sunnuntai 28. helmikuuta 2016

Let Me Bayou A Drink

OPI kevätkokoelma on nimeltään New Orleans. Kokonaisuus on taas niin keväinen että. Sama värimaailma toistuu vuosittain mutta lakoissa on aina pientä eroa. OPI lakat ovat aina laadukkaita ja haluan ostaa yhden-kaksi lakkaa kokoelmastaan. Tämän kokoelman helmi on Let Me Bayou A Drink.

P2150025.ORF

P2150050.ORF

Helmenhohtoinen, viileä vaaleanpunainen. Lakassa on hentoa hopeista shimmeriä joten tämä oikein vaati hopeiset koristelut itselleen. Lakka vaatii pitkillä kynsillä kolme kerrosta mutta lyhyet selviävät kahdella. Kuivuu nopsasti ja levittyy hyvin.

Jos tykkää ylivaaleista vaaleanpunaisista tai hyvin kylmän värisistä lakoista niin tämä! Päivänvalossa tämä hohkaa niin kylmää että oli tosi jännän näköinen. Sopii hyvin talven keskelle vaikka periaatteessa on kevätlakka :)

P2150004.ORF

Leimauslaatta on Born Pretty Storen BP - L008. Loistava laatta kukkakuvioiden ystäville. Leimauslakkana Color Club On The Rocks. Leimasin piCture pOlishin Jelly leimasimella. On se vaan loistava! Mutta ei mullakaan tartu siihen aina heti, sitä pitää putsata vaateharjalla niin pitkään että alkaa tarttumaan.

P2150003.ORF

BP- L008 / Born Pretty Store, saatu
piCture pOlish Jelly Stamper Kit / CesarsShop, saatu
Color Club On The Rocks / CesarsShop, saatu
OPI New Orleans kokoelma / CesarsShop, saatu

17 kommenttia:

 1. oi miten hempeät <3 tuo leimalaatta on yksi lemppareista ja varsinkin tuo kuvio !

  VastaaPoista
 2. Ihanat hemppikset <3
  Olisko vähän samaa china glazen wanderlustin kanssa?

  VastaaPoista
 3. Kiitos kovasti :) tästä leimakuviosta tuli minunkin lemppareita!

  VastaaPoista
 4. Kiitos :) tämä on Wanderlustia kylmempi.

  VastaaPoista
 5. Ihastuttavat, tän vuoden toinen Pantone sävy Rose Quartz. Tässä kokoelmassa olisi kuulemma se toinenkin, Serenity sävy eli sininen. Onko sulla sitä? Tee Pantone kynnet!
  http://www.pantone.com/color-of-the-year-2016

  VastaaPoista
 6. Ihana vaaleapinkki sävy, just muodikas tänä keväänä. <3

  VastaaPoista
 7. Ei ole sitä. Halusin tästä kokoelmasta nyt vain tämän :) mietin Pantone -kynsiä, toisaalta en jotenkin tykkää niistä väreistä koska mulla on nyt tosi tumma kausi menossa. Mutta laitan harkintaan jos inspiraatio iskee ;)

  VastaaPoista
 8. Minä en ilmeisesti ole muodikas ;) nätti väri kyllä mutten käyttäisi koko ajan :D

  VastaaPoista
 9. Suloinen OPI, hopeiset leimaukset sopii tän kanssa tosi makeasti :).

  VastaaPoista
 10. Onpas ihanan keväiset kynnet! :)

  Muistelen, että joskus käytit geelilakkausta kynsilakan alla vahvistamassa. Teitkö lakkauksen itse ja mitä uunia ja geelilakkoja käytät? Tai olisiko sulla suositella jotain hyvää, mutta suht edullista uunia (uv vai led?) ja lakkoja? :)

  VastaaPoista
 11. Hopeiset leimat oli ihan täydelliset tähän :)

  VastaaPoista
 12. No niin nyt ehdin pohtia vastaustani enemmän :) käytin kyllä joitakin vuosia sitten. Sain tarvikkeet Cesarista. Käytin silloin Color Clubin geelilakkoja mutta nyt ne on korvattu Kagan geelilakoilla jotka ovatkin paljon parempia. Eivät valu ja ovat helppoja käyttää. Hinta-laatusuhde niissä on paras kaikista kokeilemistani.

  http://www.cesarsshop.fi/epages/cesarsshop.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/2015052705/Categories/Tuotemerkit/Kaga

  Ehdottomasti halvin on ottaa aloituspaketti joka sisältää kaiken:

  http://www.cesarsshop.fi/epages/cesarsshop.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/2015052705/Categories/Tuotemerkit/Kaga/Aloituspaketit

  Toivottavasti minusta oli apua :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3