perjantai 29. huhtikuuta 2016

Tämä ei ole yhtään tyyliäni

Olen käynyt TAAS kerran kokoelmaani läpi. Poimin sieltä Helmerin päälle useamman lakan joita pitäisi käyttää. Yksi niistä on tänään kynsille päässyt China Glazen Secret Peri-wink-le.
Secret Peri-wink-le on ruiskaunokin värinen sininen cremelakka. Se peittää hyvin kahdella kerroksella eikä koostumus ole oikeastaan muuttunut vuosien mittaan. Lakka vaan alkaa vähän erottumaan joten siksi pitäisi käyttää näitä vanhempia lakkoja. China Glazen lakat olivat kuitenkin niitä ensimmäisiä mitä aloin keräilemään.

P4210106.ORF

P4210122.ORF

Tein aika yksinkertaisen skittleten. Pikkurillissä OPI Alcatraz...Rocks joka on vaan niin hieno lakka. Liquid Sand eli tekstuurilakka. Sininen jossa violettia ja kultaista kimalletta. Kaikissa muissa kynsissä Chinan lakkaa, kahteen kynteen leimaukset. Leimauslakka Konad Navy Blue ja kuvio löytyy Konad m63 laatasta.

P4210118.ORF

P4210092.ORF

Siksi sanon etteivät nämä ole tyyliseni kynnet. Kukonaskelkuvio ei ole minun juttuni millään muulla tavalla kuin kynsissä. Kyseiseen kuvioon en voisi ikinä pukeutua. Siinä ei ole vikaa mutta se ei vain ole minun tyyliäni. Koen kuvion sopivan tyylitietoisen ihmisen pukeutumiseen. Tuli myös mieleen että leimausharrastukseni alussa, pidin tätä kuviota tosi vaikeana! En saanut sitä ikinä onnistumaan :D eikö ole vähän hassua! Nykyään se nousee helposti ja osuu kynsille suoraan, kiitos läpinäkyvän leimasimen :)

P4210087.ORF

P4210078.ORF

Essie Second Shine Around päällyslakka / L´oreal Finland, saatu
Konad Navy Blue / CesarsShop, saatu
Konad m63 / CesarsShop, saatu
piCture pOlish Jelly Stamper / CesarsShop, saatu

P4210085.ORF

Mitä te tykkäätte näistä kynsistä? Pukeudutko sinä kukonaskeleeseen tai käytätkö sitä asusteissa? Vai ovatko kynnet minun asusteeni...?

 

8 kommenttia:

 1. ei nyt kuulu asiaan, mutta eikö sulla ollut ennen jossain sormessa tatuointi? Ootko poistanut sen tai käsitellyt kuvaa? Lakkaus näyttää hyvälle niin kuin yleensä aina sun tekemät :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat on, mutta sininen ei ole minun väri, kukonaskel menis, mut ei kuitenkaan vaatteissa. Huivi taitaa olla kukinadkelkuvioinrn, jota just joku päivänsitren mietin äidille antavani.
  Mut kynnet hienot ja värikin kiva, kuka tykkää!
  Päivi

  VastaaPoista
 3. Käsitellyt kuvaa :) voi kiitos, kivasti sanottu :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos Päivi :) äiti varmaan tykkää kukonaskeleesta enemmän. Itse valitsen sinisen mieluummin kuin kukonaskeleen ;)

  VastaaPoista
 5. Kaunis sinisen sävy ja tänks tu kirkkaan leimasimen, saadaan nykyään askeleetkin suoraan :) kukonaskelkuvio vaatteissa ei ole munkaan juttu, aksenttikynteen korkeintaan.

  VastaaPoista
 6. Kyllä kirkas leimasin on mullistanut leimausmaailman ;)

  VastaaPoista
 7. Ihana ,tykkään leimasta tosi paljon.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3