maanantai 25. tammikuuta 2016

Over & Over A-Gwen

Olen nyt innostunut leimaamisesta kun Born Pretty Storen testipaketissa tuli paljon laattoja. Jos leimaus ei meinaa onnistua niin saatan tehdä leimadecalit. Kuten näihin kynsiin :) jotenkin tuo käyttämäni kukkakuvio huusi väritystä ja näin mielessäni punaista.


P1090031.ORF

Valitsin punaiseksi lakaksi OPI Over & Over A-Gwenin eli Gwen Stefani lakan. Gwen Stefanin meikit ovat nyt pinnalla joten halusin lakata tällä tosi pitkästä aikaa.
Väriltään tämä on hyvä punainen joka peittää 2-3 kerroksella. Koostumus jää hieman läpikuultavaksi, tämä ei ole pigmenttisin ja peittävin punainen mikä minulla on. Mutta hieno lakka, pidän tästä koska on keräilykappale. Tämän pahvipakkaus on hieno ja sisältää niittejä koristeluun sekä kynsiliiman.


P1090057.ORF

P1090061.ORF

Peukalon ja nimettömän lakkasin valkealla lakalla, jonka päälle leimadecal. Decalin väritin Gwen lakalla dotting toolin avulla. Born Pretty Storesta saamani laatta on BPL-029. Tuntuu toimivan hyvin näin yhden kuvion perusteella.

P1090008.ORF

Osaako Gwen tehdä hienoja lakkoja sekä meikkejä? Onko sinulla tätä laattaa, toimiiko yhtä hyvin kuin oletan?

P1090028.ORF

Born Pretty Storen tilauksesta 10% alennus käyttämällä minun alekoodiani UML9127 kommenttia:

 1. Oi että on näyttävät. Upea tuo leimadecal. <3

  VastaaPoista
 2. Oi että, nyt on kyllä upea lakkaus! Oikein näyttävä kokonaisuus ♥

  VastaaPoista
 3. Ihanan pirtsakka punainen ja näyttävä aksenttikynsi. Saattaa olla yksi tai kaksi lakkaa Gwenin kokoelmista, muita meikkejä ei. Mukavaa maanantaita sinne :)

  VastaaPoista
 4. Ihana punainen ja kukkakuvio varsinkin! Ihailen päivittäin noita kynsijuttuja, leimailuun en edelleenkään uskaltautunut. Sun pitäisi järjestää leimauskoulu tällaisille urpoille :))
  mussu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) leimailun oppii vain opettelemalla ja hyvillä välineillä. Koko ajan tulee uusia laattoja ja välineitä joten hommassa pysyy mielenkiinto yllä :)

   Poista
 5. Ma sain tan lakan kaverilta synttarilahjaksi kun se oli just ilmestynyt, mut enpa oo tainnut kertaakaan kayttaa.. sama laattakin loytyy. Kauniit kynnet jalleen kerran, mulle ei varmaan ois heti tullut mieleen varittaa punaisella, mutta hyvaltahan se nayttaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) jotenkin punaisen kanssa sopii punainen väritys!

   Poista
 6. Älyttömän nätit.. miten kaunis punainen!

  VastaaPoista
 7. Upea, melko uniikki punainen. :)

  VastaaPoista
 8. Wau, aivan huikeat! Tarviipas kaivaa tämä samainen lakka esille, näytti älyttömän hyvälle :)

  VastaaPoista
 9. Gwenlakka on kauniin punainen ja jotenkin ihanan energinen. Leimadecal on onnistunut erinomaisesti, se on tosi hyvä koriste tän lakan rinnalle :).

  VastaaPoista
 10. On mullakin samainen laatta ja hyvin on toiminut! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista <3