perjantai 15. tammikuuta 2016

Huominen ei koskaan kuole

Nyt on vuorossa vähän erilaista koristelutyyliä! Graafiset kuviot eivät ole minun juttuni mutta hienoilta ne muilla näyttävät. Tutkin vähän omia laattojani ja käteeni osui DRK-A laatta. DRK laatat on kyllä hienoja, miksihän niitäkin tulee niin vähän käytettyä...


P1010062.ORF

OPI Tomorrow Never Dies on upea violettihohtoinen sininen. Tätäkään ei ole tullut käytettyä vaikka sininen on niitä lempivärejä kynsissä. Hups...mitä minä sanoin...mutta tuohon olen päätynyt koska kummallisen usein valitsen jonkun hienon sinisen lakan! Meikissä tykkään sinisestä mutta en vaatteissa tai sisustuksessa. Kiva siis että kynsillä voi pitää eri värejä :) Tomorrow Never Dies on OPI laatua parhaimmaillaan, erittäin pigmenttirikas metallihohtoinen joka peittää kahdella kerroksella.


P1010043.ORF

Essie Meet Me At The Altar lakkaa keskikynsiin. Tuputtelin elmukelmulla Essien päälle OPI Huomista ja Essien Forget Me Not pinkkilakkaa. Sitten tein leimaukset :)
Aika yksinkertaiset mutta ihan jännät. Tulipa astuttua mukavuusalueen ulkopuolelle. Kynnet ei olleet ihan lempilempparit mutta tuli tuijotettua ;)

P1010060.ORF

Pidätkö graafisista kuvioista? Pitäisikö minun uskaltautua käyttämään niitä useammin?

18 kommenttia:

 1. On tosi hienot! Jopa sininen väri, vaikka en sinisestä itse tykkää. :)

  VastaaPoista
 2. Oi, onpa mielenkiintoinen lakkaus! Ei tosiaan kovinkaan sun tyylinen, joten yllätyin kun sen näin, mutta hienolta näyttää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa että ihan yllätyit! Se on totta että kaikilla on oma tyyli eikä graafiset kuviot ole minun juttuni ;)

   Poista
 3. Nää on taas ihan just mun tyyliset kynnet! Sinistä ja geometristä kuviota <3. Tykkään isosti ja paljon. Miksei mulla ole tuota OPI:n ihanuutta, yhyy. DRK-A-laatan kun saisi jostain niin olisin aikas iloinen. B:n löysin mutta A:ta tuntuu olevan mahdoton hamuta itselleen :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi kun DRK laattoja ei ole enää Cesarissa :/ ne on kivoja mutta olleet vähän unholassa..vähän sun tyyliset kyllä :)

   Poista
 4. Ihan mahtava lakkaus! Tykkään kovasti hienon sinisen ja kelmutellun+leimatun yhdistelmästä. Ja väritkin toimii tässä tosi hyvin yhteen :).

  VastaaPoista
 5. Ihanan siniset, tykkään kans paljon ja mikä ettei sitä vois poistua omalta mukavuusalueeltaan useammin kun näin hyvältä näyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sole, ehkä sitä uskaltaa kokeilla sitten toisenkin kerran :)

   Poista
 6. Nerokas yhdistelmä. Sininen ja vaaleanpunainen lakkaus ovat niin eri planeetoilta, mutta sointuvat kivasti yhteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) sinistä ja vaaleanpunaista kannattaa kokeilla meikissä!

   Poista
 7. Moyoulle on tullu hienoja uusia graafisia laattoja , nään ne sun kynsilläs, ihana lakkaus!

  VastaaPoista
 8. Help! Sulla varmasti ois suositella jotakin 3 free tai 5 free päällyslakkaa? Koetin jo hakea täältä blogistasi ja löysinkin, missä olit listannut noita 3 free ja 5 free kynsilakkoja, mutta koskeeko tuo haitallisten ainesosien puuttuminen sitten alus- ja päällyslakkoja? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koskee. Essie ja Lumene ovat ilman haitallisia aineita, samaten Color Club ja OPI :) suomessa ei periaatteessa myydä myrkkylakkoja.

   Poista
  2. OPI Start To Finish on ainakin 3-free, Nail Envyissä on vähän formaldehydiä. Essien lakat kannattaa tsekata, joissakin on kuulema formaldehydia :)

   Poista

Kiitos kommentista <3