lauantai 12. maaliskuuta 2016

piCture pOlish Bluebird

Nyt on ihanaa ja hyvälaatuista lakkaa, ai että! Oli niin mukava lakkaushetki ja tuli niin mieluisat kynnet että näistä on mukava kirjoitella. Toinen testiin valitsemani Picture Polishin lakka oli Bluebird. Lakan on suunnitellut Kelli Marissa.

P3070054.ORF

P3090070.ORF

Bluebird on todella kauniin värinen. Ruiskaunokin sininen, höystettynä violetilla microshimmerillä. Hyvin kaunis sininen. Plussaa siitä että shimmer näkyy selvästi. Lakan koostumus on lähestulkoon täydellinen, huomasin heti että tämä levittyy kauniisti ja tarvitsee vain kaksi ohutta kerrosta. piCture pOlishin lakat ovat kerrassaan täydellisyyttä. Voisin koostaa kokoelmani pelkästään näistä!!

P3090095.ORF

P3090080.ORF

P3070056.ORF

Keskisormessa OPI It´s Frosty Outside. Nimettömässä leimadecal Born Pretty Storen laatasta BP-L029. Kukkia väritin Bluebirdillä. Sanoinko jo että kynnet olivat tosi mieluisat ja Bluebird ihanan värinen? Rakkautta :) mitä enemmän uusista PP lakoista näkee kuvia, sitä enemmän niitä himoitsee. Piti tilata vielä Merge ja vanhemmista Winter mitä olen harkinnut jo pitkään :)

piCture pOlish lakat / CesarsShop, saatu
BP - L029 / Born Pretty Store, saatu

P3090090.ORF

Miltä Bluebird näyttää? Hankitko vai eikö siniset lakat kiinnosta?

15 kommenttia:

 1. Aivan ihana tämäkin! En ole voinut tehdä vielä näistä tilausta, koska haluaisin kaikki, mutta lompakko ei anna myöden. Miten ikinä osaan valita, mitkä tilaisin?! :D

  VastaaPoista
 2. Hipoo täydellisyyttä <3
  Ihan sika hieno yhdistelmä. Vaikka sininen ei olekaan lempivärini. Himoitsen pp.stä new yorkia ainakin.

  VastaaPoista
 3. Mä olen niin tyytyväinen, että tilasin tämän <3 Vaikka mulle on kertynyt paljon sinisiä lakkoja, mitään Bluebirdiin verrattavaa ei löydy ennestään. Kertakaikkiaan ihanat kynnet olet tehnyt <3
  Kaveriksi Bluebirdille tilasin Galan ja Karman. Tuskin maltan odottaa, että saan ne hyppysiini!
  Nämä onkin mulla ensimmäiset lakkaostokset tänä vuonna (!)joten täpinöissäni odotan pääseväni lakkaamaan niillä.

  VastaaPoista
 4. Hankin tän myös vaikka mua vähän mietitytti pinkihtävä shimmer mutta eipä se taida kynsillä kovin selvästi erottua. Kaunis lakkaus:)

  VastaaPoista
 5. Valitset ne hienoimmat ja tilaat ne :) sitten mietit tarvitseeko muita?

  VastaaPoista
 6. Kiitos :) New York on jokaisen himoamisen arvoinen ❤️

  VastaaPoista
 7. Kiva kuulla! Minulta löytyy Karma ja se on ihan huippuihana. Tykkäät varmasti :) PP:t on aivan ihania. Minäkin olen harkinnut tarkkaan jokaista ostostani ja se on niin kiva tunne kun jotain ihanaa saapuu. Bluebird on ainutlaatuisen nätti tuon hohteen takia. Kiitos :)

  VastaaPoista
 8. Hyvin hennosti erottuu. En oikein osaa sanoa jäinkö edes kaipaamaan sitä, minusta lakka oli juuri kaunis tälläisenään. Kiitos :)

  VastaaPoista
 9. Mää en kestä kun näitten lakat ovat koko ajan vaan upeempia! Ihana lakkaus , mää oon ruvennu siniseen tykästymään enemmän.
  Ja tästä lakasta tulee mieleen Beatles =D Bluebird=Free bird=Beatles.

  VastaaPoista
 10. No älä! Koko ajan vaan kaikkea ihanaa...juuri kun et osaa ollenkaan odottaa :) Kiitos, siniset lakat ovat tosi ihania :) okei, Beatlesista en tykkää enkä ymmärrä sanaleikkiä mutta mulla on joskus ollut Nissan Bluebird että sehän se oli ekana mielessä ;)

  VastaaPoista
 11. Free bird on niitten biisi ja luen kokoajan ton pullon siksi (:

  VastaaPoista
 12. Älyttömän kaunis lakkaus ♥ Mä tilasin nyt alkuunsa uudesta kokoelmasta Mergen ja Springin, mut voi olla et päädyn jossain vaiheessa tilamaan myös tämän Bluebirdin :D

  VastaaPoista
 13. Mä jätin tännostamatta juurikin ton pinkin/lilan shimmerin takia koska ne ei sovi mulle, sinisen sävy on kyllä kaunis kuten kokonaisuuskin :)

  VastaaPoista
 14. Kiitos :) minä tilasin myös Mergen. Spring on kaunis muttei ehkä tulisi käytettyä :)

  VastaaPoista
 15. Kiitos :) shimmer tekee tästä nätimmän omaan makuun ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3