lauantai 16. huhtikuuta 2016

ABC: P niinkuin Pedal Faster Suzi

Tiedättekö tunteen kun ei tiedä millä lakkaa ja ei osaa tarttua oikein mihinkään ideaan kiinni? Tämä tunne vaivaa minua usein. Etenkin silloin kun ei ole mitään uutta testattavaa. Uudet testituotteet pitävät aina innostusta yllä ja niistä saa enemmän inspiraatiota. Silloin kun aivot raksuttavat vain tyhjää, kaivan puhelimesta esiin inspiraatiokuvat ja teen ihan paperille listan, millaisia kynsiä haluaisin tehdä seuraavaksi. Sitten alan etsimään oikeanväristä lakkaa ja sopivia koristeita. Ja sitten muistin myös ABC -haasteen jota voisi toteuttaa silloin tällöin. Nyt olen menossa P-kirjaimessa ja lakkana on OPI Pedal Faster Suzi.

P4010030.ORF

Pedal Faster Suzi on vaalea pinkki jossa hopeista shimmeriä. Minusta tämä ei ole hirmu viileä lakka joten sopinee kylmälle että lämpimälle ihonsävylle. Koostumus on melko peittävä mutta pitkiin kynsiin vaatii kolme kerrosta. Onneksi kuivaa nopeasti enkä tarvinnut pikakuivattajaa tähän lakkaukseen.

P4010018.ORF

Sain nyt vihdoin käytettyä näitä siirtokuviakin, en ole ennen keksinyt näille sopivaa lakkausta. Tämän lakan kanssa ne sopivat hirmu kivasti kun kaveriksi laittoi vielä glitteriä. Kultainen glitterlakka ei onneksi riitele värilakan hopean shimmerin kanssa vaan näyttää just hyvältä. China Glaze Glitter Me This... ( saatu ) sisältää kultaisia ja vaaleanpunaisia glittereitä, todella kaunis lakka!

P4090068.ORF
P4010014.ORF

Näistä tulikin todelliset rakkauskynnet vaikkei vaaleanpunainen ihan suosikkiväri enää olekaan ;)

12 kommenttia:

Kiitos kommentista <3