sunnuntai 31. tammikuuta 2016

I ❤️ Color Club

Color Club on lempikynsilakkamerkkini. Minulla on eniten Color Clubin lakkoja, hyvin laajassa väriskaalassa. Minulla on vanhat kokoelmat ja kaikilla CC lakoillani on tunnearvoa. Tänään halusin lakata syksyllä ilmestyneillä lakoilla.

P1150038.ORF

Cabin fever syyskokoelma on yksi parhaita CC kokoelmia. Pidin todella paljon murretuista, likaisen värisistä sävyistä. Tästä tulee niin hyvä syksyfiilis, jalkaan villasukat, päälle villapaita ja käteen kuppi kuumaa kaakaota.
Kokoelman punainen Favorite Flannel on hyvin kaunis syksyn punainen. Se sopii varmasti kaikille jotka punaisista tykkäävät! Murrettu sinapinkeltainen Oh Deer! on rumankaunis, erittäin hurmaavan värinen lakka. Siitä tykkää tai sitä ei laittaisi kynsilleen mistään hinnasta.
Color Clubilla on myös tekstuurilakkoja Seven Deadly Sins kokoelmassa, tämä kultainen on nimeltään Dirty Money. Kaikki mainitut lakat peittävät kahdella kerroksella. Siksi pidän CC lakoista; ne ovat niin hyviä! 3-free koostumus on miellyttävä käyttää ja lakat eivät lohkeile heti pois. Nämäkin kynnet poistin kolmantena päivänä, kärjissä ei ollut yhtään kulumaa tai lohkeilua!

P1150025.ORF


P1150042.ORF

Born Pretty Storen suorakulmainen laatta BP - L 008. Vaikuttaa hyvältä...olen nyt testaillut näitä viime paketissa saamiani BPS laattoja ja taisi sattua vain hyviä yksilöitä!

P1170050.ORF

Cabin Fever kokoelma / CesarsShop, saatu
BP - L008 / Born Pretty Store, saatu
Metalliniitit / Wiino Shop

22 kommenttia:

 1. Mä tavallaan tykkään noista väreistä. Niinkun sun kynsillä. Mietin vain, että olen vähän värirajoittunut. En varmaankaan pistäisi noita omille kynsille ilman erityistä inspiraatiota. Dirty Money on kyllä kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on värirajotteita. Neonlakat näyttävät ihanilta mutta päätyvät omille kynsille hyvin harvoin. Samaten pastellit, niihin pitää olla ihan erityinen hetki :)

   Poista
 2. Color club on kyllä hyvä merkki :)
  Jännät värit!

  VastaaPoista
 3. Oi, tykkään! Hei mulla olis kysymys liittyen noihin niitteihin ja timantteihin millä voi koristella kynsiä, eli käytetäänkö niiden kiinnittämiseen jotain liimaa vai riittääkö että sen lisää kostean lakan päälle ja laittaa päälle kerroksen päällyslakkaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Riittää että painaa kiinni märkään lakkaan tai tippaan päällyslakkaa. Sitten vaan hyvä kerros päällyslakkaa ja varmista että sitä on hyvin niitin ympärillä :)

   Poista
  2. Okei kiitos :-) En oo vielä ikinä kokeillu noita tollasia mutta kiinnostais. Joku simppeli lakka ja siihen timangit ni olis aika kiva :-)

   Poista
 4. Laittaisin välittömästi myös omille kynsille, ihanat! Tykkään erikoisista väreistä ja niiden yhdistelmistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sole, meillä taitaa olla vähän sama maku ;)

   Poista
 5. Todella kaunis syksyinen lakkaus, aivan ihana väriyhdistelmäkin jälleen! ♥ Mä en olisi todellakaan tajunnut yhdistää tuollaista sinapinsävyä tänsävyisen punaisen kaveriksi, mutta ai että kun toimiikin hyvin! Oot sä vaan ihme nainen :)

  VastaaPoista
 6. Mäkin tykkään eniten Color Clubista :) Välillä kamala kun ne julkasee monta kokoelmaa yhtä aikaa kun ei kaikkia voi ostaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Mutta onneksi Colo Clubit on edullisia eikä kaikkea tarvitse ostaa kerralla ;)

   Poista

Kiitos kommentista <3