maanantai 1. helmikuuta 2016

MoYou White Knight

Testaan tänään CesarsShopista saamaani MoYou Londonin valkeaa leimauslakkaa. Ainakin mili kyselit millaista tämä on. Voin sanoa että tykkäisit tästä! Suosittelen hankkimaan, musta ja valkea myy varmasti ensimmäisenä loppuun. Ostakaa kun tätä vielä on.

P1300018.ORF

P1260004.ORF

White Knight on pigmenttinen valkea leimauslakka. Paksua ja täyteläistä. Hyvin riittoisaa, kerrallaan ei tarvita montaa "suditusta". Tämä erottuu hyvin kynsilakan päältä. Pullon koko on 9 ml ja hinta on 7,90 e.

MoYou Londonin leimauslakat eivät ole niin ohuita kuin esim. Konadin ja MoYou Nailsin leimauslakat. Näitä ei tarvitse laittaa niin paljoa joten nämä ovat riittoisampia pitkällä tähtäimellä. Kuvion täyttämiseen ei tarvitse niin paljoa lakkaa. MoYou Londonin leimauslakoissa on hyvä suti jolla lakkaa tulee kerrallaan hyvä määrä ja kuvio täyttyy helposti. MOYou Londonin leimauslakat sopivat myös kynsilakoiksi toisinkuin muut käyttämäni leimauslakat. Nämä myös erottuvat mustan päällä poikkeuksellisen hyvin, kiitos runsaan pigmentin. 


P1260012.ORF

Olen käyttänyt viime aikoina Konadin kaksipäistä leimasinta. Kyllä Konadin leimasin on se ainoa oikea vaikka on noita löllöjä ja Clear Jelly Stamppereita. Tällä onnistuu aina ja pienempien kuvioiden tähtäys on helppoa. MoYoun valkea leimauslakka toimi kyllä sikahyvin Konadin leimasimen kanssa ja leimaus oli niin kivaa pitkästä aikaa. Konadin välineet oli ensimmäisiä käyttämiäni ja minusta Konad on paras merkki leimauksessa. Laatat ja leimasimet ei töki ikinä, värilakoissa on vähän eroja. 

Tein tälläiset rinsessakynnet Grace lakalla. Picture Polishin Grace on vaaleanpunainen unelma, niin kaunis lakka! Vaikka en enää hirmuisasti pinkeistä välitä niin tälle on aina paikka sydämessäni. Se on niin kaunis lakka. En hankkinut Bardotia koska omistan jo tämän. Grace peittää 2-3 kerroksella vähän kynsien pituudesta riippuen. Sävy on neutraali vaaleanpunainen hologrammisella shimmerillä. 


P1300013.ORF


Gracen kaveriksi käyvät kaikenlaiset koristelut. Kukat, perhoset, glitterit tai leimaukset. Minulla oli ystävänpäivä mielessä kun tein näitä Ostin jsokus ajat sitten Bundle Monsteri tatskalaatan jossaon LOVE ja HATE tatskakuviot. BM-426 on laatan numero tarkemmin. Laatta toimii ihan moitteetta. Leimasin LOVE kirjaimet kynsiin ja glitterlakaksi Platinum Record. 

P1260007.ORF

P1300008.ORF


Olen kehunut Platinum Recordsia tosi monesti mutta kerronpa vielä. Se on kirkkaalla pohjalla oleva hopeaglitter. Glitterit ovat pienempiä ja isompia. Minulla on ollut tämä lakka monta vuotta ja olen käyttänyt sitä tosi paljon tälläisessä tarkoituksessa. 

P1300029.ORF

Kokeilin levittääkö CND Super Shiney leimoja. Ei sotkenut ainakaan valkoista. Tietysti pitää vähän varoa mutta. Voiko MoYoun leimauslakka olla toisenlaista, voisiko olla ettei se leviä niin helposti päällyslakalla? Nämä ovat vain minun ajatuksiani, asiaa täytyisi testata enemmän ;) Super Shiney on ihana, lähes peilimäisesti heijastava ja todella, todella kirkkaan kiiltävä kynnellä. Tykkään. Kuivuu myös älyttömän nopeasti vaikkei ole pikakuivattaja. 


P1300042.ORF

P1260026.ORF

piCture pOlish Grace / CesarsShop, saatu
MoYou London White Knight / CesarsShop, saatu
Konad kaksipäinen leimasin / CesarsShop, saatu
Color Club Platinum Record / CesarsShop, saatu
CND Super Shiney Top Coat / CesarsShop, saatu

P1300036.ORF

ps. CesarsShopin linkit eivät ole mitään mainoslinkkejä. Niiden klikkaamisesta tai niiden kautta ostamisesta ei ole minulle mitään hyötyä, ne ovat ihan vain teitä varten.

21 kommenttia:

 1. Ihanat <3
  En heti älynnyt että siinä luki love.. ;) grace on paras vaaleanpunainen :)

  VastaaPoista
 2. Upeat kynnet ja kyllä tuo Grace on upea - pohdin viimeksi jo sen tilaamista, mutta jätin kuitenkin ottamatta, nyt kyllä pohdituttaa pitäisi jälleen tilaus Cesarsshopiin tehdä :D (Paitsi jos ensi viikolla osaan sinne suunnistaa kun Helsinkiin olen menossa niin sittenhän tuota voisi paikanpäällä ihailla ja viedä kassan kautta kotiin.. :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Grace on niin ihana, se pitää omistaa! Yksi hienoimpia PP lakkoja :) ei ole liian hempeä muttei liian värikäs :)

   Poista
 3. Ihana Grace ja ihana lakkaus muutoinkin <333

  VastaaPoista
 4. Kiva että toimii, pitää sellainen hommata. Clear jelly ei edelleenkään toimi, missään laatassa....yäääää!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän pitäisi yhdessä testata sitä. Oletko skrapannut vanhalla kanta-asiakaskortilla? Testannut eri lakkoja ja eri laattoja ja putsannut pakkausteippiin? Varmaan olet. Mutta on se tökkinyt mullakin ja olen vaihtanut laattaa/leimauslakkaa. Sitten se toimii ihan moitteetta ja siihen tarttuu aina heti :)

   Poista
  2. Oon. Enimmäkseen syytän Enchanted laattaa , mutta muissakaan ei toimi , ei millään lakoilla eikä poistosysteemeillä.

   Poista
  3. Kokeile Konadin laattaa ja Konadin mustaa/valkeaa lakkaa? Niillä pitäisi toimia satavarmasti. Asia vaivaa minua, haluan kokeilla sitä sinun stampperia :D

   Poista
 5. Grace on kyllä kaunis ja tykkään noista koristeluista. Ei mitään ylihempeää vaan kauniita isoja kirjaimia =) JOku kaunis päivä mä vielä hankin Gracen itselleni =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Grace on hankkimisen arvoinen :) minäkin tykkäsin näistä isoista kirjaimista, pitää tehdä HATE -kynnetkin :)

   Poista
 6. Voi hellanlettas miten ihanat! Oikeat prinsessakynnet toden totta, ja hyvin sopii tähän ystävänpäivän alle tällainen lakkaus ♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ystävänpäivä oli vähän mielessä näitä tehdessä :)

   Poista
 7. Grace on kyllä sulaa rakkautta, niin kaunis ja eteerinen lakka! Valkoiset leimaukset näyttää tosi hienoilta ja tarkkarajaisilta, vois kyllä laittaa tämän MYL:n leimauslakan tilaukseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin pigmenttinen valkea leimalakka, ostaisin kyllä itsekin kun oli näin toimivaa :)

   Poista

Kiitos kommentista <3