maanantai 15. helmikuuta 2016

Lumene Gloss & Care tuotesarja: Aluslakat

Lumene on suomalaisille varmasti se tutuin kotimainen kosmetiikkamerkki. Lumene tunnetaan ihonhoitotuotteistaan, värikosmetiiikasta ja laajasta valikoimasta kynsienhoitotuotteista värilakkoihin. Lumene on minulle tuttu merkki ylä-asteelta lähtien. Silloin alettiin meikkaamaan ja lakkaamaan kynsiä. En muista käytinkö alus- ja päällyslakkoja mutta Lumenen värilakat ovat jääneet mieleen. Tykkäsin ajankohtaisista, vaihtuvista kausisävyistä. Muistan pastellin värit, siihen aikaan ne olivat muotia. Pullo oli pieni ja korkki pyöreä sininen. Kyllä Lumene on sitten nostalginen merkki!

Haluan suosia kotimaisia merkkejä. Lumene on suomalainen merkki ja tuotteet valmistetaan suomessa, paitsi kynsilakat valmistaa luotettava alihankkija. Lumenella ei ole suomessa vaadittavaa teknologiaa kynsilakkojen valmistukseen. Kuka muistaa niitä vanhoja Lumenen pulloja? Pieni ja pyöreä pullo, jossain vaiheessa iso ja pitkula? Tänään esittelen Lumenen aluslakat. Lumenen valikoimassa on neljä erilaista aluslakkaa. Kaikkien pullokoko on 5 ml ja hinta 6,90 e.  Lakat ovat hypoallergisia eivätkä sisällä formaldehydiä.

Nail Strengthener Kuiville ja hauraille kynsille
Kynnenvahvistaja auttaa parantamaan kynnen kuntoa ja ehkäisemään heikkojen, kuivien kynsien katkeilua. Sisältää kosteuttavan öljy/vitamiiniyhdisteen, joka keratiinia vahvistamalla auttaa ehkäisemään kynttä ennenaikaiselta vanhenemiselta sekä katkeilemiselta. Vettähylkivä pinta ja uv-suoja. 
Kynnenvahvistajan rinnalla kannattaa käyttää kynsiöljyä jonka kanssa kynsistä on mahdollista saada vahvat ja hyväkuntoiset. Ainakin minun kynteni pitivät tästä aluslakasta, ei ole kuivuudesta johtuvia halkeiluja. Jos haluaa käyttää kuurina, käyttö kannattaa aloittaa hyvissä ajoin syksyllä, ennen pakkasia. Talven ajan kynsiä hoidetaan päivittäin Lumenen Kynsinauhavoiteella. Riippuen omien kynsien tarpeista, CC-aluslakka on hyvä tämän rinnalle koska se ei koveta.


Repairing Base Coat Heikoille ja liuskoittuville kynsille
Kynnenkorjaaja joka on tarkoitettu perisuomalaiselle kynsilaadulle. Tukee kynnen normaalia kasvua. Muodostaa kynnelle vettähylkivän, suojaavan ja vahvistavan kerroksen, joka auttaa säilyttämään kynnen normaalin kosteustasapainon ja joustavuuden, ja auttaa näin ehkäisemään liuskoittumista. Geelimäinen koostumus joka sisältää karpalon siemenöljyä. 
Nyt on ollut paljon puhetta kosteuttavista aluslakoista. Tämä ei ole kovettava lakka joten jos yhden aluslakan haluaa heikkokuntoisille kynsille niin tämä. Joskus kynnenkovettaja saattaa kovettaa kynnen liian kovaksi, etenkin jos unohtaa kosteuttamisen. Repairing Base Coatin kanssa ei ole huolta koska se ei koveta liiaksi. Geelimäinen koostumus on tosi hyvä, värilakka levittyy hyvin tämän päälle! Tällä saa huolitellut kynnet jos ei käytä värilakkaa.


P1210103.ORF

CC Nail Concealer Peiteväri kynsille
CC-lakka kynsille! Tarvitseeko kynsi oman CC-tuotteen? Lumenen mukaan kyllä :) Monikäyttöinen tuote jolla on monta ominaisuutta. Tasoittaa kynnen pinta luonnollisen kauniiksi häivyttäen virheitä, suojata kynttä aluslakan tavoin ja tehdä pinnasta luonnollisen kaunis.
Antaa kynsillesi suojaavan pinnan jos et halua käyttää värilakkaa tai et halua kynsiesi näyttävän lakatuilta. Käytä 1-2 kerrosta, lopputulos on silti luonnollinen. Ihanaa kun tämä ei raidoitu vaan kirkastaa kynnen pintaa! Hyvä aluslakka jonka päälle kynsilakka levittyy kauniisti. Your Nails But Better -lakka!


P2060070.ORF

3-in-1 Nail Ridge Filler Uurteisille kynsille
Kynttä tasoittava aluslakka on tarkoitettu täyttämään virheitä ja peittämään uurteista kynnen pintaa. Mineraalipitoinen koostumus, sisältää suomalaista karpalon siemenöljyä. Hillitty nudesävy sekä himmeä satiinipinta tehostavat optista vaikutusta, värilakkaus levittyy tasaisemmin ja lopputulos on sileämpi ja huoliteltu. 
Näistä kahdesta tämä on hiukan vaaleamman värinen kuin CC. Pidin tästä aluslakasta kun se tuntui monikäyttöiseltä ja sopi monien lakkojen alle. Jos käytti tätä yksinään, se oli nätin ja luonnollisen värinen. Värilakka levittyi hyvin tämän päälle. CC:n kanssa nämä kuitenkin olivat erilaisia, tämä sopii hyvin iäkkäämmille kynsille jotka kaipaavat tasoitusta.

P1210093.ORF

Keskiviikkona on luvassa postauksen toinen osa jossa kerron Lumenen päällyslakoista ja muista Gloss & Care tuotesarjan tuotteista :)


Millaisia kokemuksia teillä on Lumenen aluslakoista? Tarvitseeko kynsikin oman CC-tuotteensa?

18 kommenttia:

 1. Näistä olen kokeillut tuota repairia joka oli kyllä hyvä. Pullo vaan loppui nopeaan. Cc:tä en ole kokeillut. Varmaan sopii sellaisille jotka eivät käytä värilakkaa. Turhahan tuohon on päälle lakata?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. CC sopii pelkäksi lakaksi mutta voi käyttää aluslakkana. Sillä ei kuitenkaan ole ns.hoitavaa/kovettavaa ominaisuutta, se vain suojaa kynttä. Hyvä valinta jos haluaa nudelakan joka sopii pelkästään käytettäväksi mutta myös aluslakaksi jos joskus lakkailee :)

   Poista
 2. Tykkään todella paljon tuosta CC lakasta ja on niitä jo toinen pullo menossa. On mukavaa miten peittää kynsieni virheet ja muutenkin sävykin on makuuni ihana. Noista muista en edes ole kuullut, täytyypä mennä kauppaan tutkimaan.

  Mukavaa uutta viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ^Käytätkö sinä CC:tä aluslakkana vai tavallaan värilakkana? Minä olen käyttänyt aluslakkana koska aina laitan kuitenkin värilakan.
   Mukavaa viikkoa ❤️

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Se olisi sullekin hyvä jos ei koko ajan ehdi lakkailla ;) on kynsillä jotain suojaa jos käsiä peset usein vauvan kanssa.

   Poista
 4. Mä oon aina tykännyt Lumenen lakoista, mutta olen kokeillut pelkästään värilakkoja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lumenen värilakat ovat kivoja, etenkin ne satiini- ja mattalakat :)

   Poista
 5. Nail Strengthener ja cc herätti minun mielenkiinnon. CC kuitenkin sitten kun palaan töihin kun meillä ei saa lakkoja töissä käyttää :/

  VastaaPoista
 6. Tuo CC on nimenomaan "your nails but better" - sopiva juuri sellaisille kausille, kun ei jaksa miettiä miten lakkaus kestää viikon puuhat (lakkauksen vaihtoväli tuppaa mulla joskus venähtämään aika rankasti). Värilakoissa on se huono, että kun alkaa vaikka kynnen kärjet pilkistämään vaikka ei muuten lohkeilisikaan, sen huomaa heti. Tämän kanssa pääsee helpommalla. Sen lisäksi on tullut käyteltyä myös aluslakkana, etenkin vaaleiden lakkojen kanssa kätevä kun tasoittaa sitä oman kynnen sävyä pohjalle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Värilakassa kärkikuluma näkyy tosi helposti mutta näin vaaleassa ei. Ja vaikka paikkaisi kärkeä, sekään ei näy kun CC on niin huolettoman väristä :)

   Poista
 7. Mulla on tuota Repairing Base Coatia toinen pullo menossa. Se ei kyllä oo mun kynsien liuskottumiin kauheana vaikuttanu, mutta ei kyllä lisännytkään niitä. Aluslakkana kyllä hyvä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinähän ei ole formaldehydeä jota on esim. Trind Nail Repairissa jota käytän liuskoittumisen ehkäisyyn. Mutta minäkään en halua käyttää sitä koko ajan, haluan että muina päivinä kynnet saavat hengittää ja näihin päiviin Lumenen aluslakat ovat hyviä :) ylläpitävät kynsien kuntoa.

   Poista
 8. Äitillä on ollut parikin eri versiota, muttei tykännyt kun lakat ei pysyneet kahta päivää, sillä nyt ei pysy noi geelilakatkaan , mutta kuitenkin jonkin aikaa pitempään.
  Joskus vois ostaa sille lahjakortin kestolakkaukseen, koekani mielessä.

  VastaaPoista
 9. TOi CC näyttää kyllä mielenkiintoiselta! Mulla on yleensä värilakat, mutta tiedän monia, jotka ei halua värilakkaa. Pitääpä suositella tätä eteenpäin. Voisihan tätä kokeilla myös itse, koska jotain lakkaa pitää olla! =)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3