keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

Anastasia Beverly Hills Brow Definer

Huomasin että elevenille tuli myyntiin Anastasia Beverly Hillsin Brow Definer kulmakyniä. Minua kiinnosti kokeilla sellaista koska Anastasiat todellakin ovat "se juttu" kulmien meikkaamisessa.

P3190069.ORF

Minun Anastasia Brow Definer kulmakynäni on sävyä Auburn. Verrattuna Brow Wiz kulmakynään, tämä tuntuu vähän jättiläiseltä ja "liian piirretyt kulmat" tekevän näköiseltä. Mutta toisaalta muoto viehättää koska joskus aamukiireessä koen Brow Wizin ärsyttävän pieneksi.

Brow Definer kierrettävässä kulmakynässä on kolmion muotoinen kärki. Kynän ohuella osalla voit piirtää pienempiä ja ohuempia viivoja. Kynäterän kääntöpuolella voit tehdä paksumpia viivoja ja kynän ollessa lappeellaan, vetää väriä laajemmalle alueelle.

P3190072.ORF

Olin kyllä vähän väärässä kun pelkäsin että kynällä tulee liian piirretyt kulmat. Vai mitä olette mieltä? Hiukan vahamainen kynä liukuu hyvin ja väriä tulee sopivasti. Tällä oli helppo piirtää kulmien muoto ja värittää kulmia. Luonnollisempi jälki kuin Brow Wiz kynällä! Käytin vielä Make Up Storen kulmapalettia. Olin tosi tyytyväinen kulmakarvoihini, huomasin myös että voisin vetää kulmat vielä loppupäästä pidemmäksi. Brow Definerillä saa myös noin tarkkaa jälkeä aikaan.

P3200066.ORF

IsaDora Twin Tip eyeliner on ollut myös ostoslistalla joten se vielä mukaan. Huopatussissa on paksumpi ja ohuempi puoli. Vaikutti tosi kätevältä tälläiselle kissarajausten piirtäjälle. Tussilla oli helppo piirtää jos on tottunut siihen että jälki saa olla paksua. Tietysti tällä saa ohuemman silmän sisänurkkaan mutta ei ihan superohutta. Loppupää tulee tosi siistiksi tuolla paksummalla puolella. Hyvä tussi!

P3190064.ORF

P3190065.ORF

Ikinä ei voi tilata vain yhtä juttua joten katsoin vielä mitä kivaa on IsaDoralla. Tykkään kun elevenillä löytyy vanhoja tuotteita, juurikin matta- ja sokerilakkoja. Unohdin viime kerralla ottaa hopean sokerilakan eli 100 Diamond Crushin. Minulla on OPI hopea sokeri minilakka joten kun se loppuu, avaan tämän. Talvella tuli käytettyä hopeaa sokerilakkaa tosi paljon joten tälle on tarvetta. Ja näitähän ei enää kaupasta saa ;)

P3190074.ORF

P3190058.ORF

Tälläisiä tarpeellisia ostoksia. Oliko tuttuja tuotteita tai sellaisia joita haluaisit kokeilla? eleven linkit ovat mainoslinkkejä joiden kautta ostaminen tuo bloggaajalle pienen komission ;)

13 kommenttia:

 1. Brow wiz lähtee niin kokeiluun ? loistavaa jälkeä.

  VastaaPoista
 2. Tuota Anastasian uutta kynää kyllä kokeilen heti kun edellinen loppuu :)

  VastaaPoista
 3. Näissä kulmissa on tuota Definer kynää, aiemmissa meikeissäni on ollut Wiziä :) molemmat kokeilemisen arvoisia, Wiz voi olla alkuun helpompi :)

  VastaaPoista
 4. Sinun mielipidettäsi kyllä odottelen ;)

  VastaaPoista
 5. Kiinnostaisi kokeilla jotain uutta tuotetta kulmiin, vaikka aluksi varmasti vaatisi vähän harjoittelua :)

  VastaaPoista
 6. No sitähän mä tarkoitin.. kirjoitin näköjään mitäm sattuu :D

  VastaaPoista
 7. Anastasian uus kulmakynä näyttää kivalta, vähän samanlainen muotoilu kuin toisinaan käyttämässäni Zuiissa.

  VastaaPoista
 8. Kiinnostaa sikana tuo brow definer! Just se, että saisi tosi tarkkaakin jälkeä. Pitää ehdottomasti tilata tota, kun rahatilanne helpottaa. :-)

  VastaaPoista
 9. Minäkin olen ihan eri tavalla kiinnostunut kulmien laitosta, kiitos uusien mielenkiintoisten tuotteiden :)

  VastaaPoista
 10. Sitä Zuiin kynää himoitsin aiemmin, näyttää samanlaiselta kuin tämä :)

  VastaaPoista
 11. Tykkäät varmasti jos tykkäsit Zuiin kynästä :)

  VastaaPoista
 12. Jännä pää tossa eyelinerissa , tykkään IDn tusseista , vaikkakin ne pysyvät huonommin kuin Essencet.
  Nätti meikki!

  VastaaPoista
 13. Minä en muista olenko ikinä käyttänyt ID:n tusseja. Tämä ainakin pysyi hyvin :) raskailla luomilla huonot tussit tuhrii ja aika tarkkana saa olla ostaessa.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3