keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

piCture pOlish Winter

Tuli sitten hankittua taas pari uutta Picture Polish lakkaa :D

P3210117.ORF

Winter on aina mietityttänyt koska jätin sen talvella hankkimatta. Olen ajatellut että onkohan se kiva ja hieno. Nyt tämän uudemman kokoelman Merge iski tajuntaan joten kun tilasin sen, otin myös Winterin. Yritin ensin uskotella itselleni etten tarvitse molempia, ne varmasti ovat aika samanlaisia keskenään. No eivät muuten ole. Winter on harmaa ja Merge ruskea.

P3200025.ORF

Winter ei näyttänyt promokuvissa niin hyvältä mitä se oikeasti on. Monesti jään aina miettimään jotain Picture Polishin lakkaa ja ostan sen myöhemmin. Aina sitä haluaa nähdä kuvia ja monenlaisia swatcheja. Winter ei näyttänyt heti hyältä mutta joissakin swatcheissa älysin että tuo kultaholohippunen näyttää tosi ihanalta!

P3210106.ORF

Picture Polishin oma, uniikki bijouholo välkehtii kultaisena ja hologrammisena, se tekee tästä tavanomaisesta harmaasta ihan sikamakean lakan! Tykkään myös että tämä on aika tumma, sopii synkistelijän lakkamakuun. Ette voi sanoa ettei tämä ole hieno??

P3210109.ORF

Minulla oli ihan kamala päivä. Niska on jumissa, ei auta särkylääke ja olotila lähenteli migreeniä. Piti vaan jaksaa olla töissä. Kotiin päästyä, ruoan ja kahvin jälkeen olo vähän helpotti. En juo kahvia enää kuin migreenissä, joskus se tuntuu auttavan kun päänsärky voi olla myös kahvin kaipuuta.

Moni miettii miten jaksan lakata joka päivä mutta joskus se lakkaushetki on minulle se ainut aika istahtaa. Lakkaan usein iltapäivällä kahvin kanssa ja katson telkkarista jonkun ohjelman. Sitten kynsien kuvaus ja tekstin nopea luonnostelu. Sitten on koirapuistoilua tai kotipuuhia.

P3200015.ORF

P3200009.ORF

Rakastan Picture Polishin lakkoja siksi että ne ovat niin helppoja ja nopeita. Kaksi kerrosta riittää, lakka peittää hyvin, ei kaljuunnu eivätkä valu kynsinauhoille. Aluslakkana oli Trind Nail repair + Lumene CC Concealer ( saatu ). Picturen lakat ovat niin ihania ja niin hyvälaatuisia!

P3210093.ORF

P3210083.ORF

P3200051.ORF

Keskisormen lasitimantti saatu Bling La Vie -nettikaupasta. Sain sieltä erilaisia timskuja ja nämä ovat yhdet ihanimmista, tavalliset kirkkaat vähän isommat lasitimantit. Ovat ihanan kirkkaita :)

P3210066.ORF

P3210063.ORF

piCture pOlish lakat / CesarsShop
Milv kynsitarrat / CesarsShop

P3200020.ORF

Löytyykö Winter sinun kokoelmastasi?

15 kommenttia:

 1. Winter on aivan ihana <3 Se oli noita pakko-kotiuttaa -hankintoja :D Merge houkuttelisi myös todella paljon, mutta olen jäänyt sitä vielä pähkäilemään (ja mietin olisiko mitä kaikkea muuta samalla tilattavaksi :D)

  VastaaPoista
 2. Winter on kyllä ihanampi kuin Merge :) mutta tarvitsen kyllä Mergenkin. Se on nätti!

  VastaaPoista
 3. Onhan tuo nyt paremman näköinen kuin luulinkaan , siis aivan ihku suorastaan.

  VastaaPoista
 4. Winter on upea! Oot taas kyllä onnistunut tekemään aivan mielettömän kauniit kynnet, ihanan harmooniset <3 <3 Milvit sopii aivan täydellisesti!
  Itsekin suosin tämän tyyppisiä koristeluja nykyään, parilla pienellä jutulla ja hienolla lakalla saa helposti näyttävät kynnet.

  VastaaPoista
 5. Upea, tollaisia harmaita "tähtitaivas" -lakkoja näkee harvemmin.

  VastaaPoista
 6. Kyllä löytyy Winter (tiätty!) :D Tosi ihana kokonaisuus, alkaa jo nousta omatkin lakkaushimot :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos :) minustakin oli hienompi kuin odotinkaan!

  VastaaPoista
 8. Kiitos Tarja :) minä en tykkää enää kynsistä joissa on joka kynnessä leima. Tykkään koristella osan kynsistä tai sitten joka kynnen erilailla :) jokainen tyylillään!

  VastaaPoista
 9. Kiitos Jonna, todellinen tähtitaivas lakka kyllä :)

  VastaaPoista
 10. Kiitos Sole, sinua ollaan ikävöity ❤️ Just eilen harmittelin kun moni lempiblogi on lopettanut enkä ole uusia tuttavuuksia löytänyt. Joihinkin blogeihin vaan kiintyy kun bloggaajan tyyli on omaksuttava ja inspiroiva. Sinä olet yksi niistä :)

  VastaaPoista
 11. Löytyy, muttei ole päässyt vielä kynsille asti ;)

  Ihana lakka, siirtokuvat ja kokonaisuus <3

  VastaaPoista
 12. Kiitos :) nämä oli mullekin mieluisat kynnet ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3