torstai 28. tammikuuta 2016

MoYou Stamping Polish Rock Night

Sain CesarsShopista testiin pari MoYou Londonin leimauslakkaa, jotka ovat siis ihan uutuuksia suomen markkinoilla. En ole kokeillut näitä aikaisemmin joten mielenkiinnolla odotin näiden testausta. En ole oikein mistään näistä lukenutkaan, tiennyt vaan että tälläisiäkin on.


P1260002.ORF

P1270007.ORF

Otin testiin valkean josta tulee oma arvostelu myöhemmin, sekä tämän purplen Rock Night värin. 

P1260030.ORF

Kynnet lakkasin Essien Toggle To The Top ja F.U.N Lacquer TGIF lakoilla. Essien Toggle on vähän unohtunut ja jossain välissä en oikein tästä tykännytkään. Nyt kyllä mietin miksi; tämähän on ihan hirmu hieno lakka! Punaista glitteriä jellylakan seassa, oikein elävän näköinen lakka. Ja kun päälle laittoi Essien Gel Setteriä niin nam mikä lakka! 
Muissa kynsissä F.U.N TGIF. Hieno kultainen hololakka jota olen käyttänyt tosi paljon. Sain sen lahjana Cesarista ja pakko kiittää, osui niin nappiin. Kaunis lakka jolle olen löytänyt paljon käyttöä eri manikyyreissä. Juuri sopiva kullan sävy, sointuu hyvin useisiin muihin väreihin. 

P1270084.ORF

Rock Night on hyvin pigmenttistä ja riittoisaa. Se ei ole niin juoksevaa kuin Konadin leimauslakka vaan sitä riittää pienempi määrä. Esimerkiksi tähän koko kynnen leimauskuvioon laitoin vain kolme sipaisua  MoYou Londonin leimauslakkaa. Leimaus Konad Square 01 laatasta. 

P1270107.ORF

P1270011.ORF

Kokeilin Rock Nightsia mustan päälle koska sen peittävyys varmasti kiinnostaa monia. Peittää todella hyvin. Rock Night tarttuu helposti leimasimesta kynnelle ja kuvio toistuu moitteetta. Minusta myös tuntui että MoYou leimauslakka ei kuivahda niin nopeasti, on siis enemmän aikaa siirtää kuva kynnelle. Itse olen niin hermostunut leimaaja että jos pelkään leiman kuivumista, alan sähläämään ja sitten kaatuu kaikki pullot pöydälle ja kädet on leimauslakassa :D
Minä en oikein muuten osaa kehua. Luulin että tämä on läpikuultavampi mutta ei ollutkaan. Mielelläni ostaisin MoYou Londonin leimauslakkoja jos ne kaikki ovat näin hyviä.

P1270005.ORF

Essie Toggle To The Top / L´oreal Finland, saatu
F.U.N Lacquer TGIF / CesarsShop, saatu
MoYou London leimauslakat / CesarsShop, saatu
Konad Square leimauslaatat / CesarsShop, saatu

P1260035.ORF

Oletko kokeillut MoYou Londonin leimauslakkoja? Mitkä ovat parhaat sävyt?

19 kommenttia:

 1. Multa löytyy muutama MoYou:n leimalakka, mutta ne on erilaisessa pullossa, onko ne sitten niitä vanhempia? Oon kyllä ollut niihin tyytyväinen. :) Nätit kynnet oot loihtinut. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ovat MoYou Nailsin leimauslakkoja, eri merkki kuin MoYou London. Arvaa vaan menikö ne mullakin alussa sekaisin :) mullakin on MoYou Nailsin leimauslakkoja ja ne toimivat hyvin. Kiitos <3

   Poista
  2. Aijaahas. :D Noni, selvisihän tämäkin mysteeri ja olen taas viisaampi! :D

   Poista
 2. Mäkin oon vaan kuullut näistä lakoista, mutta en (vielä) omista. Näyttää tosi pigmenttiseltä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja sitä ovatkin :) suosittelen tutustumaan jos etsit hyviä leimauslakkoja!

   Poista
 3. Ihan tuntematon merkki itselle, mutta todella kauniit kynnet. <3

  VastaaPoista
 4. Essien TTTT on kyllä melkoinen herkkupala, jos mulla ei olis sitä niin ostaisin sen heti tämän lakkauksen nähtyäni :). MYL:n leimauslakkoja en sen sijaan omista, mutta vois kyllä laittaa harkintaan kun leimaustulos on näin hyvä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aajattele minä en ensin tykännyt tästä lakasta! En tajua yhtään miksi, niin hienohan se on <3 leimaustulos on hyvä, koko päivän ihastelin kynsiäni :D

   Poista
 5. Mä rakastan leimailua ja arvaa houkuttaako nämä leimauslakat! Leimaaminen on kyllä huono hurahduksen kohde, koska maailmassa on niin paljon ihania laattoja ja leimaavia lakkoja. Kiva kun laitoit tuon testikuvan mustan päällä, se on aina paras tapa nähdä miten hyvä pigmentti on! Äääks, yritän nyt vältellä vielä tuota Cesarsia kun vasta tilasin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :) tuttu tunne! Leimauksen maailma on niin pohjaton...minä haluaisin näitä lisää. Sitten haluaisin löllön Clear Jelly Stampperin. Laattojakaan minulla ei ole ( tarpeeksi ) vaan MoYoulla on aina jotain mitä tahtoisin :) eikö ole ihan kamalaa! Mutta nämä ovat niin hyviä että jos tarvitsee pigmenttisiä leimauslakkoja niin näitä suosittelen.

   Poista
 6. Tää on kyllä kiva lakkaus ja toi Essie on kyllä houkuttelevan kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Essie pysyykin hyvin, nämä on nyt kolmatta päivää eikä ole kulunut kärjistä!

   Poista
 7. Nyt on kyllä upea lakkaus, ihan mun tyylinen! ♥ Ja kylläpäs vaikuttaakin pätevältä tuo leimauslakka, kiitos vinkistä :)

  VastaaPoista
 8. Essien lakka on iiihana, itsekin unohdan sen olemassa olon. Tosi hieno kokonaisuus ja nätti leimaus. Odotan valkean arvostelua, Konadin valkeaa ei ole ollut Cesarsilla pitkään aikaan ja oma kohta loppuu ):

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) se MoYoun valkea on hyvä! Kannattaa tilata kun vielä on, loppuu varmasti ensimmäisenä.

   Poista

Kiitos kommentista <3