sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Metamorphosis ja sen yltäkylläiset koristelut

Yksi upea kokoelma Color Clubilta on Take Wing. Se on hieman vanhempaa tuotantoa, ilmestyi vuonna 2012. Oli kesäkokoelma joten nyt on vähän poltellut käyttää näitä lakkoja. Siis oikeasti hävettää...miksi nämäkin ihanuudet ovat ihan unholassa? Koko ajan tulee uudempaa ja hienompaa lakkaa mutta pitäisi muistaa nämä vanhat upeudet. Ja niin kyllä muistankin, näitä on käytettävä!

P4130033.ORF

P4100060.ORF

Take Wing kokoelman kuusi lakkaa ovat jokainen kesäisiä glass fleck lakkoja. Metamorphosis on kokoelman tumma vihreä. Moniulotteinen duochrome glass fleck lakka. Duochrome näkyy jo pullossa kultaisena ja violettina lakan ollessa teal vihreä. Sitten kun pulloa kallistaa, se muuttuu turkoosiksi. Kynsiä käännellessä duochrome erottuu hyvin joten nämä ovat luonnossakin erikoisen näköisiä ilmestyksiä.

P4130014.ORF

P4130025.ORF

Parasta lakassa tosiaan on että se näyttää luonnossa yhtä hienolta kuin kynnellä. Duochrome tulee myös eri tavalla esille varjossa ja luonnonvalossa. Hyvin monipuolinen lakka, ei voi muuta sanoa. Shimmerlakka myös pysyy kynnellä tosi hyvin, minulla yleensä paremmin kuin cremelakka. Tämä peittää kolmella ohuella kerroksella ja on nopea kuivumaan.

Koristelussa Born Pretty Storen siirtokuvat joiden alle pitää muuten laittaa valkea lakka. Nimettömään kokosin erilaisista timanttihässäkän. Pakko muuten taas kerran todeta että timskuissa on eroja. Pienimmät pyöreät ovat Bling La Vien lasitimantteja. Niiden kimmellys ei kadonnut päällyslakan alla. Toiseksi suurimmat ovat jotain Born Pretty Storen tai eBayn halpiksia ja ne muuttuivat heti mataksi ja ihan kumman näköisiksi päällyslakan alla :/ keskellä oleva iso pyöpyrä on Cesarin kiekosta.

P4130018.ORF

P4100055.ORF

Color Club Take Wing kokoelma / CesarsShop, saatu
Pyöreät helmet / CesarsShop, saatu
BP - W17 / Born Pretty Store
Lasitimantit / Bling La Vie, saatu

Onko take Wing kokoelma teille tuttu? Mitä piditte tästä upeasta merellisestä lakasta?

18 kommenttia:

 1. Ihanat! Erityisesti tuo keskisormi. Pakko itsekin leikkiä vähän kynsikoristeilla :)

  VastaaPoista
 2. Mä ostin aikoinaan koko kokoelman, se taisikin olla ainoa mistä ostin kerralla kaikki. Sittemmin maku on kuitenkin muuttunut ja lakat ovat lähteneet eteenpäin, mutta muistan hyvin kyllä miten haltioissani olin kun sain tuon kokoelman kätösiini. :D

  VastaaPoista
 3. Kiitos :) kynsien koristelu on kivaa!

  VastaaPoista
 4. Minun piti käydä kurkkimassa oletko käyttänyt näitä mutta en ainakaan löytänyt :) mullakin on maku muuttunut mutta onneksi tykkään tummista lakoista edelleen. En raaski laittaa näitä eteenpäin. Se vihreä etenkin on tosi makea kesällä :) vaikka tavallaan kaikki ovat kirkkaita värejä, tämä vihreä ja sininen on tummia.

  VastaaPoista
 5. Upeeeee! Ihanan itämainen!

  VastaaPoista
 6. Huhhuh miten upea lakka ja tuo timanttirykelmä! Niiin kauniit! ♡

  VastaaPoista
 7. mikset raaski ? onko se vaan siistiä omistaa random lakkoja vai täh :D

  VastaaPoista
 8. Upee lakkaus ja koristelu!!! <3

  VastaaPoista
 9. Siis mitä random lakkoja? En omista mitä tahansa randomeita vaan tarkkaan valittuja yksilöitä :)

  VastaaPoista
 10. Vaude miten upee toi Metamorphosis!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3