tiistai 16. helmikuuta 2016

Essie First Base aluslakka

Olen pitkään halunnut kokeilla Essien First Base aluslakkaa. Nyt sain sen testiin CesarsShopista. Vaihdoin omaani suomisudin ja nyt aluslakka lähentelee täydellisyyttä. Cesarin Essieissä on ohuempi suti joten jos tykkää leveästä suomisudista niin kandee vaihtaa ;)
Essie First Base on aluslakka ilman hoitavaa ominaisuutta. Se on vain aluslakka. Mutta ei ole ihan sama mitä aluslakkaa käyttää jos haluaa lakkauksen kestävän. Myöskään kirkas lakka ei ole sama asia kuin aluslakka!First Basen tehtävä on antaa hyvä pohjustus värilakalle. Aluslakan ainesosat auttavat sitomaan värilakkaa kynnen pintaan, mikä suojaa värin kestoa. Näin manikyyrisi myös kestää pidempänä eikä ala lohkeilemaan pois ennenaikojaan. First Base myös estää kynsilakkaa värjäämästä kynnen pintaa.


First Base sopii kaikenlaisille kynsille. Suosittelen käyttämään kaksi kerrosta helposti värjäävien lakkojen ( sinisten ja vihreiden ) kanssa. Itse käytän kynnellä yhtä kerrosta Trind Nail Repairia jonka päälle laitan yhden kerroksen First Basea. First Base kuivuu salamannopeasti. Voit aloittaa lakkaamisen lähes heti eikä aluslakan kuivumista tarvitse odotella. Yhdellä Essien suomisudillisella saan lakattua kaikki käden viisi kynttä eikä välillä tarvitse dipata lisää lakkaa pullosta! Uskallanko väittää että suomisuti säästää lakkaa?


Tämä aluslakka tavoittelee täydellisyyttä. En keksi tästä mitään moitittavaa. First Basen kanssa kynsilakka levittyy hirmu hyvin ja tuntuu pysyvän pidempään hyvänä. Olen tykännyt hirmuisasti heti ensikäytöstä ja voin vain suositella tätä kaikille! 

Essie First Basea voi ostaa CesarsShopista hintaan 12,90 e.

Oletko sinä kokeillut tassuihisi First Basea?

24 kommenttia:

 1. Täysin samaa mieltä! Käytän tätä samalla tavalla :) alle hoitava lakka sit tämä ja vasta sitten värilakka.
  Hyvä hintalaatu suhde.

  VastaaPoista
 2. Muutama pullo tullut jo käytettyä ja aina ostan lisää. :)

  VastaaPoista
 3. Mulla menossa toinen pottu kyseistä kamaa, tykkään tosi paljon! Ei meinannut lukemisesta tulla mitään kun noi söpöt kissan toffelit häiritsi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän elukoilla on kaikilla niin söpöt töppöset ❤️

   Poista
 4. En ole kokeillut. Käytän tosi harvoin lakkojen alla mitään. Paitsi keltaisten on pakko laittaa, koska värjäävät niin paljon. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistelen että sinä et käytä aluslakkaa :) minun on pakko, lakat värjää niin paljon ja haluan suojata kynttä.

   Poista
 5. First base on mun lempialuslakka, mulla tulee useasta muusta aluslakasta kuplia, mutta ei tästä. Oon kohta pullollisen käyttänyt ja aion hankkia kyllä lisää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on niin ohutta, ainakin alkuvaiheessa että ei tule kuplia :)

   Poista
 6. Mulla on nyt toinen pullo menossa tuota First Basea, tykkään tosi paljon. Käytin aiemmin Ginan aluslakkaa, mutta tätä käyttämällä saan lakkauksen kestämään hyvänä huomattavasti pidempään. :) Mä oon ostanut omani tarjouksista Cittarista, juuri sen suomisudin vuoksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomasin mattalakkojen kanssa että First Base saa pysymään ne paljon paremmin kynsillä :) on se vaan hyvä <3

   Poista
 7. Voi että miten suloisia pikkukäpälöitä <3 Kissojen anturat ovat vielä NIIIIN pehmoiset :3

  Essien First basen voisin ottaa kokeiluun, kun tuosta Essencen aluslakka loppuu. Essie nimittäin helpommin saatavilla täällä päin, vaikka hinnassa sitten onkin eroa näiden kahden E:n välillä :) Ja suomisutihan sen olla pitää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissan päpälät on niin <3 <3 Hippukin antaa hivellä tassujaan eikä enää pelkää että ne rupeavat leikkaamaan kynsiä ;D on kahden E:n välillä kyllä hintaeroa mutta tykkään enemmän Essiestä merkkinä. Essencellä on hyviä juttuja mutta Essie on laadukkaampi merkki mun mielestä :)

   Poista
 8. Miten ihmeessä lakka jossa on formaldehydiä ja tolueenia voi olla hoitava?!

  On näitä 'isoja' arvostettuja merkkejä, jotka eivät ole 3-free tai 5-free, mutta kukaan ei tunnu huomaavan. Essie on yksi, Seche Vite on toinen, ei se sana 'hoitava' auta yhtään mitään, jos mukana on kellastuttavia tai kynttä haurastuttavia kemikaaleja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Essien First Base ei ole hoitava, jos sitä tarkoitat. Eikä se sisällä formaldehydiä eikä tolueenia. Essie on 3-free merkki ja kaikki kokeilemani Essien aluslakat ovat laadukkaita.
   Formaldehydi aluslakassa sitoo kynnen liuskoittuvia osia yhteen jolloin kynnet vahvistuvat. Käytän Trind Nail Repairia aluslakkana estämässä liuskoittumia :) se on ainut aluslakka juurikin formaldehydin ansiosta joka pitää kynteni pitkinä. Rinnalla käytän muita aluslakkoja jotka sitten hoitavat kynttä eivätkä sisällä pahimpia myrkkyjä :)

   Poista
 9. Mulla taitaa olla tätä , ainakin se on saman väristä. Se tekee joidenkin lakkojen kanssa sellaisen diilin että koko lakkaus irtoaa yhdellä nykäisyllä kuin glitter aluslakat =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voihan kökkö :/ mulla tapahtuu noin jos on jäänyt vaikka öljyä kynnelle.

   Poista
 10. First Base on ollut mun suosikkialuslakkani jo pitkään, en keksi siitä mitään pahaa sanottavaa. Ja ihania tassuja kuvissa :). Varsinkin kissan polkuanturat aiheuttaa mussa heti "iih miten söpöä!" -reaktion.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. First Base jäi kyllä minunkin suosikki aluslakaksi :) jopa parempaa kuin G&G Stuck On You.

   Poista
 11. First Base on aivan verraton! Olen monta vuotta vannonut sen nimeen. Onpa kiva että se toimii myös sulla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toimii, tykkään tästä todellakin. Oli jo aikakin kokeilla ;)

   Poista

Kiitos kommentista <3