keskiviikko 20. tammikuuta 2016

ABC: N niinkuin No Way Jose

Huh huh, tänään kunnon myrkkylakkaa! Koko ajan haisee, ei ollut mikään mukava lakkauskokemus :) nämä vanhat lakat ovat kyllä myrkkyä, ollaan onnellisia että nykyään on 3-4-5-free lakkoja.
ABC haaste on edennyt N-kirjaimeen ja nyt on No Way Josen vuoro. Tämä on yksi kokoelmani HTF -lakkoja, en tiedä saako tätä enää mistään. On ollut vuosien ajan hankalasti saatavilla. Ostin tämän harrastukseni alkuaikoina, silloin kun tämä oli ihan tavislakka. Pidin tätä elämää suurempana, yksi upeimpia lakkoja kokoelmassani.


P1040029.ORF

Maku muuttuu eikä tämä enää niin ihmeellinen ole ;) toki tämä nätti on mutta oma maku on muuttunut. China Glazen No Way Jose on shimmerinen  lilapinkki. Täysin vuodenaikaan sopimaton lakka mutta haastetta piti jatkaa. Ja lyhensin taas kynsiäni, mikäpä se nysissäni olisi parempi kuin vaalea lakka. En uskalla pitää nyt pitkiä, joutuu raappaamaan auton ikkunoita ja laittamaan koiralle hihnaa kiinni pakkasessa. Liian uskaliasta leveillä pitkillä kynsillä. Ei näihin nysiin kuole, onhan ne vaihtelua. Enemmän harmittaa jos joku katkeaa tai repeää vereslihalle.


P1040041.ORF

P1040021.ORF

Josen kanssa ehdottomasti mustaa koristelua. Nimettömään Cadillaquerin Ravenstag. Ravenstag on todella kaunis lakka. Pulloa katsellessa toisesta kulmasta kimaltaa violetti-kultaa ja toiselta puolelta on hologramminen musta lakka. Keskisormen leimat DRK-A laatasta. Ja mustia niittejä! Näiden kanssa No Way Jose näyttää jopa ihan hyvältä. Vai mitä tykkäätte?

P1040047.ORF

P1040014.ORF

Löytyykö kokoelmastasi No Way Jose, vai oletko aina himoinnut sitä?

23 kommenttia:

 1. Löytyy, löytyy! Olen niin onnellinen, että bongasin lakan kerran kynsikoristekirpparilta! :)
  Aivan upeat kynnet olet loihtinut. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa että olet löytänyt! Onhan se oikea aarre :) kiitos!

   Poista
 2. Siis nuo kynnet on mielestäsi lyhyet? :D Ai että olisin onnellinen tuosta pituudesta, mulla mennyt jo monta kuukautta jatkuvasti kynnet poikki... varsinkin aina ne kaksi, jotka liuskottuu (mikään keino ei auta).
  Hienoa tuo musta lakka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oletko kokeillut Trind Nail Repairia? Käytä sitä aluslakkana niin liuskoittuminen loppuu! Sen kanssa voi käyttää kynsiöljyä tai Trind Nail Balsamia. Kun Trindillä on saavutettu hyvä kunto kynsiin, sitä käytetään pari kertaa viikossa. Mulla on Nail Repair aluslakkana ja joitakin kertoja viikossa käytän muuta aluslakkaa, joka kosteuttaa kynttä. Mulla ei ole yhtään liuskoittumaa kynsissä.
   No joo, minulle ne ovat lyhyet. Vihaan rumia kynsiäni, lyhyt kynsipeti, leveät kynnet ja nakkisormet. Niihin ei sovi lyhyt kynsi, pitkä näyttää paremmalta :D

   Poista
 3. Mä oon monta vuotta etsinyt tota lakkaa, mun mielestä se on todella kaunis ♡

  VastaaPoista
 4. Jose! Miks mulla ei ole tätä, yhyy! Toivon totisesti, että joku kerta tää kävelee vastaan jostain :). Sopii mainiosti yhteen Ravenstagin kanssa. Mutta mikäpä nyt ei mustan holon kanssa sopisi, vai mitä ;). Kauniit kynnet <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) musta holo tekee kaikesta nättiä ;) on Jose ihan kaunis muttei minun makuun pelkästään käytettynä.

   Poista
 5. Ooh miten ihana <3__<3
  ja toi cadillacquer myös.

  VastaaPoista
 6. Kumpaakaan lakkaa ei ole mutta Ravenstagin huolisin mieluusti, China Glazekin näyttää kivalta mutta tummat lakat vaan iskee! Kaunis kokonaisuus, tykkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) kyllä ne tummat lakat on minullakin sydäntä lähellä!

   Poista
 7. Oiskii noin lyhyet kynnet =D Vanhat lakat kestää vuosia kun ovat niin hyvin myrkytettyjä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D kyllä ne säilyvät...kiva niin. DS haisulit on myös ihania aarteita.

   Poista
 8. No Way Jose löytyy, ostin sen eBaysta viime vuonna varsin kohtuullisella hinnalla. Tässä lakassa taitaa olla ainakin tolueenia koska se tosiaan haisee pahalle. Mutta nätti lakka tämä on ja sopii kameleontti-Ravenstagin seuraksi tosi hyvin. Kaunis kokonaisuus tässä lakkauksessa :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti :) en ole tutustunut vanhojen lakkojen ominaisuuksiin eikä niistä ennen välitetty. Nykyään on turvallisempia vaihtoehtoja niin käyttää mieluummin niitä. Hyvä myös että asioista puhutaan nykyään enemmän ja koko ajan oppii uutta.

   Poista
 9. Kaunis lakkaus:) Multa löytyy NWJ ja jopa varakappale sille, lakka on mielestäni niin nätti, etten raaskisi käyttää sitä ilman varapulloa:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) ohoh, varakappale! Onhan tämä nätti mutta nykyiseen makuun liian hempeä eikä jaksa yksinään innostaa. Onneksi voi aina koristella mieleisekseen!

   Poista
 10. Upeet! Mulla oli Jose joskus, mut kyllästyin ja myin sen :D ja muutenkin sen väri ei jotenkin sopinut mun ihoon vaan näytti tosi tyhmälle.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3