perjantai 18. maaliskuuta 2016

Faby Sakiko´s Time ja meidän elukat kynsillä :D

Uusia Fabyjä Helmerin päällä, niistä ei voi pitää näppejään erossa! Ja koska alekoodini Kauneutta.comiin on voimassa vain maaliskuun, minun on kiirehdittävä esittelemään teille näitä ihania lakkoja!

Nimittäin näissä Fabyissä on ihan sairaan hyvä koostumus. Fabyn lakkoja kehutaan hyvin pigmenttisiksi ja väriskaalan sanotaan olevan laaja. Näissä kynsissä käytin kolmea eri Fabyn cremeä. Etu- ja keskisormessa Sakiko´s Time joka peittää jo yhdellä kerroksella. Violetti on tummahko sinertävän violetin sävy. Nimettömässä ja peukalossa on Dedicated To Brigitte. Purkkapinkki joka peittää kahdella kerroksella. Pikkurillissä violetti Vincero! joka on myöskin kahden kerroksen lakka. Todella laadukkaita lakkoja, näissä on varmasti rahalle vastinetta. Iso 15 ml pullo kestää pitkään.

P3040022.ORF

P3040027.ORF

Fabyn lakoissa on parasta 5-free koostumus ja se että nämä eivät haise pahalle. Haju on aika jännä mutta miellyttävä. Faby lakkojen sivellin on hirmu hyvä. Avautuu viuhkamaisesti ja levittää lakan kauniisti kynnelle. Tykkään myös uniikista pullon mallista ja korkista jolla on helppo lakata. Voisinko vielä kehua enemmän? Käytin aluslakkana kosteuttavaa Faby Nourishia jonka päälle lakka tuntui levittyvän erityisen hyvin. Teen tästä aluslakasta oman arvostelunsa kunhan testailen lisää.

P3040007.ORF

Leimauksissa Pipsa, Liisa ja Hippu :) elikkä testasin uutta MoYou Enchanted 13 laattaa. Tänään leimaukset sujuivat erittäin hyvin. Pitää olla tasainen pöytä, Messy Mansionin matto ja kaikki kädet ulottuvilla. Mielentilan täytyy olla rauhallinen eikä leimauksessa saa alkaa kiirehtimään. Näin syntyy moitteetonta jälkeä. Stampperina piCture pOlish Jelly Stamper joka on täydellinen. Sillä onnistuu ja se on edullinen, mukana tulee vaihtopää! Muistaa vaan varoa koskemasta asetonilla varteen, polttaa sameaksi.

P3040002.ORF

Faby lakat / Kauneutta.com, saatu
MoYou Enchanted 13 / MoYou.co.uk
MoYou London leimauslakat / CesarsShop, saatu
Messy Mansion matto / CesarsShop, saatu
piCture pOlish Jelly Stamper Kit / CesarsShop, saatu

P3040030.ORF

Koodilla CHARMING saat 20% alennuksen tilauksestasi Kauneutta.com verkkokaupasta. Linkki ei ole mainoslinkki eikä koodin käyttäminen hyödytä minua mitenkään. Mutta ihaniin Faby lakkoihin kannattaa tutustua, itse olen ihan lovena niihin koska ne ovat niin laadukkaita! Myös aluslakoissa löytyy niitä kosteuttavia ja hoitavia, Oxygen ja Nourish ovat minun suosikkejani. Kauneutta.comista löytyy myös Bellápierre mineraalimeikkejä jotka ovat hyvin laadukkaita sekä kaikkea muuta jännää. menkäähän selailemaan ;) postikulut ovat 3,90 e ja yli 40 e tilauksissa ilmaiset. Voit maksaa verkkopankin kautta tai käyttää Klarnan osamaksua.

6 kommenttia:

  1. Heh, saa sitä ihmetellä miksi sun postaukset ei näy. Olin unohtanut vaihtaa lukulistalle purkkimafian... :D :D No nyt on asia korjattu! Ihanat eläinkynnet! :3

    VastaaPoista
  2. :) niitä sattuu, sullakin muuta ajateltavaa nyt. Mutta nyt päivityn lukulistalle :)

    VastaaPoista
  3. Kiva yhdistelmä väreissä ja leimat on söpöt :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3