perjantai 11. maaliskuuta 2016

Kissa-Milvejä

Rakastan kissoja ja olen höperö kissamummo. Siksi myös kynsissä pitää olla kissoja ;) olen ostanut ja saanut kissa-aiheisia Milv siirtokuvia. En ole vielä käyttänyt niitä kun olen pohtinut että minkä lakan kanssa niitä laittaisi. Nyt sain postissa uusia Kure Bazaarin lakkoja ja innostuin matsamaan Savane lakan kissa -Milveihin :)

P2200027.ORF

P3020064.ORF

Kure Bazaarin lakat ovat 4-free lakkoja. Lakat valmistetaan 85% luonnollisista ainesosista. Olen kirjoitellut näistä aiemminkin ja kirjoitan lisää, nyt sivuan Kuren lakkoja vain vähän kun postauksen aiheena olivat Milvit ;) eivätkö olekin ihanasti pakattu? Ekologiset pakkaustavat jaksavat aina ihastuttaa :) kivaa nähdä että pr-lähetyksiin panostetaan, ilahduttaa tosiaan saada tälläinen ajatuksella tehty paketti :)

P2200018.ORF

Uudet Kure Bazaar lakkani on tämän kesän lookista. Savane on hieno kamelinruskea, todella hieno vaaleanruskean sävy. Kure Bazaarin lakat ovat olleet todella laadukkaita eikä tämäkään tehnyt poikkeutta. Pigmenttirikas cremekoostumus joka peittää jo ensimmäisellä kerroksella. Minulla kaksi kerrosta. Kuivumisaika on hyvä, cremelakan kerrosten täytyy aina antaa kuivua hyvin ennen seuraavaa, näin vältyt ilmakuplilta.

P3020068.ORF

Peukalossa ja nimettömässä valkea lakka jonka päällä kissatarrat. Keskisormeen leimasin Konad m10 laatasta töppösen jälkiä. Päällyslakkana Essie Second Shine Around joka ei levitä leimauksia eikä sulata siirtokuvia.

P3020059.ORF

Konad m10 / CesarsShop, saatu
Milv siirtokuvat / CesarsShop, saatu

Mitä pidätte kissakynsistäni? Harmi kun ei ollut ihan Pipsan tai Liisan näköisiä kisuja mutta ihan nättejä katteja muutoin :)

22 kommenttia:

 1. Hitsi miten kivat kisut. Milviin pitäisi tutustua lähemmin ä. Ne on ilmeisesti aika edullisia? Onko helppo leikata sopivaksi?

  VastaaPoista
 2. Söpöt on ja katse kiinnittyi myös noihin tassunjälki-leimoihin, ihanat <3

  VastaaPoista
 3. Niiiiiiin suloisia kissadecaleita, mäkin haluun ♡

  VastaaPoista
 4. Samaa hintaluokkaa mitä decalit yleensä. Yritän kuitenkin aina pari päivää nauttia Milv kynsistä koska arkki hupenee nopeasti. Leikkaan yleensä valmiiksi liikoja pois. Sitten asetan tarran kynnelle, siistin ylimääräiset pois asetonilla kastellulla siveltimellä ja laitan top coatin :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos Mira, eläinaiheiset kynnet on aina ihania :)

  VastaaPoista
 6. Tilaukseen vaan ja samalla uusia Picture Polisheja ;)

  VastaaPoista
 7. Makeet kynnet, vitsit mä tykkään lakoista, joita suurin osa pitää rumina. :D

  VastaaPoista
 8. Kissa-aihe vetoaa muhun aina :). Olen tähän mennessä kiertänyt Milvit sun muut siirtokuvat kaukaa mutta nyt taidan joutua tilaamaan näitä. Aivan ihania kuvia, mitä söpöyden ilmentymiä! Kure Bazaarin lakatkin on oikein kivoja :).

  VastaaPoista
 9. Kiitos Jonna :) minäkin tykkään näistä, mitä omituisempi niin sen ihanampi ;)

  VastaaPoista
 10. Minäkin tykkään kissoista ja koirista :) Milveissä on ihan älyttömästi vaikka mitä kuvioita. Nämä ovat kerrassaan suloiset <3

  VastaaPoista
 11. Ihanat! Oispa Milvillä chihujakin ♡

  VastaaPoista
 12. Jo ihan nuiden kissaMilvejen vuoksi voisin opetella nuiden siirtokuvien käyttöä <3

  VastaaPoista
 13. Muutamia koira-arkkeja löytyy muttei chihuja :) pitää kyllä seuraavan kerran Cesarista tilatessa ottaa koiriakin ja lisää kisuja .D

  VastaaPoista
 14. Ihanat!
  Mä ostin I love me -messuilta kasan MILVejä, mutta pari kertaa vaan oon käyttänyt. Pitäisi laittaa Areena pyörimään ja askarrella vaan :).

  VastaaPoista
 15. Milvit on ihania ❤️ minäkin aina katson jotain sarjaa kun teen kynsiä ;)

  VastaaPoista
 16. On ollu niin kiirus etten oo kerinny yhtään blogien ääreen. Näin nää FB:ssä ja oli pakko tulla sanoo että on ihan huiman ihanat ❤️

  VastaaPoista
 17. Kiitos :) kiva kun tulit lukemaan ja kommentoimaan kiireistä huolimatta <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3