lauantai 9. huhtikuuta 2016

Kubiss London - Halpa ja hyvä kynsilakka

Olen testaillut jonkin verran Kubiss Londonin lakkoja sen jälkeen kun ne saapuivat suomeen. Ehkä minulla oli ennakkoluuloja tätä halpismerkkiä vastaan mutta nyt ne on kumottu! Nämä viime aikaiset kokeilemani Kubiss Londonin pikkulakkaset ovat olleet tosi hyviä!

P2230086.ORF

Minulle on kertynyt Kubiss Londonin lakkoja LivBoxista, pr-toimistolta ja Kauneutta.comista joka on merkin maahantuoja. Kubiss Londonin lakat ovat ihanan halpoja, ne maksavat 3,95 e kuten jokainen muukin merkin meikkituote. Lakkapullo on 9 ml kokoinen.

P3250032.ORF

Minulla oli alussa tottumista lakkapullon malliin. Kubiss Londonin pullo on pieni ja pyöreä ja korkki on melko pitkä suhteessa pulloon. Suti on kuitenkin hyvä joten lakkaaminen sujuu ihan helposti. Cremelakat ovat vähän haastavampia mutta nämä shimmerlakat levittyivät tosi kivasti ja kuivuivat todella nopeasti. Ne vaativat peittääkseen useamman kerroksen mutta se ei ole ongelma mikäli lakka tosiaan kuivuu äkkiä eikä rupea kuplimaan.

P3250021.ORF

Tein tositosi pitkästä aikaa water spotted kynnet. Jos tekniikka ei ole tuttu niin kurkkaa tutoriaalini tekniikasta. Ensin tein kynsille liukuvärin näillä violeteilla lakoilla, sitten tipoissa käytin mustaa ja kultaista lakkaa.

P2230094.ORF

41 - Violetti-vihreä duochrome
42 - Helmiäis liila
65 - Punapohjainen violetti creme

P3250010.ORF

Water spotted on tekniikkana aika sotkeva ja puhdistelussa menee aikansa. Mutta lopputulos on ihana! Alla olevasta liukuväristä tuli tosi sievä, tein sillä tavalla että eri kynsiin eri liuku. Kynnellä oli joko 41 tai 42, kärjissä aina 65. Tuntuu tyhmältä puhua numeroista mutta alla olevassa kuvassa 65 on oikealla, sitten 42 ja vasen lakka on 41.

Piti vaan toivoa water spottedin onnistuvan, muuten olisi pitänyt poistaa lakat ja aloittaa alusta liukuvärjäilyineen...onneksi onnistui ja kokonaisuudesta tuli äärettömän kaunis ja herkkä.

P3250027.ORF

P3250015.ORF

Aluslakkana Kubiss Londonin Ridge Filler joka tasoittaa kynnen pintaa ja antaa kynsilakalla hyvän tarttumapinnan. Olen tykännyt tästä aluslakasta, antaa myös hennon nudevärin kynnelle. Musta Kubiss London on nro 25. Kultainen kromilakka Color Club 24°below.

P3250024.ORF

Kauneutta.com Kubiss London valikoimaan pääset tästä :) Kynnet -kategorian alta löytyvät Kubiss London kynsilakat.

Mitä tykkäätte Kubiss Londonin kynsilakoista?

21 kommenttia:

 1. Upea lakkaus <3 Olisikohan sitä itsellä joskus hermoja kokeilla ko.tekniikkaa :D

  VastaaPoista
 2. Ihan mielettömän kauniit kynnet, nyt kolahti niin, että ehkä yhdet mun lempparit tänä vuonna? <3

  VastaaPoista
 3. Voi kiitos Jonna ❤️ oli nämä minustakin tosi kivat :)

  VastaaPoista
 4. On kyllä huikean upeat kynnet!

  VastaaPoista
 5. Kubiss-lakat ei ole mulle tuttuja mutta aivan ihana toi liukuvärin ja water spottedin yhdistelmä! Tosi hyvännäköiset noi water spotted -kuviot :).

  VastaaPoista
 6. Mää teen niin tämmöset !! En ees muistanu koko spottedia, upeet on!

  VastaaPoista
 7. Kiitos, jotenkin tuurilla onnistui näin hyvin :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3