keskiviikko 27. huhtikuuta 2016

Sunday Funday

Tämän päivän kynsissä nähdään vähän harvemmin minulla nähtävää väriä. Nimittäin korallinpunaista! Koralliset lakat ovat nättejä ja niitä alkaa himoita ennen kevättä. Mutta poikkeuksetta ovat niin lämpimän värisiä etteivät pue minua parhaalla mahdollisella tavalla.
Essien 2013 kesäkokoelma Naughty Nautical oli minulle rakas. Sain kokoelman yllärinä L´orealilta ja oltiin juuri silloin muutettu tähän taloon. Se oli kuin tuparilahja ja edelleen nämä lakat herättävät muistoja ihanasta ensimmäisestä kesästä. Silloin oli tuore talonomistaja ja kaikki oli uutta, asuinpaikkoineen päivineen :) onneksi kesä on taas tulossa!

P4110092.ORF

P4100049.ORF

Essien Sunday Funday on poikkeus. Se on lämpimähkö mutta kuitenkin kivan näköinen minulla. Toki haluan käyttää koralleja silloin tällöin ja varpaankynsissä etenkin, ovat tosi hauskan näköisiä. Sunday Fundayn koostumus on melko mutkaton. Laitoin kaksi kerrosta jotka kuivuivat nopeasti. Kärjet kuultavat hiukan läpi mutta ei nyt jaksanut haitata ;) lakassa on hentoista hopeaa shimmeriä, ehkä juuri se tekee lakasta vähän kivemman kylmälle iholle?

P4110100.ORF

Koristelussa Born Pretty Storesta tilattuja siirtokuvia. Nämä pitää liu´uttaa aika varovasti koska repeävät helposti. Mutta asettuvat kauniisti, siirtiskynsissä on alla valkea lakka.

P4110078.ORF

P4110084.ORF

Sopiiko tämä koralli lakka kesän odotukseen? Vaikka se vieläkin tuntuu niin kaukaiselta ajatukselta...kiitos vesi- ja räntäsateen ^_^

19 kommenttia:

 1. Koralli kuuluu nimenomaan kesän odotukseen :) Itseltänikin ko.lakka löytyy minikoossa, voisikin kaivella taas pitkästä aikaa esille :D

  VastaaPoista
 2. Kyllä.. ja huuliin myös korallia <3

  VastaaPoista
 3. Koralliset huulimeikit ovat ihania kunhan löytyy mulle oikea sävy :)

  VastaaPoista
 4. Ihanat kesäkynnet! Kun mä näin nämä aikaisemmin Instassa, tuli välittömästi mieliteko vaihtaa lakkaukset ;) Tämä ja Cute as button on mulle Essieltä sellaisia joita tulee keväällä ja kesällä käytettyä paljon.

  VastaaPoista
 5. Sunday funday on ihana lakka , se on niitä joita kutsun herkullisiksi (:

  VastaaPoista
 6. Kiitos :) mulla ei ole Cutea (muistaakseni) mutta tiedän sen olevan tosi suosittu sävy :)

  VastaaPoista
 7. Koralli kuuluu ehdottomasti omiin lemppareihini, tänä keväänä ei oo tainnutkaan vielä päästä kunnolla kynsille, pitänee korjata tilanne! Nää on tosi kauniit :)

  VastaaPoista
 8. Kiitos :) kyllä se tilanne viimeistään korjaantuu kun arska alkaa paistaa ;) alkaa tehdä kesälakkoja mieli :D

  VastaaPoista
 9. Mun yks lemppari Essie <3 Huikean nätti ja kesäinen kokonaisuus sykähdytti :)

  VastaaPoista
 10. Oi miten herkulliset kynnet! Nuo siirtokuvat eivät paremmin voisi sopia noihin kynsiin.
  Kuvia en ole koskaan kokeillut vielä. Jos kyseessä on koko kynnen kuva, kuinka se ylimenevä kuva on paras 'poistaa'? Nimim.tumpelo taas :)

  VastaaPoista
 11. Kiitos, tämä on mun korallisuosikkeja :)

  VastaaPoista
 12. Kiitos :) tämä leikataan kynnelle sopivaksi. Ylimääräisen voi poistaa kynsilakanpoistoaineeseen kostutetulla topspuikolla. Liian pitkän voi leikata kynsisaksilla kynnen kärjestä tai viilata pois tai se liika liukenee pois päällyslakan alla kun pyyhkäisen siveltimellä kynnen kärkeä :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3