torstai 3. maaliskuuta 2016

Ei yhtään pöllömmät!

Mun on pitänyt tehdä pöllökynnet tosi pitkään. Pöllölaattakin löytyy Bundle Monsterilta. Mutta jostain syystä en saa siitä pöllöä nousemaan, minusta kuva on kaiverrettu liian matalaksi. Bundlen laatat ovat välillä toimii tai ei -laattoja. Harmi, niissä on nättejä kuvioita.

24824536486_87c6c50860_c

P2060096.ORF

Onneksi minulta löytyi toinenkin pöllölaatta DRK-B. DRK laattojen kanssa ei ole ikinä ollut ongelmia, kuvat nousevat aina moitteetta ja kokonaisina. Pitäisi heivata hiiteen nuo laatat joiden kanssa saa tapella ja säilyttää vaan hyvät laatat.

24555310220_e9b3d708b1_c

Harmaa lakka on Essien kulttisävy Chinchilly. Ihana nimi ja tulee heti olo että haluaa silittää karvaturria :) Olen joskus nähnyt Chinchilloja, aika veikeitä otuksia. Kakkapapanoita oli pitkin pöytiä ja joka paikassa, en tiedä ovatko yleensä häkkieläimiä vai aika vapaasti liikkuvia.

Lakka Chinchilly on melko mutkaton tapaus. Sen koostumus on ohuehko mutta se peittää kahdella kerroksella. Väri on hillitty ja klassinen harmaan sävy. Ei ihme että tämä on niin suosittu sävy, löytyy muuten ihan Essien vakivalikoimasta.

24824536046_e19ecbd33c_c

Leimasin Clear Jelly Stamperilla ja MoYou Londonin valkealla lakalla. Molemmat toimivat moitteetta. Aloin nyt putsata Clear Jellyä vaateharjaan, se on ehket helpompi kuin paketointiteippi. Tykkäsin pöllökynsistäni, niin somat ja hauskat :) näistä tulee hyvälle tuulelle!

Clear Jelly Stamper / CesarsShop, saatu
MoYou London leimauslakat / CesarsShop, saatu

Pidätkö pöllöistä kynsillä? Tai muista eläinaiheista?

12 kommenttia:

 1. Tosi ihanat kynnet! Mutta nyt mäkin aloin himoitsemaan tuota chinchillyä :D
  Mä haluisin kans testata noita niittejä/timangeja kynsiin. En vain ole uskaltanut kokeilla, kun en oikein tiedä miten ne olis parasta kiinnittää :D

  VastaaPoista
 2. Kauniit, suloinen toi pöllö. :)

  VastaaPoista
 3. Se on nätti lakka, kuvittelisin sopivan hyvin sulle :) niitit ja timskut voi kiinnittää märällä lakalla. Eli anna kynsilakan kuivaa, sitten haluamaasi kohtaan tippa päällyslakkaa ja paina timsku siihen kiinni. Ja kuorruta koko kynsi päällyslakalla kiinnittäen huomiota siihen että sitä menee timantin ympärillekin :)

  VastaaPoista
 4. Ihanat pöllökynnet! Pöllöt on suloisia otuksia ja sopivat mainiosti myös kynsien koristeeksi :). Mäkin oon harmitellut kun monet Bundle Monsterin kuviot ei vaan nouse samoin kuin born pretty storen laatoissa olevat kuviot. Drk:n ja MYL:n laatat sen sijaan toimivat hienosti.

  VastaaPoista
 5. Bundlen laatat on tosi oikukkaita :/ osa ihan moitteettomia ja osan kanssa saa tapella. Sitten ei tiedä onko vika stampperissa vai missä?! DRK laatat on sikahyviä, samaten MoYout. Ja Konadin laatat ihan parhaita, niiden kanssa ei ole ollut tippaakaan ongelmia ikinä ;)

  VastaaPoista
 6. Ei pöllömmät =D Ihana Chincilly, tahdon matkia, mulla taitaa olla Milvin pöllötarroja. Kokeilin taas niitä Moyoun Enchanted-laattoja PP stamperillä, eikä kuvat nouse, laatat on huonoja!

  VastaaPoista
 7. Minä leimasin eilen Enchanted laatasta PP stamperilla ja nousi hyvin. Scraperina s-etukortti ja alla Messy mansionin matto keittiön pöydällä. Lakka oli Konadin musta..minä kyllä haluan testata nuo sinun epätoimiset välineet!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3