sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Savukynnet / Smoky Nail Art

Kynsien koristelun maailmassa on niin paljon tekniikoita mitä pitäisi kokeilla. Savukynnet ovat yksi niistä. Viime kokeilu oli lähinnä katastrofia muistuttava mutta nyt halusin onnistua paremmin.

P1130017.ORF

Lakkasin kynnet edellisenä iltana mustalla cremelakalla, laitoin hyvän kerroksen päällyslakkaa ja annoin kuivua yön yli. Aamulla aloin tekemään savukynsiäni. Laitoin kynnelle pari pientä tippaa valkeaa cremelakkaa. Otin pumpulipuikkoon asetonia ja tiputtelin tippoja valkean lakan päälle. Valkea lakka lähtee leviämään muodostaen savua.

P1130032.ORF

P1030050.ORF

Käytetyt tuotteet:
OPI Who Are Yoy Calling Bossy?!?
Korres White ( saatu )
Essie Good To Go
Hopeisia niittejä

Nämä on ihan helpot kunhan alla oleva lakka on kunnolla kuivaa! Älä myöskään painele asetonia liikaa kynnelle niin se ei polta alla olevaa lakkaa pois. Mieluummin vähemmän kuin enemmän, pätee valkean lakan määrässä :)


P1030017.ORF

Oletko kokeillut savukynsiä? Linkatkaa jos olette :)

27 kommenttia:

 1. Hienot! Näitä pitäis iteki joskus kokeilla...

  VastaaPoista
 2. En oo kyllä ikinä koklannut, voishan tätä testata jos sais joskus jotain aikaseksi :) Kiva efekti, ehkä vähemmän vaaleaa niin savuisempi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisiin kynsiin tuli enemmän valkeaa kuin toisiin. Vähemmän on siis paremmin eli savuisammin :)

   Poista
 3. Ompa hienot! Eikä kuulostanut kauhen vaikeilta toteuttaa, joten pakko kokeilla, kunhan kyllästyn rakennekynsiin :)

  VastaaPoista
 4. Mun pitää kokeilla tällaista. O.O Tosin ehkä ei nyt heti, kun juuri tein erilaisen mustan lakkauksen =)

  VastaaPoista
 5. Wau, nää on upeat! Oot kyllä onnistunut ihan täydellisesti :) ♥

  VastaaPoista
 6. Nää on tosi ihanat, kattelin näitä eilen instagramissa ja olin ihan että waaaau ♡

  VastaaPoista
 7. Vau, tosi hieno efekti! :-O En ole tälläisiä ennen nähnytkään.

  VastaaPoista
 8. Kivaa hoksata tällaisia, itselle uusi tekniikoita. Ei vaikuta olevan vaikeataan, mutta todellisuus taitaa taas olla ihan jotain muuta, kun sähläri päästetään vanupuikon toiseen päähän. :D
  Rapsutukset karvatassuille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan helppoa on mutta kyllähän se harjoittelukerrat vaati ;) Karvatassukat kiittävät. Minulla on vähän tylsää kun ei päästä ulos. Onneksi Hippu vaan nukkuu eikä tunnu olevan täynnä riehuttavaa energiaa :) -29 täällä !!

   Poista
  2. Jopas on pakkaset! Meidän vanharouva (kissa) marisee välillä ulko-oven luona (ei siis koskaan käy ulkona yksi, mutta me kävelemme yhdessä), mutta kun ovea raottaa - mieli muuttuu kummasti. Sitten katsotaan happamasti, että sinäkö se olit, joka veit helteet pois. :D

   Poista
  3. Heh :D kissalla on vähemmän turkkia niin varmaan paleltaa. Me kävimme karvaturrin kanssa lenkillä ettei ihan tylsäksi käy elämä :D palloa pitää sitten heitellä sisällä kun leikkiä haluaa..

   Poista
 9. No just katselin tuttorialeja mielettömän hienoista liukuvärisistä kynsistä, joissa värit levitettiin ja sulautettiin toisiinsa asetonilla (olettaisin, kieltä en olisi ymmärtänyt kuitenkaan, eikä töissä voi päivällä pitää ääniä koneessa). Toimiiko kynsilakanpoistoaine, vai mistä asetonia voi ostaa?
  -Tiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asetonia saa Biltemasta isossa tonkassa, maksaa vitosen. kynsilakanpoistoainetta voi tietysti kokeilla ennenkuin asetonia ostaa, jos sitä ei muuhun sitten tarvitse :) en tiedä olisiko apteekissa asetonia pienemmissä pulloissa?

   Poista
  2. Kiitos tästä! Hienot kynnet kyllä. Itsellä oli suunnitelmissa "liuottaa" eri sävyisiä pinkkejä toisiinsa. Mä olen jo varmaan kesäkynsissä:) Kurja, kun eläimillä tassut jäätyy ja jää paakkuja kiinni. Meilläkin ulkoilu on vähentynyt selkeästi ja ulkoiluhalukkuus vielä enemmän:D Kakkosella alkavissa pakkaslukemissa mennään täälläkin.

   Just tänään kävin katselemassa, että mistä saisi hc-potkukelkan, mutta aika vähissä ovat vaihtoehdot. Varmaan netistä joutuu tilaamaan...
   -Tiia

   Poista
 10. Vau, nää on tosi hienot! Mun on pitänyt kokeilla tätä tekniikkaa jo moneen kertaan mutta idea ei ole koskaan edennyt toteutukseen saakka. Tosta edellisestä kommentista tuli mieleen että oon ostanut apteekista puhdasta asetonia, en tosin tiedä myydäänkö sitä kaikissa apteekeissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) hyvä tietää että sitä saa apteekista pienemmissä pulloissa. Minunkin pitää joskus tehdä hienommat savukynnet :)

   Poista

Kiitos kommentista <3