maanantai 18. huhtikuuta 2016

Yves Rocher Smoky Effect Top Coat

Tykkään valtavasti Yves Rocherin "savulakasta" joten tänään sitä! Smoky Effect Top Coat on savun värinen läpikuultava lakka jonka pohjassa on pieniä mustia "rakeita". Tämä levittyy hyvin Yvesin uusitulla sudilla ja yhdellä kerroksella tulos on läpikuultava. Minä laitoin kaksi kerrosta jolloin lakka muuttuu mustanpuhuvaksi mutta se ei vieläkään peitä kynttä.

P4140012.ORF

Koska lakka on nopea kuivumaan, nämä kynnet olivat nopeat tehdä. Leimasin mustalla pitsiä ja hetken kuivuttua, lisäsin geeli top coatin. Yves Rocherin Gel Top Coat ei levitä leimoja kunhan antaa leiman kuivua ja ei kosketa siveltimellä kynnen pintaa. Halusin ehdottomasti tähän lakkaukseen geelimäisen kiillon ja mukavan napakan pinnan, hieman kovemman kuin mitä tavallisella top coatilla saa.

P4140025.ORF

Kyllä savulakkaa pitäisi käyttää useammin. Vitsit se on hieno!! Mustien leimojen kanssa niin makea! Löytyykö sinulta tätä lakkaa?

P4120129.ORF

Yves Rocher Smoky Effect ja Gel Top Coateja saat ostettua tämän mainoslinkin takaa. Linkin klikkaus ei minua hyödytä mutta jos päädyt tilaamaan jotain Yvesiltä, saan siitä pienen komission :)

13 kommenttia:

 1. Mä oon miettinyt, että pitäisi hommata joku savulakka, tää näyttää tosi ihanalta ♡

  VastaaPoista
 2. Tämä on tosi hyvä, uskallan kyllä suositella :) en muista olenko edes muilla merkeillä tälläisiä nähnyt?

  VastaaPoista
 3. Tämä on kiva ja tekee nättiä jälkeä :)

  VastaaPoista
 4. Savulakka ja musta pistileima on ihana yhdistelmä! Mun on pitänyt hommata tuollainen savulakka, samoin kuin pitsilaatta jo ties kuinka pitkään. Ehkä saan sitten tämän aikaiseksi, kun näitä ei enää missään blogeissa näy! ;)

  VastaaPoista
 5. Mulla on tää lakka myös ja itseasiassa juuri hiljattain tartuinkin siihen pitkästä aikaa. Jotenkin tää on just sen tyyppinen lakka mikä aina unohtuu lakkalipaston uumeniin, vaikka onkin tosi makee! Tosi hienot kynnet, musta pitsi onkin tän kanssa ehkäpä paras yhdistelmä :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos :) laitahan nyt hankintaan, molemmat ovat aika ajattomia trendejä.

  VastaaPoista
 7. Kiitos :) mulla on Smokyn varalle toinenkin lakkaus, odottelee tuossa Helmerin päällä uutta käyttöä ;)

  VastaaPoista
 8. Pitsiiiiii! Erittäin hienot!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3