perjantai 19. helmikuuta 2016

Mattaa ja vähän blingiä

Minulla on yksi ihana mattalakka. Mutta se on itse piru käyttää! Järkyttävä levittää ja lohkeilee kärjistä pois viimeistään seuraavana päivänä. Siksi tämä pullo ei olekaan paljoa vajunut mutta en ole hennonut lakasta kuitenkaan luopua.

OPI Lincold Park After Dark on ikivanha OPI mattalakka. Jokainen jolla näitä lakkoja on, tietää miten huonoja ne ovat levittymään. Eivät tartu mitenkään ja menevät hirveille kaljuläikille. Mutta nyt. Nyt minulla on Essie First Base aluslakka joka auttaa tähän ongelmaan.

P2020053.ORF

OPI mattalakka levittyi siististi. Se ei mennyt yhtään kaljuksi vaan ensimmäinen kerros peitti hyvin. Olin hämmästynyt mutta iloinen; First Base on niin hyvä aluslakka kuin kehutaan!! Se antaa täydellisen tarttumapinnan eikä kynsilakka temppuile sen päällä yhtään. 
Lincolniin jää hieman epätasaisuutta mutta se johtuu siitä että lakka on korkattu vuonna 2009. Ja näissä ei uutenakaan tainnut olla ihan maailman täydellisin koostumus. OPI mattalakka ei kestä yhtään käsivoidetta vaan menee heti satiiniksi. Tosi hankala siivota kynsinauhoja asetonilla ja yrittää laittaa käsivoidetta ennen kuvausta ;)


P2020047.ORF

Mutta hieno lakka on ja mattakynnet ovat aina niin sykähdyttävän upeat. Nimettömässä Color Club New-trial. Mietin hetken minkä värinen nude sopisi Lincolnin kanssa. Päädyin hennon vaaleanpunaiseen. Laitoin vielä timskuja ja CND Vinylux Weekly päällyslakan, olen nyt ihastunut käyttämään sitä. On niin paksua että kuorruttaa hyvin koristeet. Kuivuu ihan päivänvalossa eikä tarvitse uunia.


P2020067.ORF

Käytetyt tuotteet:
Essie First Base / CesarsShop, saatu
Color Club New-trail / CesarsShop, saatu
CND Vinylux Weekly Top Coat / CesarsShop, saatu
OPI Matte Lincoln Park After Dark


P2020036.ORF

Mattalakat. Mitä mieltä? Oletteko näistä yhtä intona kuin tekstuureista?

ps. Arvatkaa miten monta päivää OPI mattalakka pysyi First Basen päällä? 

20 kommenttia:

 1. Oi wau, todella kaunis yhdistelmä! ♥ Tosi hyvä myös tietää, että tuosta First Basesta on noin paljon apua :)

  Ja olisiko pysynyt kaksi päivää? En osaa kuvitella että pitäisit samaa lakkausta sen pidempään :D

  VastaaPoista
 2. Itselläni on useammankin kerran mennyt mattalakkojen kanssa hermot, joten olen todennut etteivät ole mun juttu :D

  Heitän veikkaukseksi kolme päivää? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kolme päivää on oikein :) levittyykö ne huonosti vai ei pysy sulla?

   Poista
 3. On kylla tosi kiva kombo! :) Taytyis kylla kaivaa mattalakkoja useammin kayttoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kata :) mattalakat ovat ihania mutta joskus vähän unholassa mullakin..

   Poista
 4. Onhan se ihana lakka, ymmärrän, ettet raaskin heittää menemään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enkä ainakaan nyt kun sain alle kunnollisen aluslakan :)

   Poista
 5. Just tajusin, etä kommentoin aina vaan kaikkia epäoleellisuuksia enkä lakkauksia juuri koskaan. Koitan "parantaa tapani":) Yleensä sun lakkaukset on aina tosi nättejä ja musta tuntuisi vähän typerältä kommentoida jokaiseen, että nätti lakkaus:D.

  Mutta tämä on kyllä nätti! Henkilökohtaisesti en oikein tykkää, että kaikki kynnet ovat täysin erilaisia (tiedän sinun tykkäävän). Tulee jotenkin levoton vaikutelma, vaikka on niitä kaikista kivoin väkertää silti:). Tässä on tosi harmooninen yhdistelmä.

  Essien first base lienee ensimmäinen ikinä hankkimani jonkun oikean merkin aluslakka. Nyt ei ole sitä pitkään aikaan ollut, mutta muistelen tykänneeni. Jättää sellaisen hieman jopa tahmean pinnan, jolle värilakka tarttuu helposti ja levittyy hyvin. Ei käy kyllä yksinään.

  Mulla on O.P.I.n Gwen Stefani kokoelman 4 in the morning, joka on hiukka samanlainen. Lienee tosin määritelmältään satiini. Tiedä sitten, mikä satiinin ja matan virallinen ero on? Se ainakin käyttäytyy muistaakseni tosi hyvin...
  -Tiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun kommentoit lakkauksia, kiitos! Mutta sinä olet jäänyt mieleen Tiiana joka jättää pitkiä, mietittyjä kommentteja. Minunkin pitää aina pohtia mitä minä vastaan. Minusta on mahtavaa kun kommentoijia on erilaisia. Jotkut kommentoivat usein ja lyhyesti, toiset harvemmin ja pitkästi. Ihan huippua että teitä on erilaisia. Pakko tunnustaa että jos minulle tulisi kymmeniä pitkiä kommentteja joka päivä ( kuten isommille blogeille ) , en välttämättä ehtisi vastata kaikkiin ja se olisi kurjaa. Kiitos siis kaikille, oli kommentti millainen hyvänsä :) oikeastaan kynsikuviin kuuluukin kommentoida "nätti lakkaus" eikä aina enempää. Itsekin syyllistyn tähän ;)

   Satiini on kiiltävämpi tai shimmerisempi, matta on ihan matta, sellainen elottoman näköinen. 4 in the morning on ihana lakka <3 matta- ja satiinilakat ovat muuten vähän poikkeuksia että niitä en yleensä koristele vaan ne ovat ihanampia sellaisenaan ;)

   Poista
 6. "Nätti lakkaus" tmv. kommentit on varmaan paljon lähempänä sellaista sometykkäys-kulttuuria ja pitemmät mietityt kommentit sitten... en mä tiedä, melkein etanapostia;D No ehkei ihan kuitenkaan. Mä olen työkseni kyllä ihan näppärä tietotekniikkaosaaja, mutta taas vapaa-ajalla teen mielummin jotain muuta. En juurikaan käytä somea, en omista älypuhelinta, soitan ihmisille jne. Tosi vanhanaikainen siis:) Siksi ehkä mulle on vieraampaa ja merkityksettömämpää sellainen pelkkä tykkäily.

  Luen vain ihan paria/muutamaa blogia (poislukien tiede- ymv julkaisut, joita taas seuraan ihan puhtaasta mielenkiinnosta asiasisältöä kohtaan) ja ne ovat kaikki sellaisia, joiden pitäjästä tulee positiivinen fiilis. Seurailen tavallaan senkin takia, että minua kiinnostaa myös mitä sille ihmiselle kuuluu. Jonkin asteinen stalkkeri siis?! No ei nyt sentään.

  Mun mielestä on ihan äärimmäisen hienoa ja kunnioitettavaa, että vastaat kommentteihin. Ensiluokkaista huomiointia lukijoita kohtaan ja vuorovaikutusta. Vähän kummastuttavat sellaiset bloggaajat, jotka eivät ikinä vastaa lukijoilleen, koska tuskin kukaan kuitenkaan julkaisee mitään ilman taka-ajatusta siitä, että julkaisulla olisi jonkinlainen yleisö.

  Saatoin ehkä tilata uusia lakkoja sekä Cesarin, että MiMaxin tarjouksista viime yönä töissä. Syytän valvomista, enkä muista enää yhään, mitä tuli haalittua:) Tosi hyödyllistä, etenkin kun on juuri katkaissut kaksi kynttä niin, että veri lentää. Ei paljon huvita lakata.

  -Tiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä taas olen hyvinkin some-ihminen joten tykkäily ja kännykällä lyhyt kommentointi on tuttua. Kun olen koneella ( nytkin ) niin on helpompi kirjoittaa pidempi kommentti.
   Kiva kun stalkkaat ;D huomenna kannattaa piipahtaa kylässä yhdeksältä niin ei mene mitään ohi ;) tykkäisin kirjoitella enemmän itsestäni mutta joskus se on hankalaa kun ei keksi mitä. Lifestyle lauantait ovat vähän avittaneet keksimään aiheita itsestäni.
   Minusta kommunikointi lukijoiden kanssa kuuluu tähän hommaan. Blogissa, sekä some kanavilla. Haluan myös tietää aina mitä mieltä ollaan ja tosi paljon juttuideoita saan teiltäkin. Minä itse oudoksun jos bloggaaja ei vastaa mutta en jätä vastaisuudessakaan kommentoimatta, oletan että toki hän kommentit lukee. Karkkipäivässä on tosi mielenkiintoinen kommenttiboxi, siellä sikiää ihan pitkiä keskusteluja :)
   Voi ei...minä lyhensin aamulla kun pelottaa että haavereita sattuu. Mutta uuden kivat ostokset piristävät ja ehkä motivoivat kasvattamaan kynsiä lakkauskuntoon :)

   Poista
 7. Nämä on niin kauniit! En ehtinyt eilen kommentoimaan joten piti tulla ihailemaan näitä vielä uudestaan :)

  VastaaPoista
 8. Matta ja pinkit näyttää hyvältä yhdessä <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3