tiistai 29. maaliskuuta 2016

Faby Glittering Chlorophyll

Nyt olisi tarjolla herkullisen vihreää glitterlakkaa! Glittering Chlorophyll on upea lakka vihreiden ystäville, todellinen must-have lakka. Ja jos sattuu tykkäämään glass fleck kimalluksesta niin...

P3120040.ORF

Minä tykkään vihreistä lakoista, etenkin kun niissä on kimallusta. Vihreä on kuitenkin aika vahva väri ja aiheuttaa päänvaivaa koristeluja mietittäessä. Glittering Chlorophylin vihreä on aika jouluinen koska lakan kimalle on kultaista. Siksi piti pohtia pitkään mitä lakkaa nimettömään ja peukaloon.

Punaista. Ei. Kultaista. Ei. Molemmat liian jouluisia. Hopea, ehkä. Joku neutraali väri piti keksiä! Pää raksutti tyhjää ja meni kyllä pari tuntia miettiessä. Sitten keksin Glitter Galin Nude hololakan. Se on väritön nude, hyvin huomaamaton lakka. Olin myös jossain vaiheessa sitä mieltä että liiankin huomaamaton ja hukkuu vihreän alle mutta ei onneksi.

P3120058.ORF

Siitä pitivät huolen koristelut. Käytin Born Pretty Storesta saamiani water decaleita. Nämä olivatkin hyvälaatuisia ja sellaisia vähän joka lakkaukseen sopivia. Irtoavat aluspahvista nopeasti mutta menevät yhtä nopeasti ryttyyn. Eli nopea saa olla. Mutta eivät hankalia kun vaan osaa olla nopea. Decalit löydät tästä.

P3120052.ORF

P3120048.ORF

Hauska lakkaus kaiken kaikkiaan. Glittering Chlorophyll on hieno yksinäänkin mutta toisaalta haastava lakka, mitä sen kanssa voisi keksiä?

P3120021.ORF

Nyt on viimeiset hetket ostaa Fabyn lakkoja alennuksella! Koodillani CHARMING saat -20% alennuksen kaikista Kauneutta.com tuotteista. Koodi ei tuota minulle provikkaa eivätkä linkit ole mainoslinkkejä. Alekoodi on voimassa enää maaliskuun loppuun. Kauneutta.comissa voi maksaa Klarnan laskulla tai tilillä tai sitten ihan pankkisiirrolla. Tilaus tulee nopeasti ja postikulut ovat edulliset 3,90 e. Yli 40 euron tilaukset tulevat postimaksutta. Valikoimissa on vaikka mitä, mm. Bellápierren mineraalimeikkejä.

10 kommenttia:

 1. Nimetön on ihana :)
  Vihree on kyllä hankala väri.. itse en osais pitää ollenkaan.

  VastaaPoista
 2. Nyt jälkeenpäin tulee monta ideaa, miten tämän olisi voinut koristella :D

  VastaaPoista
 3. Itse hieman ehkä karsastan vihreää väriä vaikka se aivan upea onkin, ehkä sitä vain pitäisi käyttää niin tottuisi väriin :)

  VastaaPoista
 4. Voi miten ihanan vihreä tuo Faby!

  VastaaPoista
 5. Vihreitä lakkoja on niin paljon, vaikka mitä sävyvivahteita ja erilaisilla koostumuksia.. Kyllä sieltä varmasti omat suosikit löytyy ;)

  VastaaPoista
 6. Onpas kyllä ihan mielettömän upea tuo vihreä!

  VastaaPoista
 7. Oon ihaillu tätä Galin lakkaa ennenkin, holo!

  VastaaPoista
 8. Tämä on hieno, niihin hetkiin kun haluaa nudeholoa :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3