torstai 21. huhtikuuta 2016

Sleek i-Candy paletti

Ostin Facebookin kirpparilta Sleekin i-Candy luomiväripaletin. Tämä ihanuus minulta onkin puuttunut ja muistelen joskus himoinneeni tätä. Kivat karkkivärit ja minähän tykkään tälläisistä...näen aina mielessäni erilaisia väriyhdistelmiä ja mitä tällä paletilla voikaan tehdä :)

Tässä pari meikkiä, mitä olen paletilla saanut aikaan.

P4090025.ORF

P4090037.ORF

P4160004.ORF

P4160010.ORF

i-Candy paletti voisi olla hyvä valinta meikkaajalle joka hakee värejä, mutta ei niitä kaikista kirkkaimpia. Tämän Sleekin pigmenttisyys ei yllä joidenkin palettien tasolle mutta ei aina ole tarvekaan. Ehkä olisin halunnut tiettyjen värien erottuvan paremmin, välillä tuntui että värit katoavat heti kun ne saa luomille. Mutta erittäin kiva paletti aamuihin jolloin haluaa väriä mutta vähän hillitymmin ;) tässä kuitenkin on niitä karkkivärejä ja tällä saa kaunista jälkeä aikaan. Paletissa on muutama hyvin kaunis väri joista erityisesti pidin ja joita varmaan tulee usein käytettyä.

P4160039.ORF

Löytyykö sinulta i-Candy palettia? Minkä värisen meikin voisin vielä tällä paletilla tehdä?

18 kommenttia:

 1. No ei oo tätä mulla. Sleekit on kyllä hyviä :)
  Tee vihreellä ja liilalla joku? ;)

  VastaaPoista
 2. Minkälainen primer sulla on noiden alla? Nyxin valkosella jumbokynällä pohjalla saa yleensä kaikista luomiväreistä parhaiten pigmenttiä irti. :-) Kannattaa kokeilla, jos et oo vielä kokeillut!

  VastaaPoista
 3. Mistä facebook kirpparilta löysit tän paletin?☺

  VastaaPoista
 4. Mulla on tama, vaikka oon aika konservatiivinen meikkaaja. Haluaisin osata kayttaa enemman vareja, tuntuu vaan etten osaa yhdistella niita mitenkaan kivasti. Tasta sainkin hyvia vinkkeja! :)

  VastaaPoista
 5. Vihreä ja liila kyllä toimii aina :)

  VastaaPoista
 6. Mulla on ollut se Milk kynä joskus vuosia sitten mutta se paakkuuntui luomivakoon. Mutta se on uudestaan ostoslistalla josko toimisi nyt paremmin :) MAC Eye Prime + Paint Pot Painterly oli alla :) se on ihonvärinen, ei kyllä voimista värien pigmenttiä...

  VastaaPoista
 7. Kauneusbloggaajien omalta palstalta :)

  VastaaPoista
 8. Olipa kiva että minusta oli apua :) käytän Sleekin paletteja tosi usein kahden värin työmeikkeihin. Kivoja väriyhdistelmiä ovat ainakin vihreä ja violetti, pinkit ja violetit, pinkki-vihreä, erilaiset siniset...minä näen palettia silmäillessäni tosi paljon ihania yhdistelmiä :)

  VastaaPoista
 9. Oi miten nätti tuo alempi meikki :3 Kiva sävymaailma kyllä tuossa paletissa! :)

  VastaaPoista
 10. Ihana tuo sini-vihreä meikki, tulee ihan merenneito mieleen :)

  VastaaPoista
 11. Kiitos :) värimaailma on kyllä mieluinen <3

  VastaaPoista
 12. Minäkin ostin hiljattain ensimmäisen Sleek-palettini -Original 594. Ovathan värit tosi pehmeitä ja kimaltavia mutta samoja havaintoja minulla, häviävät pohjustuksesta huolimatta ja toisaalta karisevat aika lailla. Hmmm, en ihan kyllä ole ollut vakuuttunut.

  VastaaPoista
 13. Original palettia minulla ei ole. Sleekin paletit ovat pääasiallisesti tosi hyviä, edullisia ja viehättäviä. Tykkään kun on monta väriä ja näillä on aika nopea meikata. Mutta osa väreistä on murustuvia, etenkin shimmeriset. Glitterit varisevat ja joskus mattavärit ovat aika haaleita. Mutta pitää vaan käyttää sitten värillistä pohjustajaa, NYX Jumbo Pencil Milk on tosiaan hyvä esim. neonvärien alle. Myös MAC Pint Pot pohjustajat ovat loistavia, kuten myös Natural Coden puikkoluomivärit :)

  VastaaPoista
 14. Ihania , jääkö sulla neonvärit kiinni ihoon? Se MUR-paletin pinkki ei meinannut millään irrota, kului sitten päivän aikana , mutta pesuaineilla ei lähtenyt (:

  VastaaPoista
 15. Ohoh, onpa kiva :D joskus, se MUFE violetti jää ja UD Electricin pinkki :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3