maanantai 11. huhtikuuta 2016

Essie Starry Starry Night

Ostin Starry Starry Nightin aika päiviä sitten mutta jostain syystä se on odottanut kynsille pääsyä. Nyt kyllä oli jo aikakin lakata sillä!

P3280115.ORF

P3280139.ORF

Essien Starry Starry Night on Retro Revival -kokoelmasta ja uudelleenjulkaisu vanhasta tykätystä klassikkosävystä. Tämä uusi versio ei ole ihan samanlainen kuin vanha mutta huisin hieno yksilö kuitenkin. Ja todella laadukas, oli ilo lakata tällä koska se levittyi niin hyvin ja näytti sairaan makealta kynsillä!

P3280120.ORF

P3280149.ORF

Lakassa on jellykoostumus joka levittyy hirmu kauniisti. Se peittää jo melkeinpä yhdellä kerroksella. Minä lisäsin toisenkin kerroksen jolloin lakka on hieman moniulotteisempi ja elävämpi. Lakassa on paljon sinistä ja hopeista glitteriä. Tämä lakka erottu kynsillä kauaskin ja näyttää ihan älyttömän hienolta <3

P3280155.ORF

P3280170.ORF

P3280181.ORF

Onneksi ostin tämän lakan, ei kyllä kannata antaa mennä ohi jos olet sinisten lakkojen ystävä. Pullokin on tosi hieno, tämmösiä lisää! Koristelut saivat olla todella hillityt. Nimettömään tuputin tähtitaivasta vaaleansinisellä ja valkealla, tähdet leimasin Konad m14 laatasta Essien Good As Gold lakalla. Päällyslakka Essie Gel Setter joka on ihan omiaan upean jellylakan päälle.

P3280165.ORF

Essie Retro Revival kokoelma / CesarsShop
Essie Good As Gold / CesarsShop
Konad m14 / CesarsShop, saatu

Omistatko Starry Starry Nightia?

17 kommenttia:

 1. Ihana nimetön <3
  Kaunista kerta kaikkiaan :)

  VastaaPoista
 2. Upea lakka ja jos mahdollista niin sitäkin upeampi koristelujen kera <3

  VastaaPoista
 3. Tämä on kyllä sinisten lakkojen ystävälle varsinainen herkkulakka<3. Pakkohan tämä oli silloin hankkia heti kun ilmestyi. Pari kertaa olen tällä lakannut. Ilman koristelujakin aivan ihanan näköinen. Pitääkin taas ottaa se esille , jos vaikka keksisi jotkut kivat koristelut.
  Sulla on taas kyllä todella upeat koristelut <3

  VastaaPoista
 4. Todella kauniit koristelut teit näihin. Ei yhtään liikaa! Tuosta nimettömästä tuli tosi hieno!

  VastaaPoista
 5. Kiitos Tarja <3 tämä on kyllä niin nätti että oli hankala keksiä koristeluja. Ei halunnut peittää lakkaa liiaksi mutta ei tämä vaatinutkaan kauheasti, on niin näyttävä yksinäänkin :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos Paula, on tämä kyllä upea lakka <3

  VastaaPoista
 7. Tosi upea ! Nimetön tukee ihanasti koko lakkausta!

  VastaaPoista
 8. Upea lakka, vaikka on kevät mulle tuli näistä kynsistä jotenkin suloinen joulu-olo. <3

  VastaaPoista
 9. Kyllä nämä talveen/jouluun sopisivat :)

  VastaaPoista
 10. Tätä lakkaa mulla ei ole, pitäis kyllä laittaa ostoslistalle. Ihan hurjan hieno ja lakka ja lakkaus myös! Varsinkin toi nimettömän kynsi ihastuttaa :).

  VastaaPoista
 11. Kiitos Tintti, kyllähän tämä ihanuus kannattaa omistaa ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3