perjantai 1. huhtikuuta 2016

Urban Decay Naked Smoky meikkejä

Urban Decay Smoky on varmasti sellainen paletti että se löytyy monelta. Itse tykkään katsella meikkikuvia ja hakea inspiraatiota. Sen kummemmin esittelemättä; Urban Decay Naked Smoky meikkikuvia :)

Tässä käytetty luomella Combust, ulkonurkassa Dagger, varjostus Password. Häivytyksessä Thirteen. Rajauksessa Black Market. Sisärajaus Benecos Natural Kajal White. Ainut rajauskynä joka ei ärsytä silmiä tai anna hankauksen tunnetta silmiin. Ripsivärinä Benefit They´re Real! Kulmat Anastasia Beverly Hills Brow Wiz Soft Brown.

P3060029.ORF

P3060026.ORF

P3060008.ORF

P3060004.ORF

Luomella Radar, ulkonurkassa Black Market ja varjostuksessa Whiskey. Sisänurkassa ja kulmaluulla Thirteen. Rajaus Yves Rocher eyeliner ja ripsissä IsaDora Grand Volume. Kulmat Anastasia Beverly Hills Brow Wiz Soft Brown ja Dipbrow Pomade Chocolate.

P3130044.ORF

P3130050.ORF

P3130055.ORF

Benecos Natural Kajal Whitea löytyy Biodellystä. Anastasia Beverly Hill kulmatuotteet elevenistä.

Joko olette löytäneet Smokysta ne omat värit? Ei kai teidän paletissa ole jopa kuoppaa lempiväreissä? Minä huomaan että mattavärejä tulee käytettyä eniten. Omat lempivärit paletissa ovat Dirtysweet, Smolder, Whiskey ja Combust. Mutta en halua että ne kuluvat kuopille, ainakaan vielä ;)

4 kommenttia:

 1. Kyl on nättii :)
  Klassisen tyylikästä. Aikuisen naisen look :)
  Onko toi yr eyeliner kestävä?

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Ei ole mutta ei leviä pienestä :)

  VastaaPoista
 3. Tasmanian tuholainen1. huhtikuuta 2016 klo 12.34

  Hitsi, että olen ihmetellyt, miksi sun postauksia ole näkynyt Bloggerissa. Instassa kyllä.
  Sitten huomasin, että olet siirtynyt Purkkimafian puolelle, eikä mulla ollut sitä linkattuna! Torspo minä.
  Vaikka kuinka yritän lisätä blogiasi luettujen listalle Bloggerissa, ei mene - herjaa. Joten ei tässä nyt näy sitten mun nimeäkään. :/ Yritän uudestaan myöhemmin.
  Tasmis :)

  VastaaPoista
 4. Hyvä että nyt toimii viitaten toiseen kommenttisi :) Bloggerin lukulistalle pitää siirtää tämä uusi osoite, kopsaat tuolta ylhäältä. Mutta kyllä siirtää automaattisesta entisestä tänne. Kiva kun löysit Purkkimafiaan! Ainahan se on että kun muuttaa, osa lukijoista saattaa jäädä matkalle. Tottakai toivon että vanhat tutut tyypit seuraa mukana mutta toivottavasti Purkkiksesta on löytynyt uusiakin lukijoita :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3