sunnuntai 21. helmikuuta 2016

Charming Nails goes Purkkimafia!

Haikein mielin pientä ilmoitusluontoista asiaa. En tiedä huomasitteko mutta lopetin bloggaamisen Indiedaysin Beautybox portaalissa ja blogini muuttaa Purkkimafiaan
Muuttoon ei liity mitään ihmeempää syytä. Halusin uusia tuulia ja kun siihen tarjoutui mahdollisuus, päätin lähteä mukaan. Olen blogannut lähes 7,5 vuotta ja nyt on muutoksien aika. Se tekee itsellekin hyvää, vähän piristyä ja uudistua.

Indiedaysin Inspiration oli kiva paikka josta lähden haikein mielin. Odotan jännityksellä millaista Purkkimafiassa on, onhan blogialusta ihan eri. Tyypit ovat tuttuja joten se minua ei jännitä. Eikä sillä ole väliä missä bloggaa, kaikki bloggaajakamut ovat parhautta.


Toivon tietysti että sinä seuraisit mukana. Tiivistin teille ohjeet, miten uusi osoite päivitetään seuraamiskanavaasi:

Facebook / Instagram - Et tarvitse muutoksia

Bloglovin´ - Et tarvitse muutoksia

Googlen lukulista - Lisää manuaalisesti lukulistallesi uusi osoitteeni: http://charmingnails.purkkimafia.fi

Kirjainmerkki - Siirtää sinut automaattisesti uuteen osoitteeseen mutta varmin on päivittää uusi osoitteeni sinnekin

Indiedays Inspiration - Sieltä minua ei enää löydy, tervetuloa seuraamaan minua Purkkimafiaan ;)


Blogini hiljenee muuttopuuhiin pariksi päiväksi. Jatkossa tapaamme Purkkimafian puolella. Olo on outo ja kaihoisa, oma Blogger hallintapaneelini tuntuu tyhjältä koska ajatetut postaukset vain päivä päivältä vähenivät, lopulta jäljellä oli enää tämä yksi. Mutta uudella innolla Purkkimafiassa, olenkin ahkerana kirjoitellut sinne vaikka mitä kivaa! Kaikki tämän blogin vanhat postaukset siirtyvät tottakai mukana että ei hätää :)

Blogini aukeaa Purkkimafiassa keskiviikkona 24.2. Blogi ja minä emme muutu vaan Charming Nailsista löytyy edelleen uutta luettavaa aamuisin kuudelta. Muista siis päivittää osoite nyt jotta tavataan jatkossakin :)

30 kommenttia:

 1. Onnea uusiin kuvioihin. :) Seuraan tietenkin jatkossakin!

  VastaaPoista
 2. Onnea uusiin kuvioihin toivottavasti saan päivitetty sut lukulistalle koska aiemmin ongelmia jotka siirtyi tuonne ja sitten oon unohtanut blogien seuraukset kokonaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lisäät vaan tuon linkin :) joo muistan itsekin sen hässäkän kun piti yrittää muistaa päivittää kaikki seuraamansa.

   Poista
 3. Päivitän kirjanmerkin heti! 😊 ounou pari aamua ilman sun juttuja.. miten mä selviin :') <3

  VastaaPoista
 4. No voi hitto. Muutaman blogin lukemisen jo lopetin sen takia, kun ovat tuossa portaalissa :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti et unohda minua. Olisin tosi surullinen kun olet kuitenkin niin pitkä-aikainen lukija <3 portaalin ei pitäisi vaikuttaa, minun blogini on kuitenkin aina minun näköiseni eikä se siitä muutu :)

   Poista
  2. En usko, että muuttaisitkaan mitään. Mihin sitä nyt hyvää muuttamaan. En vaan tiedä haluanko edelleenkään tukea millään tavalla niitä ihmisiä, jotka ovat Purkkimafian(kin) takana.

   Poista
  3. Harmi että olet tuota mieltä. En ota enempää kantaa siihen asiaan, mihin luulen sinun viittaavaan. Ei kannata uskoa kaikkea mitä netissä lukee, kaikissa asioissa on monta puolta :)

   Poista
 5. Jännää! Sinne siirrytään täälläkin seuraamaan. :)

  VastaaPoista
 6. Jes, paljon onnea! ♡ Täytyy laittaa uusi linkki lukulistalle :)

  VastaaPoista
 7. Täälläkin on aamurutiinit menneet vähän sekaisin,kun ei ole ollut sun postauksia :)
  Onnea uuteen "kotiin", toivottavasti muutto sujui ongelmitta! Huomenna tullaan kylään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minuakin jännittää ja pelottaa että joku menee pieleen! Toivottavasti ei, minäkin odottelen huomista kovasti :) nähdään siellä!

   Poista
 8. Lisäsin siut lukulistalle mutta sanoo ettei url käytössä ja kun linkkiä painaa vaatii kirjautumista? Onko se käytössä vasta huomenna siis?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogi aukee huomenna klo 9. Mutta osoitteen pitäisi kyllä jo päivittyä googlen lukulistalle, Blogloviniin en sitä vielä saa.

   Poista

Kiitos kommentista <3