sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

F.U.N. Lacquer - Rose Land

F.U.N Lacquer julkaisi eilen Spring 2016 kokoelman joka jälleen kerran on täynnä ihanuuksia. Sain valita yhden lakan esiteltäväksi CesarsShopista joka yksinoikeudella myy F.U.N.in lakkoja suomessa. Minulla oli ostoslistalla "Rose Land" joten halusin kokeilla sitä. Minulla ei ole pinkkejä tai vaaleanpunaisia F.U.N.eja joten sellaiselle oli selkeästi tarvetta.

P2280023.ORF

P2280026.ORF

P3030051.ORF

Rose Land on vaaleanpunainen "Holographic Flakies Polish". Selkeästi flakiesit ovat glittereitä lastumaisessa muodossa. Välkehtivät kynnellä holographisena sekä hopeisena. Jossain valossa näyttävät myös valkokultaiselta. Onneksi glitterit ovat hopeisia koska se tuo lakkaan hieman kylmyyttä. Minä näen Rose Landin lämpimänä sävynä ja hieman erilaisena kuin F.U.N:in Instagramin kuvissa. Rose Land on kyllä kaunis lakka ja jos olisin siitä maksanut sen pari kymppiä, olisin ollut ostokseeni tosi tyytyväinen.

P2280034.ORF

P3030024.ORF

P2280094.ORF

P2280096.ORF

Laitoin Rose Landia vaaleanpunaisen Color Clubin Endless lakan päälle. En pysty sanomaan onko Rose Land loppujen lopuksi kylmän tai lämpimän ihonvärin lakka, mielestäni sopii molemmille. Olen kokeillut Rose Landia myös yksinään, se peittää lyhyet kynnet kahdella ja pitkät kolmella kerroksella. Sopii myös hyvin yksinään käytettäväksi, ei ole liian läpikuultava. Koostumus on jellymäinen mutta hyvin nopeasti kuivuva. Glitterlastut asettuvat tasaisesti kynsille eivätkä törrötä inhottavasti. Ja tämä lakka kimaltaa! Ihan mielettömän nätisti! Oli kuin sormenpäissä olisi ollut jalokiviä...

P3030026.ORF

Mietin pitkään koristeluita. Minulla ei ollut niin vaaleanpunainen olo että olisin halunnut Rose Landia koko kynnelle. Siksi innostuin tekemään ranskalaisen manikyyrin. Näin Instassa Helin kynnet joihin ihastuin palavasti. Siksi Milv -arkista pääkalloja nimettömään. Samalla tyttömäinen mutta rokkimainen manikyyri. Tykkäsin!!

P3030045.ORF

Otin myös pari kuvaa luonnonvalossa. Rose Land näyttää niin erilaiselta lamppujen alla kuin luonnonvalossa.

P3030012.ORF
P3030004.ORF

F.U.N Lacquer lakat / CesarsShop, saatu
Color Club Endless / CesarsShop, saatu
Milv kynsitarrat / CesarsShop, saatu

Teittekö ostoksia eilen ilmestyneestä kokoelmasta?

8 kommenttia:

 1. Ihanat <3 osallistuin cesarsin arvontaan eilen mutta jos siinä ei onnistu niin Äitini on menossa cesarsiin parin viikon päästä ja lupasin laittaa ostoslistaa :) ehkä tämä menee listalle myös!! ;)
  Loistava yhdistelmä!!

  Kysymys. Miksi täällä purkkiksessa naamakuvat hävisi? Joillain näkyy mutta useimmilla ei. Lisätäänkö ne jostain?

  VastaaPoista
 2. Oih. Aivan ihana lakka!! Yritän nyt jossain määrin ostolakkoilla ja katsella omat jemmani läpi ennen uusia hankintoja, joten en taida nyt antaa itselleni lupaa hankkia tätäkään ihanuutta itselleni - ainakaan vielä.. Katsellaan jos joskus tiemme vielä kohtaisivat :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Marjo ❤️ mitä kaikkea meinasit ostoslistalle? Tämä kokoelma on nätti, se fuchsia oli myös kivan värinen :)
  Tämä WordPress pohja näyttää niiden kasvot joilla on wp tili. Näin minä olen käsittänyt. Onhan nuo irvistelevät naamat vähän hassuja :) mullakin on bloggeriin se vanha avatar ja wp blogeissa tämä.

  VastaaPoista
 4. Eikö olekin ❤️ minäkin karsin lakkojani välillä..pakko tehdä niin! Kummityttö äiteineen onnellinen kun saavat kummilta lakkoja. Mutta ihanuudet jää aina itselle ja yritän myös miettiä ostokseni aina tarkkaan ;)

  VastaaPoista
 5. Tää olis näistä kyllä ehkä vielä sellainen, minkä haluaisin.. Tai haluaisin ehkä kaikki, mutta näin järjellä ajateltuna. Yhden tilasin, Garden of Peonies, kun ei rahatilanne millään antanut enempää myöten.

  VastaaPoista
 6. Minunkin pitää aina ajatella järjellä. Ainahan se ei onnistu kun himotukset iskee ;) tämä on kuitenkin ihanan värinen ❤️

  VastaaPoista
 7. Hirmusen kiva lakkaus! Mua ei nyt jotenkin tämä(kään) FUNin kokoelma sytyttänyt. Mahtaa olla päässä vikaa :D Just selasin yhtä nettikauppaa (olisko ollut hypnotic polish?) läpi ja yritin väkisin keksiä jotain ostettavia lakkoja, mut lopulta en kuitenkaan ostanut mitään :'D

  VastaaPoista
 8. Kiitos :) parempi kuitenkin niin! Säästyy rahat johonkin toiseen kivaan kokoelmaan? Ja kyllähän näitä vielä on jos sitten syttyykin jälkikäteen ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3