keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

Kauneutta.com meikkimuna ja Konjac sieni

Sain Kauneutta.com nettikaupasta testiin Konjac sienen ja meikkimunan.

Kauneutta.comin Konjac -sieni on luonnollinen Konjac -kasvin juuresta valmistettu kasvojenpesusieni. Pehmeä ja ihoystävällinen rakenne puhdistaa ihon hellävaraisesti ja sopii herkemmällekin iholle. Sieni syväpuhdistaa ja kuorii kevyesti ihon pinnalta kuolleet ihosolut jättäen ravitsevan ja ihoa suojaavan kalvon pinnalle.

Konjakkisieni kastellaan vedessä niin että se pehmenee. Kuivana se on kivikova. Purista ylimääräinen vesi pois. Puhdista kasvot sienen kanssa pyörivin liikkein. Lian ja talin lisäksi kuolleet ihosolut irtoavat ja iho syväpuhdistuu. Väsynyt iho virkistyy, verenkierto vilkastuu ja iho uudistuu. Käytön jälkeen huuhdo sieni puhtaaksi ja purista se kuivaksi. Sienessä on naru jolla se ripustetaan kuivamaan ilmavasti.

Oma ihoni on selkeästi kirkkaampi ja tasaisemman tuntuinen kun vaan jaksan joka ilta puhdistaa sienen kanssa. En osaa verrata aiemmin käyttämiini sieniin, kaikilla on tullut puhdas iho ja tuntu kasvoja vasten on ollut hellävarainen. Hinta toki ratkaisee ja tämä sieni on edullinen. Kestää käytössä 2-3 kk jonka jälkeen on aika vaihtaa uuteen ;)

P2230097.ORF

Kauneutta.comin Blender Sponge eli meikkimuna on valmistettu lateksittomasta kosteutta imevästä ja turpoavasta polyuretaanista. Ainutlaatuinen koostumus, muotoilu ja käyttötapa kosteana saavat meikin levittymään iholle ohuesti ja tasaisesti ilman rajoja. Meikkimunalla voi levittää meikkivoidetta, peiteainetta, mineraalipohjaa tai poskipunaa. Sisältää E-vitamiinia, sopii kaikille ihotyypeille. Minun tyylini on levittää meikkimunalla kaikki paksut tai liian tummat meikkivoiteet, näin niillä saa kevyemmän lopputuloksen. Verrattuna tavallisesti käyttämääni Sigman kabukiin, Kauneutta.comin Beauty Spongella jälki on kevyempää ja luonnollisempaa.

Muna kostutetaan vedellä ja puristetaan kuivaksi. Minä puristan vielä käsipyyhkeen sisällä. Meikkimuna turpoaa lähes kaksinkertaiseksi mutta on aika kevyt, ei haittaisi vaikka olisi vähän jämäkämpi. Meikkimunan isolla puolella levitetään meikkivoide kasvojen laajemmille alueille, pienellä päällä pieniin tarkempiin kohtiin. Vaikka tuntuu että tämän kanssa menee aikaa kasteluun ja kuivailuun, niin meikkivoide imeytyy nopeammin iholle meikkimunalla laitettuna. Minä annan meikkivoiteen asettua ennen puuteria, kai kaikki tekee niin? Käytön jälkeen sieni pestään saippualla ja kuivataan ilmavasti.

Meikkimunassa on viisi pientä reikää pohjassa. Aiemmissa munissani reikiä ei ole ollut joten mikähän tarkoitus tällä on? Osaako joku valaista tarkemmin? Muna kuivuu nopeammin tai ei homehdu sisältä?

P2230102.ORF

Meikkimuna ja konjakkisieni ovat edullisia, hintaa näillä on 5,90 e. Alennuskoodini CHARMING on voimassa vielä maaliskuun loppuun. Koodilla sai -20% alennuksen tilauksesta. Kauneutta.com tilaukset tulevat nopeasti perille ja postikulut ovat ilmaiset yli 40 e tilauksissa. Muutoin toimitusmaksu on 3,90 e.

Miltä nämä vaikuttivat? Ovatko meikkimunat ja pesusienet löytäneet pysyvän paikan rutiineissasi?

8 kommenttia:

 1. Ostin konjakkisienen jostain sokkarin alesta mutta en osaa tarttua siihen. Minusta sensain rätti on kätevämpi ;)
  Onkohan sieni mennyt huonoksi jos on roikkunut kuivana 6kk? :D
  Meikkimunista oon kokeillut realtechnikin ja bb alkuperäistä joista BB on ehdottomasti parempi. Muna on mullistanut meikkaamisen. Siveltimet on jääneet lähes käyttämättä.

  VastaaPoista
 2. Mulla oli rätti mutta on jäänyt mielikuva että se oli epähygieenisempi kuin sieni. Oli rätti kyllä hyvä mutta ei ole tullut ostettua uudestaan. Sieni kuorii vähän paremmin jos on epäpuhtauteen taipuvainen iho.
  Ei ole mennyt pilalle ;) ei ole imenyt niin paljoa töhkää kuin vaikkapa minun joka päivä käytetty sieni :D muna on kätevä kyllä. Meikkaan aamuista riippuen munalla tai siveltimellä, muna on kyllä nopeampi :)

  VastaaPoista
 3. Konjac sponge on löytänyt vakiopaikkansa arkirutiineistani enkä osaisi enää olla ilman - ennen tätä käytin pitkään Sensain Chief Spongea, mikä sekin on kyllä loistava käytössä.

  VastaaPoista
 4. Kävin viikko sitten muuten ostamassa tuon ihan saman meikkimunan Kärkkäiseltä! Mutta ei tuossa mun versiossa mitään reikiä pohjassa kyllä ole? : o

  VastaaPoista
 5. Konjac sieni on kyllä loistava keksintö :)

  VastaaPoista
 6. Ne on sellaisia ihan pieniä, en edes huomannut ensin?

  VastaaPoista
 7. Aika kätevää, jos reiät ovat kuivumista varten. Eihän pari pientä reikää vaikuta käyttöönkään mitenkään :)

  VastaaPoista
 8. Ei niin ja ne ovat siis ihan huomaamattomia reikiä :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3