keskiviikko 27. tammikuuta 2016

IsaDora Riviera Twist-Up Matt Lips

Sain IsaDoran Riviera kevätkokoelmasta kokeiltavaksi huulipunakyniä. Olen ihastunut mattahuuliin vaikka pidän kiiltopunistakin. Mutta huulimeikkiä on kiva vaihdella silmämeikin mukaan ja mattahuulet ovat tämän hetken trendi. Joten näistä kynistä ei voi olla pitämättä!


P1220118.ORF

Minulla on aiemmin ostettu Naked sävy joka sopii meikkiin kuin meikkiin. Näitä mattakyniä on tullut useampia sävyjä kausikokoelmien mukana. En ole varma onko kyniä ihan vakiovalikoimassa ja nostetaanko niitä kokoelmissa esille. Mutta Riviera kokoelman neljä sävyä ovat kausituotteita joten hopi hopi jos kiva sävy löytyy. Minusta kaikki sävyt ovat ihastuttavia, aika luonnollisia. Kokeilin Anttilassa muutkin sävyt.

Minulta löytyy Riviera kokoelman ruusunpinkki Vintage Pink ja nuderoosa Bohemian. Pidän muotoillusta kärjestä jolla on helppo värittää huulet. Ei mene yli rajojen eikä näiden kanssa tarvitse huultenrajauskynää. Parasta onkin huolettomuus, nämä ovat huulilla luonnollisia eivätkä leviä mattakoostumuksen ansiosta.

P1210118.ORF

P1210108.ORF

Huuliin kannattaa laittaa huulirasvaa jos aiot käyttää näitä koko päivän. Mattakoostumus on kuivattava etenkin talvella ja rohkamat näkyvät meikissä. IsaDoran mattahuulikynät pysyvät hyvin eikä niitä tarvitse lisäillä koko ajan. Huulikynän korkki pysyy hyvin kiinni laukussa ja hylsyn kiiltävine kirjailuineen mattapinnassa on ihan superkaunis. Nämä todellakin ovat suosikkejani IsaDoran huulituotteista!


P1220116.ORF

Uusia ja vanhoja IsaDoran Twist-Up Matt Lips kyniä löytyy elevenistä. Nämä uudemmat kausisävyt löytyvät kaupoista, hintaa näillä on 14,50 e.

Kynät saatu maahantuojalta.

Oletko höpsähtänyt mattahuuliin? Ihan hulluihin väreihin vai tälläisiin vähän tavallisempiin? Kylie Jenner taisi kaiken aloittaa, Jeffree Starilta löytyy niitä rohkeampia värejä. Minä en niitä uskalla käyttää, IsaDorat riittävät minulle :D

22 kommenttia:

 1. Kauniin luonnolliset huulte tulee noilla. Tykkäsin kovasti niistä viime kesäänkin huulikynistä. Isadora on kyllä loistava merkki.

  Mukavaa keskiviikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihastuin tuohon pinkkiin kun se on niin luonnollinen. IsaDoran tuotteet ovat hyviä <3 Ihanaa keskiviikkoa <3

   Poista
 2. Minä himoitsen näitä IsaDoran mattakyniä! Itseltäni löytyy ainoastaan jo aiemmin ilmestynyt Raving Red, mutta se onkin ihan yksi suosikeistani <3 Nyt kun tuli uusia sävyjäkin, voisin ostaa muutaman näitä lisää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä ovat niin ihania, himoitsen hankkivani näitä lisää :D

   Poista
 3. Molemmat kivoja sävyjä, mutta etenkin tuo pinkki vetoaa muhun! Tykkään myös noista sun kuvista :)

  VastaaPoista
 4. Tykkään! Näyttävät kivan keveiltä. Mielestäni peittävät matat (varsinkin tummemmat sävyt) vaativat lähes täydellisen symmetriset huulet, joitaa mulla ei ole.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onkohan minunkaan huulet ihan symmetriset..onko kellään? Kivaa kuitenkin että jokaisella on persoonalliset huulet. Jos googlettaa jotain meikkikuvia niin bloggaajan yleensä tunnistaa huulimeikkikuvien perusteella :)

   Poista
 5. Vintage Pink on aivan ihanan hempeä sävy. <3

  VastaaPoista
 6. Ihastuin nuderoosaan sävyyn! Jotenkin niin suloinen ja luonnollinen sävy :)

  VastaaPoista
 7. Mattapunista tykkään! Nyxin ovat parhaita, Maybellinelläkin on hyviä. Näitä voisi testata, oliko tummaa punaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On näissä vähän tummempia, ainakin elevenillä on niitä vanhempia :) nämä Rivierat on melko samaa värimaailmaa, ei mitään hirmu tummia.

   Poista
 8. Matta lopputulos ilman kuivia huulia mut pysyis, saisko sellasen pliis :) Nätit luonnolliset sävyt näissä. Mä ehkä tykkäön vahvoista väreistä mut arastelen kyllä laittaa niitä huulille joten pysyttelen tän sorttisissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin tykkään vahvoista väreistä mutta arkailen käyttää :D minä laitan huulirasvaa kesken päivän, jos näitä käytän. Ei kuiva niin pahasti ;)

   Poista
 9. Uu tuo ensimmäinen! Ihanan pehmeä pinkki

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3