maanantai 29. helmikuuta 2016

Puna-mustat ruusukynnet

Ilmeisesti en saa tarpeekseni punaisen ja mustan yhdistelmästä, kun huomaamattani sellaisia kynsiä taas tuijotin :) no mutta se toimii...

P2130007.ORF

Minulla on vielä muutamia esittelemättä olevia Born Pretty Storen koristeita. Siksi tartuin näihin koko kynnen tarroihin. Olin valinnut ruusukuviota jossa mustaa ja punaista joten siitä kai se lakkavalinta luonnollisesti lähti. Siirtokuviota käyttäessä, muistin että minulla on ehkä ollut tämän sarjan tarroja aiemminkin. Tuli mieleen kun näiden kanssa joutui taistelemaan ;) kyllä nämä asettuvat mutta menevät helposti ruttuun ja kun näiden kanssa saa ähistä, jää vähän negatiivinen fiilis. Jos ei hermoile näiden kanssa niin ihan hyviä tarroja. Tarvitsevat valkean lakan alleen.

P2130027.ORF

Mutta kivat lakat piristävät ehkä vähän huonoja -kynsiä. Käytin taas punaista Treat Collectinin lakkaa koska pidin tästä kovasti. Black Tie on tämän tummanpunaisen herkkulakan sävy. Levittyy nätisti ja on kiiltävä ilman päällyslakkaa. Peittää kahdella kerroksella. Treat Collectionin lakkoja saa Biodellystä. Ne ovat 5-free lakkoja ja luonnollisempia vaihtoehtoja kynsilakkojen loputtomassa maailmassa. 

Musta lakka on Kubiss Londonin musta nro. 25. Peittää kahdella kerroksella, omaan makuun voisi tietysti olla paksumpaa. Mutta hintaansa nähden ok! Päällyslakkana Essie Good To Go joka ei ainakaan rypistä tarroja mutta älä vetele sudilla edestakaisin ettei tarra liukene mukana.

P2100066.ORF

P2130049.ORF


Ihan ok -kynnet? Vai mitä mieltä kynsistä? 

Koodillani UML91 saat -10% alennuksen Born Pretty Storen tilauksista! Tarrat löydät tästä linkistä.

12 kommenttia:

Kiitos kommentista <3