keskiviikko 20. huhtikuuta 2016

Rock Nail Star Stiletto vinyylit

Halusin käyttää ihania Stiletto vinyylejäni. Enkä kyllä voi vastustaa sittenkään ihania keväisiä pastellilakkoja...kaikki ihanimmat pastellit ovat Color Clubilta joten kaivelin vähän niitä esiin ja mallasin mitkä värit sopivat yhteen.

P4100027.ORF

Pastel Neon oli hirmu ihana kokoelma täynnä pastellicrellyjä. Valitsin niistä Hot-Hot-Hot Pantsin jonka kaveriksi lempeä minttu Shift Into Neutral kokoelmasta, joka on myös suosikkikokoelmiani Color Clubilta. French Tip pikkurillissä, helposti peittävä valkea creme jota tarvitsee aina siirtokuvien alla tai sitä voi myös laittaa pastellilakkojen alle helpottamaan peittämistä. Itse en ole kokenut crellyjen kanssa hankaluuksia, laitan aina kaksi paksua kerrosta.

P4100040.ORF

Lintunen leimattu omasta Konad Q1 laatastani. Etu- ja keskisormessa Stiletto vinyylit. Tutorialin vinyylien käyttöön voit katsoa tästä, Cesarin sivuilla on myös kattava info käytöstä ja muutamia vinkkejä.

P4100033.ORF

P4100020.ORF

Color Club French Tip / CesarsShop, saatu
Color Club Sweet Mint / CesarsShop, saatu
Color Club Hot-Hot-Hot Pants / CesarsShop, saatu
RockNailStar vinyylit / CesarsShop, saatu

Mitä tykkäätte RockNailStar vinyyleistä? Oletteko jo kokeilleet niitä?

12 kommenttia:

 1. Kivat hemppikset :)
  Tuollaisia vinyyleitä vois kokeilla. Mulla on vaan sellasia sahalaitakuvioita ja ne ei ollu niin helppoja... nää ei varmaan sotke niin helposti. ;)

  VastaaPoista
 2. Ihanan suloiset pastellikynnet ♡

  VastaaPoista
 3. Onpas ihanat pastellilakat!! :o

  VastaaPoista
 4. Kiitos :) käytä sitä pikakuivattajaa, sen kanssa onnistuu. Mutta on nämä helpompia kuin sahalaitaiset :))

  VastaaPoista
 5. Pastellilakat kyllä kuuluvat kevääseen :)

  VastaaPoista
 6. Ihanan kesäiset sävyt <3 Itsekin tilasin Cesarsshopista Rocknailstar-vinyyleitä ja täytyy sanoa, että jopa tällainen keltanokkakin sai kohtuullisen kivan lopputuloksen aikaan (ja se, että tulos jäi vain kohtuullisen kivaksi johtui käyttäjästä, ei vinyyleistä :D)

  VastaaPoista
 7. Kiitos :) minusta RockNailStarin vinyylit ovat helppoja, olit sitten käyttänyt vinyylejä ennen tai et. Ja arkissa on niin monta vinyyliä ettei haittaa jos pari menee pieleen ;D

  VastaaPoista
 8. Onpa nämä suloiset, niin ihanat keväiset värit! :)

  VastaaPoista
 9. Kyllä on kauniit , en oo pastelleilla lakannu vielä , ihan myöhässä oon!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3