Faby merkki tulee Italiasta ja se on tunnettu ennenkaikkea pigmentistään ja hyvin laajasta värivalikoimastaan. Faby lakat ovat 5-free eikä niitä testata eläinkokein <3Eikö olekin ihania promokuvia? Lakoissa on tosi kivoja värejä, swatchit löytyy vaikka tästä blogista. Faby Is The Great Magician on hyvälaatuinen joka peittää kahdella kerroksella. Koostumus ei ole puhdas creme vaan enemmän shimmermäinen vaikka tässä ei näkyvää shimmeriä ole. Ehkä hiukan sellainen kiiltävä lakka? Hieno kuitenkin, mustille on aina käyttöä!

P3140059.ORF

P3140057.ORF

Käytin näissä kynsissä sanomalehti -Milvejä ja Bling La Vie -nettikaupasta saamiani lasitimantteja. Ne kimaltavat sata kertaa hienommin kuin mitkään halpisstrassit. Olen kynsien koristelu harrastukseni aikana käyttänyt lukemattomia erilaisia strasseja nämä kyllä ehdottomasti ovat hienoimpia näkemiäni. Upeita! Löytyy erikokoista ja eriväristä. Hinta ei paha.

P3140010.ORF

P3140002.ORF

Muistutan vielä alekoodista CHARMING jolla saat -20% alennuksen kaikista Kauneutta.comin tuotteista maaliskuun loppuun asti. Faby lakkoja kannattaa ehdottomasti kokeilla. Salonkimainen laatu, huippuhyvä sivellin, siisti levittyvyys ja nopea kuivumisaika. Siksi olen ihan höpsönä näihin :)

P3140066.ORF

Mitä pidätte sanomalehtikynsistäni?

14 kommenttia:

 1. Tyylikkäät kynnet :)
  Saiko milvejä cesarsista? Hauskat sanomalehdet.

  VastaaPoista
 2. Tyylikkäät, musta-valkoisuus kolahtaa aina. :)

  VastaaPoista
 3. Hyvältä näyttävät nuo sanomalehtimilvit! Sopivat hienosti tähän tyylikkääseen mustavalkoiseen lakkaukseen :).

  VastaaPoista
 4. Kiitos Tintti, musta tekee kaikesta kaunista ❤️

  VastaaPoista
 5. Onpa kivat! Pystyykö noita sanomalehtitekstejä muuten jotenkin painamaan ihan normilehdestä? Tiedätkö? Muistelisin joskus nähneeni jonkun tutorialin aiheesta mutta en ole ihan varma...

  VastaaPoista
 6. Kiitos :) kyllä mun mielestä pystyy mutta en muista miten..pitäisi kaivella netistä!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3