tiistai 2. helmikuuta 2016

Clear Jelly Stamper tähtäilyjä

Olen sanonut että kirkkaat lakat ja neonvärit toimivat pieninä palasina. En koe omiksi kynsiksi jos kynnet on lakattu pelkästään kirkkaalla värillä. Tykkään että jokainen kynsi on erilainen ja kynsissä on tosi paljon ihasteltavaa. Vielä tämä viikkoa saikkua, käsi parempi ja sehän tarkoittaa että pystyy taas tekemään kynsiä :D


P2010059.ORF

Clear Jelly Stampperit ovat nyt alennuksessa Cesarilla. Jos et ole raaskinut ostaa niin nyt viimeistään raaskit! Muistakaa katsoa uusi video Super Soft CJS:n käytöstä. Minulle Clear Jelly Stamper avasi ihan uuden maailman leimailussa. On niin mahtavaa kun tämän läpi voi tähdätä ja katsoa mihin kohti leiman iskee. 


P2010019.ORF

Minun CJS toimii aina moitteetta ja kuva tarttuu siihen aina. Kyllä minullakin on ollut vaikeuksia mm. Bundle Monsterin laattojen ja CJS:n kanssa mutta vika oli ihan liian matalakuvioisessa laatassa. Yleensä käytän Konadin tai MoYou Londonin lakkoja. Putsaan stampperin pakkausteippiin. Laattoina suosin MoYou tai Konad laattoja jotka varmiten toimivat. Nämäkin kynnet tein Konad m98 laatasta löytyvällä kuviolla.

P2010079.ORF

Lakkoina käytin OPI lakkoja; musta Who Are You Calling Bossy?!? ja lila-pinkki Purple Palazzo Pants eli Sannin ponilakka. Cesarissa on käynnissä myös suuri OPI ale josta tätä Palazzoa löytää 8 e:llä. 

P2010037.ORF

Pinkki glitter on OPI Teenage Dreamin hienompi versio eli Color Clubin Jitters. Se kuuluu Love Tahiry tuoksukokoelmaan ja tuoksu on "Bubbly Scent". Hienon tästä tekee hologlitter. Lakka peittää kolmella kerroksella eikä tämä ole jankkiintunut vaan juoksee edelleen hyvin ;D en tykännyt Teenage Dreamin rouheammasta koostumuksesta, jotenkin tämä on omiin tarkoituksiin parempi.

P2010043.ORF

Aluslakkana Essie First Base josta tulossa arvostelu. Päällyslakkana CND Vinylux Top Coat joka sopii myös normaalien kynsilakkojen päälle, ei vain Vinylux kestolakkojen kanssa. Kuivattaa supernopeasti luonnonvalossa ja sopii myös mustan leimauksen päälle. Melkein kuin pikakuivattaja, kynnet olivat viidessä minuutissa kosketuskuivat vaikka laitoin tosi paksun kerroksen. Tasoitti myös kynnen pinnan tosi nätiksi. Koristeet Cesarin niittihyrrästä ja  pinkin neontähdet jostain randomkiekosta.


P2010076.ORF

Clear Jelly Stamper / CesarsShop, saatu
OPI lakat / CesarsShop, saatu 
Color Club Love Tahiry / CesarsShop, saatu
Essie First Base / CesarsShop, saatu
CND Vinylux Top Coat / CesarsShop

Linkit eivät ole mainoslinkkejä vaan pelkästään teitä varten ;)

38 kommenttia:

 1. Ihanat kynnet!! Wau :) upeesti sopii kaikki elementit yhteen :)

  VastaaPoista
 2. On kyllä aivan älyttömän upeat. <3

  VastaaPoista
 3. Nämä kynnet saa minut viimeistään tilamaan tuon stamperin. Ihanat ovat! :)

  VastaaPoista
 4. Ompa kauniit kynnet, ihanasti kaikki sopii yhteen! :)

  VastaaPoista
 5. On kylla taas niin kivat kynnet, etta! :)

  VastaaPoista
 6. Mulla on vielä tottuttelemista sen kanssa mutta uskon kyllä saavani siitä yliotteen :D Toi keskisormi on huumaava <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marina :) CJS on hiukan erilainen mutta mulle se ainakin on hyvä. Juuri siksi että siihen tarttuu hyvin ja vihdoinkin kohdistettavat kuviot onnistuvat...

   Poista
 7. Mahtavat! Oon nyt tuijotellut näitä keväisempiä lakkojen sävyjä monelta kanavalta, (minä ikuinen tummien ja maanläheisten sävyjen ystävä)mutta tää oli kyllä viimeinen niitti :D Pakko kaivaa jotain hemppislakkaa esille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heheh :D minäkin yllätän itseni välillä hempeilemässä...mutta aina pitää olla vähän mustaa jottei nyt ihan poistuta mukavuusalueelta!

   Poista
 8. Upea kokonaisuus ja kaikki elementit sopivat hienosti keskenään yhteen :)!

  VastaaPoista
 9. Nää on kyllä upeat! Todella taidokkaasti oot kasannut tän kokonaisuuden, ei voi kuin ihastella ♥♥

  VastaaPoista
 10. Nää on kivat! Ihana toi CC:n kiltsu!

  VastaaPoista
 11. Minä taas tosi myöhässä kommentoimassa! Mutta nämä on ihanat kynnet! Todella onnistunut yhdistelmä! Mä ajattelin, että kokeilen mun Clear Jellyjä viikonloppuna, niin katsotaan mitä tulee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se mitään! Kiva kun kommentoit :) kiitos, kerrohan sitten mitä tykkäät ;)

   Poista

Kiitos kommentista <3